Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Titavs: Repšes un Dombrovska tandēms ir lielisks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Ja nu melot, tad melot Gēbelsiski. Slimais Vadonis esot tas, kurš sarunājot. Sarunājis varenas muļķības un pierunājis Latvijai gadu desmitiem novēršamu kaitējumu gan, -- pat RePšika skaļrunītis un šābrīža vaodšais piekariņš Dombrovskis, kurš reizēm izsaka arī kādu savu domu, nav atļāvies žagoties, kad un kā Latvija "pārfinansēs", kur nu vēl atdos, savus parādus, ar kuriem veiksmīgi tiek glābti zviedru pensijfondi un zviedru valdības ar rīkojumprogrammu te atsūtītās privātbankas. Nu jau abi, RePšiks un Dombrovskis atļaujas sprēgāt pret Satversmes Tiesu, kas šiem traucējot. Traucē gan, traucē atbilstoši LR likumiem. Titavam krīze esot pārvarēta, -- ja jau JēLīšu Gēbelsiņš tā saka, kur palikuši tie . 200 000 bezdarbnieku, atbilstoši Dombrovska pērnpavasara ieteikumiem ārpus Latvijas tikai 30 000 pērn izbraukuši. JēLīši tagad laikam plānos, kā izdabūt pārējos, jo abiem zemā lidojumam fiziķiem un baņķierisma parādu ģēnijiem pātus mierina tie Ls 280 miljoni, kuri apritē ienāca pērn no Īrijas vien: jo vairāk darbaspēka ārpus Latvijas, jo ārstrādājošie vairāk sūta bērniem un vecākiem, pensionāriem, jo mazāka vajadzība samazināt cenas valsts pakalpojumiem un tarifiem, kuri ne tikai netiek pazemināti prātīgi, bet pat tiek celti. Tieši tādēļ jāeksportē lētais darbaspēks, tikai viens uztraukums, ja pensionāri izmirs un bērni nedzims, tad nebūs, kam uz šejieni naudu sūtīt, bet tie jau būs nākamo gadu budžeti un cita Saeima. Cerams, bez šiem pašapmierinātajiem grūtgalvīšiem.
Andris
A
KLM » baisi 11:51 ...pie jūras - saucās Mākoņi.... --------------------------------------- Nu "Mākoņiem" celšanai vismaz nelūdza saziedot Saulvedības naudu - pretstatā šim: Īpašumi : 1. Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi Zeme un ēkas Latvija, Kaunatas pagasts, "Rāzna 9" (īpašumā) Zeme un ēkas Latvija, Kaunatas pagasts, "Rāzna 6" (īpašumā) Zeme un ēkas Latvija, Kaunatas pagasts, "Atp.v.Rāzna" (īpašumā) Zeme un ēkas Latvija, Barkavas pagasts, "Ozolkrasts" (īpašumā) Zeme Latvija, Liepupes pagasts, "Jaunkalnvirlapi" (īpašumā) Zeme un būves Latvija, Kaunatas pagasts, "Rāzna 13" (īpašumā) Zeme un dzīvojamā ēka Ikšķile, Ozolu iela 40 (īpašumā) Zeme Latvija, Kaunatas pagasts, "Ezermalas" (īpašumā) Zeme un būves Latvija, Kaunatas pagasts, "Rāzna 14" (īpašumā) Zeme un būves Latvija, Kaunatas pagasts, "Rāzna 19" (īpašumā) Zeme un būves Latvija, Kaunatas pagasts, "Rāzna 20" (īpašumā) Zeme un būves Latvija, Kaunatas pagasts, "Rāzna 21" (īpašumā) Zeme un būves Latvija, Kaunatas pagasts, "Rāzna 24" (īpašumā) Zeme un būves Latvija, Kaunatas pagasts, "Rāzna 25" (īpašumā) Zeme un būves Latvija, Kaunatas pagasts, "Rāzna 26" (īpašumā) Zeme un būves Latvija, Kaunatas pagasts, "Rāzna 27" (īpašumā) Zeme un ēkas Latvija, Kaunatas pagasts, "EZERPRIEDES" (īpašumā) Zeme un ēkas Latvija, Kaunatas pagasts, "Rāzna 5" (īpašumā) Zeme Latvija, Barkavas pagasts, "Graudiņi" (īpašumā)
stiprais
s
Nost ar mākoniem un miglas pūtējiem,lai nāk saule , Jaunais laiks un cilvēku dzīve kļūs labāka un sakarīgāka.Kāpēc Dans šeit,mēs paaicinājam lai padzenā mākoņus.
KLM
K
Jums taisnība - Jaunais laiks pārtiek no aizlienētas, pensionāriem nolaupītās naudas - re, cik lepnu pili Dombrovskis uzslējis pie jūras - saucās Mākoņi....
Jess
J
Jā, man arī jautājums, kāpēc pēkšņi un atkal uz skatuves parādījies Dans? Nez, kāda loma viņam atvēlēta?
KLM
K
Kādēļ Jūs uzstājat lai paranoja pamet cilvēku pat gaišā dienas laikā? Tas nav godīgi.....
Mincis
M
Hmm... Dans atkal parādījies uz skatuves. Nez, kādēļ?
lno
l
Vai paranoja tevi nepamet pat gaišākajā dienas laikā?:)
baisi
b
No kādiem līdzekļiem pārtiek jaunais laiks- no aizlienētas naudas, no pensionāru a apzinātas aplaupīšanas, no visādām nelikumībām Mūrnieces stilā.
Sigismunds
S
par to neviens nešaubaas ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas