Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Sprūdžs ar Ķīli un Pavļutu diskutēs par atbalstu Latgales ekonomikas attīstībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautrais
j
vienīgais kas labi padodas.. ir parunāt...
cony
c
Neguliet ilgi naktīs,bet pastrādājiet ne pa jokam,IEdodiet Latgales cilvēkiem jūtamāku iespēju SERDENI-makšķeri,lai tas ar laiku apaugtu ar aktivitāti,kompetenci,ražošanu,mobilitāti,informātiku un galu galā ar saprātīgu labklājību.Viss pēc būtības ir iespējams,bet lai iedotu risinājumu ir ļoti jāpasvīst tādas sistēmas radībās.Par labu iespēju,Latgales puiši un meitas parādā nepaliks un pievienos arī savus spēkus progresa virzīšanai.
ZRP strādā tukšgaitā
Z
100% to sumo 08.02.2012 09:27 Ziņot! uzvarējāt vēlēšanās, taisiet savu valdību ar Zatleru kā premjeru un atrisiniet problēmas. Bet nē, skrien pie krieviem, tad varu atstāj to rokās kam tā bija pirms vēlēšanām. Nafig vajadzēja atlaist saeimu, ja tu pēc tam visu atstāj kā bija iepriekš. Tas atkal parāda šo cilvēku vienkāršo vēlmi pēc varas. Bet tas rada tautai tikai zaudējumus. Nebūtu zatlera, nebūtu stulbā referenduma.
lecam pa vecam?
l
Latgalei nauda dota ari līdz šim, bet kā izmantota? Latgales attīstībai visvairāk dotu ātrgaitas maģistrāle, internets un dators katrā mājā, kas mazinātu tā reģiona perfiērijas efektu. Un programma, kas cilvēkus no ciemiem pārceļ dzīvot uz mazajām pilsētām, kur tad arī visi pakalpojumi sakoncentrēti. Tas - lai taupītu naudu.
iezemietis
i
Ko tur Ķīlis darīs? Vai atkal šiziski raustīsies un žestikulēs? Vai kaut ko konkrētu varēs pateikt? Solīs tikai programmas rakstīt un diskutēt, kamēr tantiņas mirst nost un bērni grib ēst šodien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas