Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Ušakovs: Sarežģītā laikā Latvijā pie varas ir analfabēti no labējām partijām

Ušakovs, sestdien uzrunājot opozīcijas partijas Saskaņa kongresa dalībniekus, teica, ka pirms gada viņš runāja par "labējās varas stagnāciju", bet pašlaik jau var runāt par "labējās varas degradāciju".

Viņš kritizēja valdošās partijas, paužot, ka minimālo algu paredzēts palielināt vien par 10 eiro, tomēr vienlaikus elektroenerģijas cenas pieaug. Politiķis kritizēja pedagogu atalgojuma reformu, atgādināja par bankas Citadele pārdošanu.

Ušakovs, nenosaucot vārdus, kritizēja politiķus, kuri esot manīti azartspēļu zālē un vienlaikus ir Saeimas Nacionālās drošības komisijas deputāti, vai arī izcieta administratīvo arestu, būdami deputāti, bet tad vadīja Pretkorupcijas izmeklēšanas komisiju.

Ušakovs pauda, ka šādu politiķu vienīgais instruments, kā viņi turas pie varas, ir stāsti par Maskavas draudiem.

Politiķis vērsa uzmanību uz notikumiem Austrumos, izaicinājumiem jautājumā par Eiropas Savienības identitāti. Un šajā sarežģītajā laikā pie varas Latvijā ir "analfabēti no labējām partijām", teica Ušakovs.

Viņš arī pauda, ka Latvijai ir nepieciešami ieguldījumi veselībā, izglītībā, ekonomikas attīstībā, un tam esot nepieciešami divi instrumenti - sociāldemokrātija un saskaņa.

Saskaņas kongresam reģistrējušies 627 delegāti.

Kongresu apmeklē arī Latvijas Brīvo arodbiedrību savienības (LBAS) vadītājs Pēteris Krīgers un Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības (LVSADA) vadītājs Valdis Keris.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas