Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Slucis aicina latviešus no 1.marta nerunāt krieviski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
starp citu
s
Varbūt labāk būtu, ja no 1. marta mēs runātu katrs kādās valodās tik protam, bet atturētos no prokrieviskas runāšanas.
Eva Braun
E
Paldies! ļoti labs un vērtīgs pamudinājums... Vajadzētu plaši izreklamēt.,lai pārlieku tolerantie latvieši arī aizdomātos .. Tā tik turēt ! Es jau to daru sen ..
Eda
E
Mēs joprojām, tāpat kā pirmajā klasē, pievēršam muļķiem vislielāko uzmanību ...
ZXC
Z
Kolonistu valstī dzīvojošais dakters Naids cīnās ar kolonistiem kuri dzīvo citā pasaules galā! Moz uzāksi no saviem kolonistiem?? Indiāņi gaida! :D
to Arturam
t
Tu Artur,pastāvi kā Kirhenšteins pie Krievijas vēstniecības vārtiem.Ja tu uzskati,ka Krievi visos plašsaziņas līdzekļos nekurina naidu starp "latvijiešiem",un atsakoties run āt valsts val.,pieprasot darbā zināt gandrīz vai tikai krievu val.,tad tev vieta nav Latvijā.Tu esi 100X lielāks ļaunums mūsu tautai un valstij pat par bin Ladenu,jo tas neapdraud mūs,bet tu gan ar savu reti kroplo morāli un NEsaprašanu par lietu kārtību.Pat zem ratiem,tu esi kangars!
Arturs
A
Naida kurināšana starp cilvēkiem- tas ir vienīgais, ko šis izgājiens radīs. Ja nav ārsta kungam nekas prātīgs, ko teikt, lai stāv labāk pie ratiem.
....
.
Visstulbāk ir kad mūsu valstsvīri pa TV runā krieviski. Kāpēc krieviem zināt latviešu valodu, ja mūsu oficiālās personas ar viņiem runā tikai krieviski? Kāpēc viņiem runāt latviski, ja mēs paši to necienam un nerunājam savā valodā? Mēs, latvieši, paši bendējam savu valodu savā zemē un sākot ar galvgalu. Tas ir vienkārši pretīgi. Absurds! Kur skatās visi valodas inspektori?
vaļera
v
Un tai pat laikā viņš pats dzīvo ASV :D smieklīgs tas Slucis ir. Jautri ieteikt Latvijai ko darīt, kamēr pats te nedzīvo :D
IncParaac
I
Patiesību - dr. Slucis izmantoja vienīgi kā testa līdzekli Tautas Gatavībai - daļēji arī ārpasaulei. Pasaule rāda savu gatavību mobilizēt "kirlicīšus", to izpalīgus - virtuālos nagmaucējus - iesaistīt tukšrunu plūdos mūs! Nozagt uzmanību! Vienprātību! No Partijas vienas - izslēdza dr. Sluci. Rīcība - Nav Cienīga! Pret mums pašiem, mūsu iekšējā satiksmē, mums vajadzīga absolūta patiesība, t. i., patiesība neatkarīgi no tās pašreizējā derīguma (ja patiesība - dažam labam netīkama - acumirklī - pat kaitē - tā - tomēr jāsaka/jādara). Ar pieredzi - nonākam pie - absolūtā patiesība labākais līdzeklis - savstarpēji mācīties - vienam otru pazīt un tālāk attīstīties. Pretruna - pastāv! Tak .. - atšķirība ir - ba nku pira mīdās/melu pasaulē - kur viss turas uz meliem - kur meli ir izdzīvošanas jautājums - arī - it kā godīgajam - ir jāmelo. Pasaulē - kur izdzīvošanas nosacījums nav meli - patiesību var izmantot kā līdzekli, bet absolūtā patiesība kļūst par vienīgo mērķtiecīgo un tādēļ nepieciešamo - ja sargājam - savas tautas - Gara pasauli - patiesība - vajadzīga un ir vienīgā derīgā. Tak - kirļiciņi/avrāmi - visur iestādīti! Tāpēc! "Goda vīrs nav spiests sacīt patiesību!" Paldies, Aivar Sluci! Tu Godavīrs! Tavs Tests! Uzrāda! Pārējo ļaužu gatavību! Kam? Katrs pats - sevi - citus - lēš! Mirskis (Eirodeputāts) avīzē - tika salīdzināts ar folkloras tēlu Minhauzenu (turklāt, šķiet, visai pamatoti). Tak redaktori Gundegu Mertenu - Mirskis iesūdzēja tiesā. Tagad Mirskis prasa Dombrovski atkāpties, jo Latgale ir tumsā ... Labulīcccc? Rūp latgaļi. ??? Vai Dombrovskis aizņem vietu - Urbanovičam noskatīto ? Mirskim rūp! Kas? Latgaļi? Hm
vinters
v
es par nauko LATVIJA TIKAI LATVISKI ...........
x-man
x
Malacis
Ventiņš
V
Super! Sluci par prezidentu!!!
Andris
A
Pilnibaa piekriitu Sluca kungam! :) beidzot kaads saprot ko un kāa vajag :)
Oskars
O
STULBI , ja SAEIMĀ, MINISTRIJĀS , DOMĒS runā KRIEVISKI !!!!!!!
zebra
z
Tik daudz komentāru par neko. Es, piemēram, jau gadiem runāju latviski, ja zinu, ka cilvēks saprot mani. Kur problēma? Kā lai krievi iemācās runāt latviski, ja viņiem neļauj? Ja tas cilvēks man atbild krieviski, tad tā arī runājam- katrs savā valodā. Neesmu manījusi, ka krieviem tāda komunikācija nepatiktu vai sagādātu grūtības. Ja zinu, ka nesaprot, tad varu krieviski vai angliski.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas