Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

TP līderis vēl konsultēsies par miljona atmaksāšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
JURISTS
J
protams ka konsultēsies kā vae neatmaksāt ! Tā tacu ir Tautas Piedir*ēju partija ! TP ir viens no vadošajiem Latvijā valdošās politmafijas klnu kloākas bandām .
Pelēkais Vilks
P
iečeko 30.11.2009 21:31 LHC sasniedz triljonu elektronvoltu jaudu ================== To uzrakstījis kārtējais 4.maija republikas skolās vai augstskolās "mācītais" aurāns (bakalejas), kuram jauda vai enerģija - visviens. Un tad brīnāmies, kāpēc valsti patirsām.
L.K.
L
:))
Terorists
T
Ko tad Lielais Andris vaid.Būtu ņēmis visus ko salika padomēs un pagastu padomēs un patirinājis uz naudas atmaksu.Un kad nāks vēlēšanas un atkal tiks pie lielās siles tad jau naudiņu ar % varēs atgūt. Nav jau ko skopoties un tautu tricināt.Atmaksās un uz vēlēšanām varēs iet kā tīri un kristāldzidri eņģelīši.
es
e
Es atgriez'os,lai straadaatu!Nu protams,jastraada,lai piez'miegtu tos nepareizos tiesnes'us,KNAB un visus parejos,kas muus apdir..Es jums vel velnu paradis'u,sievin'a ari palidzees,vot saatani,sadomaajus'i man miljonk'iku izkaast.
ierindnieks
i
Bet Dālderis tēlo nezinīti - "ko nozīmē pārreģistrācija?" Samaksāsi "štuku" - pārreģistrēs tevi, ja nē - vari minēt trīs reizes.
Kikī
K
Par agru to Lisenko iebāza aiz restotā lodziņa - kurš tagad gādās par miljona nomaksu? Piterenoks no Rēzeknes? Nevar taču galu galā riskēt ar ģimenes vekseļa uzkrājumu, tad jau labāk lai iet tā partija uz grunti!
savējais
s
Vilks jau garumā, līdz pirms pašām vēlēšanām tāpat būs jāsamaksā. Šī partija ar galvu vairs nedraudzējas...
Vientulais vilks
V
Redzi nu,kamer andris nebija majas ko vina blauri sastradajusi.Kadu davanu sarupejusi varda diena.
Karamba
K
Ja nu piepeši ,kādas brīnumapgaismes ietekmē TP kadri ar saviem satelītiem draudzīgi atmaksātu visu ko pa šiem gadiem " apsaimniekojuši", tad mēs SVF varētu piķi aizdot,nevis otrādi,.. tas nu ir pilnīgi skaidrs :) Bet, drīzāk tie ir tikai sapņi, ..jo Andža atgriežas "strādāt" pie jautājuma- kā man sauli bez rūtīm skatīt... :) Jācer, uzpūtība kā jau daždien tas vēsturiski notiek ar lumpeņaristokrātiem, arī šo pigmeju aizvedīs pie pelnītās algas.Paskatīsimies ;)
Andrejs
A
"Tad nu tagad paskatieties- kas notiks ar slimnīcām!"- šķērmīgi noteica no mākoņiem nokāpušais vecis- atbildot uz tiesas lēmumu TP likt valsts budžetā ieskaitīt 1,03 miljonus latus.
Santīms
S
Izsaku visdziļāko cieņu tiesai. Patiesība ar taisnību šajā Administratīvajā tiesu spriedumā iet kopsolī!
aga
a
hehe. sataisij tos suudus, ieveda mus kriizee un taga teelos varonjus - glaabeejus..nekaa nebii. tish savacieties un lasieties no valdiibas. un pec iespejas mudiigaak.
eh
e
Vai tad tajā valstī (tā varu teikt, jo sen vairs še nedzīvoju) vēl ir kāds godīguma kodekss. Šķēli ziepēs. Ja ne, lai vaino pats sevi un savu kikī.
Vol...
V
Vel,paris gadus atpakal,KNABI par tadu blamazu izdzenatu! Tagad,paskatisimies...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas