Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

SVF Latvijai iesaka aizdevumu pārfinansēt starptautiskajos finanšu tirgos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viedoklis
v
Un Krievija pieteiksies aizdot - un Letinu valdosie metisies tas skavas! Vispar jasaka, ka Latviesu tauta ir neiedomajami liekuliga: izliekas par nez kadiem patriotiem, tacu taja pasa laika gatavi pardoties jebkuram, kas vairak sola - kad rietumi naudu deva, tad slavinaja tos, tagad , kad naudinu 'piegriez", tos lama! 20 gados nav spejusi normali funkcionejosu valsti uzbuvet - visa pasaule esot vainiga! Rietumu nodoklu maksatajiem esot pienakums Latviesu tautu uzturet (jo jutamies izredzeti)
Lamburg
L
uzsitis ar duri un kas buus ? SVF nobisies, vai ?? Ja pasi esam stulbi, tad par savu stulbumu arii jaamaksaa.. Ar stulbumu es domaaju to, ka pasi atbalstaam savus vieteejos zaglus un bleezus.. Taapecc jau pakalaa esam....
K-K
K
... Tacu uzsit duri uz galda un pasaki - pietiek mus cakaret ar piespiestu pasu bankieru pastradato klumu izpirksanu,un, musu piespiestas konsolidacijas modela izmantosanu par piemeru talaka citu valstu apcakaresana, tada pasa gara un ar tadu pasu metodi !!!!
K-K
K
... Nu, re ka, SVF pasviedis mums saviem Globalistu klientiem, jo BEZABRENE ir diezgan dross aizdevums - atkal kadam liela pelna !!!!! ... Kad reiz izbeigsies si ciniska spele ar cilvekiem ?! ... Kamdel, mums nevainigiem, nabadziba un nespeja sevi aizstavet un reize apmulkotiem un apjatiem latviesiem ir, netiesi, jasamaksa par SVF aiznemuma norakstiem Afrikas un Azijas valstim - mes neesam bagataki!!! Mums nav dabisko resursu ar ko atmaksat Globalistu pasu sarikoto financialo krizi!!!
Sniper'sEye
S
Latvijai jāprecas! Ja apprecēsies veiksmīgi, varēs kā vienotais Kampars, -- ja naudu nevar nopelnīt, sieva bezdarbnice iešķiņķo Ls 27 000... Nu.. Latvijai derētu bišķi naudīgāku kundzīti.
Juris
J
Bet par kādām procentu likmēm??? šobrīd mums ir vislabākais variants

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas