Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

ST vērtēs, vai valdība drīkst iejaukties Prezidenta kancelejas, tiesu, VK, Tiesībsarga budžetos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zane
z
Pie tāda populista es nestrādātu arī par miljonu! Uz mani neceri......
[email protected]
d
patstāvīgās iestādes parasti āpēc ir radītas, lai aizstāvētu sabiedrības ilgtermiņa interesi iepretim valdības īstermiņa interesēm (visi ministri doma īstermiņā - viņiem tāds darbs) tiešām dīvaini, ka valdība faktiski arī lemj par to, ko šīs iestādes NEDARĪS -- ko nepārbaudīs, ko nekotrolēs un kam neizstrādās citus priekšlikumus tagadējā kārtība spiež šos iestāžu vadītājus lūgt Saeimu kaut kur atrast līzekļus (parasti runa ir par dažiem desmitiem vai simtiem tūkstošu latu) konkrētām lietām, bet deputatu atbilde -- atroiet, kam noņemt un mēs nobalsosim par šo līdzekļu piesķiršanu jums ( tā ir amorāla un absolūti neefektīva) valdībai ir jāizvērtē ko tā par tai atvēlēto naudu var darīt un var nedarīt; nevis lietpratējiem (ekspertiem) jāmeklē, ko var amputēt kādā citā organisma daļā cita leita, vai kāda jēga no detalizētas procedūras, ja deputāti faktiski paši atteikušies no varas par labu dažiem izredzētakajiem
Populists
P
Pēc būtības Sudrabai taisnība. Ja komentētāji Ino, zane saņemtu algu un būtu atkarīgi no mani, viņi diez vai tā rakstītu....es momentā viņus "apcirptu" par kādiem 500-1000 latiem mēnesī un pareizi darītu, - krīzes apstākļos ir jātaupa nodokļu maksātāju nauda !!!! :)
Politiskaa atbildiba
P
Raadaas siis iestades sakusas pasas razosanu, un vairs neparazitee uz nodoklu maksataju naudas, ja jau ar tadam tiesibam krizes laikaa nakusas klajaa !
antikomōnists
a
dikti nepatiik sarkanaa un oranžaa kraasa pie šitik gudra likumu korifeja muus noveda teepisti , taalab viss iet kaa smeereets , pa vidu veel tas treknais viltus latvietis Bičkovič, veel muss iraid Vaškevič ... un mums iet kaa smeereets , tik smeere saak pietruukt , akuraat kaa boļševikiem pietruuka cements un ķieģeļi komoonisma celtnieciibaa....
zane
z
.....un turpmāk valdības un Saeimas vietā likumus pieņems un arī izpildīs ST allaž zinošā Kūtra vadībā. Līdz ar to valstī vairs nav nepieciešamības pēc Ministru prezidenta un valdības, kā arī 100 "gudrajām" galvām Saeimas izskatā. Lai dzīvo vienīgais un pareizais orgāns valstī - Satversmes tiesa!!! Urrrā!!!!
lno
l
ST vērtēs, vai valdība drīkst iejaukties Prezidenta kancelejas, tiesu, VK, Tiesībsarga budžetos _____________________________________ Budžeta jautājumos Latvijā viskompetentākais ir ST priekšsēdētājs Kūtris, tādēļ Satversmē jāienes labojums, ka turpmāk budžetu sastādīs ST Kūtra vadībā, jo viņš zin, kam nauda pietiek, kam nē:)
viks
v
Vai šīs augstāk minētas iestādes netiek finansētas no nodokļu maksātāju līdzekļiem? Kad beigsies šis absurda teātris! Visiem ,ieskaitot prezidenta administrāciju un Valsts kontroli ir šodien jādzīvo atbilstoši valsts maksātspējai. Sudrabai ir sakāpis galvā un šī nu domā ka visā valstī viņa ir vis taisnīgākā un par to naudiņa jāliek galdā. Tik tiešām vai tomēr nebūtu labāk Latvijā izsludināt maksātnespēju un sākt visu no baltas lapas?
vientulais vilks
v
TADA GADIJUMA LAI SIS IESTADES ARI NEPRETENDE UZ NODOKLU MAKSATAJU NAUDU.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas