Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

TP ministri iesniedz demisijas rakstus; Riekstiņš: atkāpties prasīja politiskā loģika

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vienoti dibenā
v
kāpēc neko nerakstat par Segliņa demisijas rakstu?
CIO
C
Klaviatūrai kreisajā pusē ir taustiņš CapsLock - piespied lūdzu pirms raksti kaut ko. Un ja gribi teikumu iesākt vai īpašvārdu uzrakstīt paturi Shift nospiestu. Bez tam pēc vārdiem nav jāraksta vairāk kā viena izsaukuma zīme. Pietiek ar vienu.
visu cieņu
v
ministrs, kurš dzīvo kūtiņā ir apkaunojums Latvijai
Iks
I
Smieglīgākais, ka Segliņš ir atkāpies no veselības ministres amata! :-))
Ezis
E
Elementārā loģika prasīja ,ko citu ,tātad kaut kādas intereses ir svarīgākas par kopējām .TP partijas nostāja ar'tagad ir musu intereses pāri visam ,vienkārši ,bet ciniski . Ceru ka vairāk neviens no viņiem nekur pie varas vairāk netiks.
Ysk
Y
Nevienu neaizvietojamu personu pēc kuras skumt vajadzētu, tur neredzu. Patīk, ka Ints Dālderis ir izrādījis spēcīgas saprāta pazīmes un netēlo Evu Braunu. Riekstiņs un viņa slavenā KLĒTIŅA rada skumjas pārdomas par mūsu ētisko pagrimumu un zemajām prasībām pret terminu valstsvīrs. Kādreiz uztraucāmies par Ūdres dārgajiem stilistes pakalpojumiem, bet Rozentālei tie būtu obligāti. Zalāns un Segliņš, šķiet, patv īpašus komentārus vairs neprasa.
abet
a
politiskā loģika bīstamāka par paranoidalo, jo kaitē daudz lielākam cilvēku skaitam
Haris
H
Šito Segliņa - tieslietu ministra! - izgāšanos, tāpat kā neseno Zalāna histēriski bērnišķīgo aizmukšanu no valdības sēdes:) vajadzētu atgādināt vēl un vēl. Bet diemžēl tāds nav "jēlo" un viņu atbalstītāju stils. Kurmīšbendiki gan tādas žēlīgi smieklīgas epizodes apzelē gadiem ilgi.
Dzinchis
D
Iesaku izlasīt:``Segliņš demisijas rakstā ziņo, ka atkāpjas no veselības ministra amata.``NRA.
Jānis
J
Kādi vēl jautājumi par tiesiskumu, ja pat tieslietu ministrs nodarbojas ar plaģiātismu? Ko var gaidīt no partijas, kurai visas vīzijas un idejas ir tikai kopi-peist režīmā?
Haris
H
nekrāpt pensionārus =============== Te laikam atkal domāts fakts, ka Dombrovskis pirms pašvaldību vēlēšanām nepateica par pensiju samazināšanu. Tas ir, NEPATEICA tieši tad, kad Šlesers PATEICA par 50 000 darba vietām. Nu, Bendik, kaut vai neņemot vērā kontekstu - neņemot vērā krieveļu (SC) un puskrieveļu (LPP/LC) briestošo uzvaru toreiz - kurš tad ir LIELĀKS MELIS - tas, kurš NOKLUSĒJA, vai tas, kurš MELOJA? Un vēl: no sirds novēlu Jums atlikušo mūžu pavadīt tipiska LPP/LC elektorāta vidē!:)) Tas tik būtu pārbaudījums, ne?:)
dzeris
d
Segliņa muļķība jau visiem zināms un ierasts fakts, tam vairs neviens pat nepievērš uzmanību.
redīss
r
Ja kompānijā nomaina četrus palīgstrādniekus,vai tas ir pasaules gals?
mans
m
par Segliņa stulbumu patiess prieks. Kārtējais "nosing spešel" Tieslietu ministrs, kas nejēdz izlasīt, ko paraksta... LOL
LV patriots
L
Ko fanojiet par Riekstiņu! Perfekts korumpēts PSRS laiku funkcionārs. Laikam ziniet tikai viņa labās īpašības ,slikto ir daudz vairāk,bet par politiskiem miroņiem runā labu vai neko...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas