Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Trīs deputātes sola pamest «Vienotību,» ja koalīcijā tiks iekļauts «Saskaņas centrs»

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
edgars
e
Ja nav argumentu, tad parasti izmanto tik neestētisku rīcību kā tu.
Sandrai
S
Starp drosmīgajām un principiālajām nekādi nav ieskaitāma Kursīte - liela sava labuma kārotāja, kampēja savā būtībā. Viņai noteikti vēl priekšā stāv skaidrošanās par "savu" grāmatu īstajiem autoriem. Grāmatas tapušas par valsts finansējumu, tās rakstījuši doktoranti un maģistranti.
Dr.
D
Esmu Vienotības nodevīgajā vairākumā stipri vīlies. Arī Kristovskis izrādījās lupata. Nekad vairs par viņiem, nebalsošu. Labi, ka ir vēl tādas sievietes kā Čepāne, Kusrīte, Druviete, citādi būtu pavisam škebinoši ap dūšu.
Sandra
S
Paldies drosmīgajām un principiālajām politiķēm!
juris
j
Pilnīgi piekrītu šīm sievietēm. Neko nevar uzbūvēt, ja nav savas stipras stājas un pārliecības. Ir pilnīgi skaidrs, ka sadarbojoties ar krieviem, Latvijas nākotne ir Krievijas guberņā. Un te Dombnrovskim ir jāpalīdz būt stingrākam. Ir jautājumi, kur nepietiek būt tikai labam un paklausīgam puikam. Bet vismaz labi, ka šķiet Dombrovskis nezog. Tas jau mūsdienās nav maz.
Juhans
J
Vienotība jau dalās?
rudā
r
kam jūs vecās ''klorgas'' esat vajadzīgas? Politka domāta ''večiem'', nevis ''pārgudrām'' bābām.
aigars
a
Ja nevar sarunāties ar politiskajiem oponentiem, kuriem ir otra lielākā frakcija Saimā, tad jāiet uz tirgu ar somiņām zvetēties! Ļoti vāja politiskās stratēģijas kapacitāte, uzrādīta Vienotības iekšpusē jau pāris nedēļas pēc vēlēšanām. Ne Vienotībai vajadzēja šķelties , bet saskaņas centram!
compatriot
c
SC aicināšana valdībā ir pilnīga bezatbildība vēlētāju priekšā. Strādāt ar SC no jauna nozīmē cīkstēties par to, kas jau ir izcīnīts (okupācijas atzīšana, valsts valoda, pilsonība) , bet dzīvot valstī, kur valdībā ir SC nozīmē dzīvot Padomju Savienībā.
estēts
e
Tās vienkārši ir trīs samoduras, kuras no sevis pārāk daudz iedomājas. Parasti vecums nāk ar gudrību, bet šoreiz šīm trim dāmām tas ir atnācis viens. Lai guļ uz krāsns.
maija
m
Bravo, tieši viņas es vēlēšanās gribēju svītrot, tikai Rīgas sarakstā nevienas no viņām nebija:)
anglosaxis
a
Zigi, iemācies salikt komatus un tad komentē cita cilvēka valodas prasmi...
Человек
Ч
Apsveicu šo dāmu principiālo stāju.
no LA
n
krista>>Sīmanim, 17.10.2010 / 07:31 Tā jau ir tā lieta, ka SC jau ir teicis savu vārdu! Paziņo, ka viņam ar Dombrovski kopīgi principi un mērķi. Vai tad kādam nebija mazliet jāpiebremzē spēlīte? Kā Dombrovskis tiks ārā no ķezas, ja ZZS atteiksies un Vienotība būs spiesta palikt kopā ar SC? Tas taču būs Vienotības gals. Nevar taču pirms vēlēšanām solīt vienu koalīciju, bet pēc vēlēšanām darīt pilnīgi pretēji. Tas atgādina melošanu sakarā ar pensijām pirms pašvaldību vēlēšanām. Vienreiz tauta Dombrovskim piedeva...Domāju, ka profesores laikā pievērsušas sabiedrības uzmanību šai bīstamajai spēlītei vai varbūt nemaz ne spēlītei, bet iepriekš izplānotam scenārijam?
SC
S
Ne jau tauta šīm tuva, bet pašu pakaļa. Ja par tautu domātu, tad runātu par to, nevis kas pāris deputāteļiem patīk vai nepatīk. Man arī daudz kas nepatīk, bet tāpēc takš nesitu ar kāju pret zemi un nespiedzu ka iešu projām no partijas. Fū, būtu nu kaunējušās. Bet ir arī saprotams, kad nu šīs vairs galīgi neņem vērā, tad sākas šādi gājieni. Nez, kādu aģitpasākumu šajā sakarā Čepāne tad tagad studentiem lekcijās saorganizēs?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas