Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Trakais braucējs par auto vadīšanu dzērumā aizturēts jau Jāņu dienā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lauķe
l
Un kurš drosmīgais publiskos vārdu???????????????????
Box
B
Bijis Tautas partijas slepenā sapulcē Mākoņos, pieņemts par lielāko kretīnu un no sajūsmas domāja, ka ir gandrīz tikpat varens un nesodāms kā pats Kampējs.
laima
l
No kurienes gan viņš brauc tādā uzvalkā un kur tā steidzās? Neadekvātas lietas noved pie traģēdijām.
morgenstern
m
tā, diemžēl, ir nopietna slimība- šizofrēnija... Ar katru tas var notikties un pat pēkšņi. -------------------------------------------- Ir viena cita slimība - saucas alkohola psihoze. Bet tā nesākas pēkšņi - ir divas nedēļas dulli jānokož un pēc tam strauji jāsāk jauna skaidra dzīve. Respektīvi, kosmiskās balsis parādās trešajā - ceturtajā skaidrajā dienā :( Protams, citam nekas, citam atkal ziloņi lido, tas atkarīgs no daudziem faktoriem...
zemnieks
z
Ko policija neizmanto mūsu cilvēku potences ?Te komentos ir tik daudz linčotāju ,roku-kāju rāvēju utt.Policija varētu visiem izsniegt Policista-palīga apliecības un Latvijā kļūtu vieglāk dzīvot .Tikai vienu prasību linčotājiem ,lai uz līķa krūtīm būtu skaidri salasāms ,dēļ kā sarauts gabalos ,vai zarā uzrauts.Uz priekšu tauta ,par kārtību Latvijā .
Wannabe lawyer
W
Kļūdies, nav 2-3 gadi max. Pēc Krimināllikuma 260. panta 2. daļas, kas precīzi atbilst nodarītajam - soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem. Ja tas izdarīts alkohola, narkotisko, psihotropo, toksisko vai citu apreibinošu vielu ietekmē, tad no 3 līdz 15 gadiem. Cik saprotu toksikoloģiskās analīzes rezultātu vēl nav.
Nu
N
tā jau nav vienkārši psihiska nelīdzsvarotība, tā, diemžēl, ir nopietna slimība- šizofrēnija... Ar katru tas var notikties un pat pēkšņi. Policijai gan vajadzēja veikt citādas aizturēšanas metodes, jo šī nav pirmā pakaļdzīšanās avārija ar smagām sekām.
Marsa pavēlnieks
M
Kādas tur ekspertīzes!!!! Šitādus kropļus par šitādām izdarībām ir jāizolē no sabiedrības!!! Ja jau iepriekš čalis paņemts ciet dzērumā, tad diez vai viņam kaut ko diktēja signāli no Jupitera! Vismaz man ir diezgan liela pārliecība, ka šitas čalis vienkārši centās aizbēgt no lielākiem mēsliem, bet rezultātā sataisīja nenormālu traģēdiju! Kāpēc tagad cietušajai ģimenei būtu jāmaksā nodokļi, lai šitāds "nelīdzsvarotais" turpmāk tiktu uzturēts psihenē un varbūt ar laiku iznāktu ārā?? Manā skatījumā - ja ir skaidri pierādījumi - šito veci pa taisno uz cietuma nārām un - uz ĻOTI ilgu laiku! Turklāt - lai cietumā strādā un pats sev nopelna balandu zupu!
who cares
w
"Kāpēc jāvaino policija, ja kāds neprot rakstīt ziņas?" === Ja ziņa ir balstīta uz policijas PR darboņa (sk. interviju ar Rekšņu) sniegto informāciju, tad bišķi vaina par neprecizitātēm ir jāauzņemas arī info avotam. === Šodienas ziņa ir daudz labāka un precīzāka un raksturo CP darbību kā gabaliņu saprātīgāku. VIsu cieņu.
mice
m
Runāt par ceļu būtu gan pa tēmu, lai neatkārtotos avārijas, nesaukšu tās gan par līdzīgām šai. Un tomēr, šoferis ar stāžu mani sapratīs, ka ne tikai ļaunprātīgi pārkāpumi šādos ceļa posmos var radīt avārijas situācijas.
march
m
Kas vainas ceļam Sēnīte - Rīga? Pašam tie 150 bieži ir trāpījušies tajā posmā. Cita lieta, ka kosmosam pietuvienātiem ļaudīm gan tiesības nevajadzētu dot.
gruzoviks
g
vai nav iespējams šim vīriņam piespriest publisku pēršanu doma laukumā??? Būtu reāls sods, būtu arī reāla izklaide tūristiem :)
e.
e
Ja runājam par ceļu, tad tas ir vienkārši drausmīgs visā garumā. Vismaz no "Sēnītes" līdz Rīgai - noteikti. Tomēr runāt par ceļu nebūs par tēmu. Lai pa tādu vālētu uz 150, noteikti jābūt galīgā "sviestā". Ja "raktu" līdz galam, tad atklātos, ka pie vainas jāsauc, iespējams, arī tie, kas ļāva tādam sēsties pie stūres, vai varbūt tos, kas izsniedza tiesība, ja vīrelim sen kaut kas nav kārtībā ar galvu.
who cares
w
"lidotājs turpinās dzīvot sabiedrībā, varbūt pat lepoties ar statistikas datiem" === :) advokāts... Lai lepotos vajag kādu, kas klausās un māj ar galvu ("jā, forši"), tādus gan šis varēs satikt tikai ietupinājuma vietā.
mellene
m
Tā ziņa vakar bija diezgan pretrunīga, lasīju un nodomāju, ka žurnālistam, kas to rakstījis, slikti ar loģiku un prasmi rakstīt ziņas. Šodien beidzot var saprast, kas un kā notika. Kāpēc jāvaino policija, ja kāds neprot rakstīt ziņas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas