Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Svētki sākas ar ekumenisko dievkalpojumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
coment
c
Kad "Diena" beidzot pievērsīsies LELB pirmo personu finansiālās puses analīzei? Vai nevajadzētu izbeigt šo bīskapu vesto dubultmorāli - klausieties manos vārdos, neskatieties uz maniem darbiem? Un kā jūs, cienījamo arhibīskap, pats dzīvojiet? Varbūt esiet aizmirsis, kā tikāt pie saviem īpašumiem? Varbūt vajadzēja sprediķi par pieticību ar to iesākt? Citādi tautai rodas iespaids, ka šeit runā kāds no franciskāņu klostera brāļiem!
x
x
jautaajums ir, cik ir (skaitaas) ticiigo. un aciimredzot vairaak nekaa puse. 5-10% ir kaut kas cits, skalji neteikshu kas :))))
Dafne >> Velgai
D
Kādas muļķības !!! Dievkalpojums nu gan NAV visai tautai ! Cik ir to baznīcā gājēju - 5 procenti, 10 ?
Velga
V
Redzi, juri, tas korporeļu gājiens ir pasākums šauram lokam, bet dievkalpojums - tas ir visai tautai. Tāpēc Dienai ir taisnība, ka svētki sākās ar dievkalpojumu. Tā korporāciju būšana jau ir kaut kas radniecīgs masoņiem.
NAV VIENALGA
N
kaarteejaa maazjoshanaas... kaads sakars bazniicai / melnsvaarchiem ar dievu?
juris
j
Svētki sākās mazliet agrāk - 8.00, ar studentu korporāciju gājienu no LU galvenās ēkas Raiņa bulvārī līdz pat Brāļu kapiem. Gājienā piedalījās ap 2000 dalibnieku,visu vecuma studentu,jo korporācijajas ir mūža organizācijas. Brāļu kapos visus uzrun rektori un mācītājs, dziedāja koris, pēc tam cisi nolika ziedus pie Mātes Latvijas tēla. Tā tas noiek katru gadu, bet nez kadel netiek pieminēts - viss sākas ar dievkapojumu... Ak ja, prezidenta apsveikuma vestuli ari nolasija. Priecigus svētkus visiem!
de jure
d
Diena izdarītu labu darbu,ja pārvarējusi vanagafobiju publicētu sprediķi pilnā apjomā.
Oskars
O
Man ĻOTI patika ! Gribētos nu ticēt,kad VALDOŠIE tajās RUNĀS ieklausijās,un jau TŪLĪT tā darīs ,kā to grib DIEVS un TAUTA.
x
x
smuki :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas agrāk bija neiespējams, šodien ir digitāls

Par tehnoloģiju attīstību, e-paraksta pilngadības sasniegšanu un digitālo iespēju paplašināšanos Guntars Gūte sarunājas ar VAS Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs (LVRTC) valdes priekšsēdētāj...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas