Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Ušakovs: Šķiet, tā arī būs, ka uzvarēsim vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
žēl ka ir tādi latvieši nodevēji kā ušakovs un pārējie kas ir SCun ja vēl pievienojas nodevēju partijas kā ZZS tad ir drūmi. Cerēsim ka prezidents būs ar mugurkaulu un nenodos mūs,
Valdis
V
Es nebalsošu par padomju okupantiem un viņu izkārnījumiem!
lux-ciniķis
l
meliem un valsts dzīšanu postā. ----------------------------------------- SC jau nu stāsta tīru patiesību un domā tikai par Latvijas attīstību?????????????!!!!!!!!!!!!!! Atvainojiet, bet tā var domāt vai nu liels nekauņa, kuram gribas , lai par velti bez lieka darba lai dzīvotu un to jau tie SC Maskavas samācītie propagandisti sola vai liels muļķis/vientiesis. Palasiet, kas notiek tajos Rīgas uzņēmumos, kur Ušakovs sacvus roklaižas salicis.
Uzvārds
U
Novēlu tev noskriet maratonu !
rumcajs
r
Lai balsotu par SC ir jābūt garā vājam...
Berta
B
Drūmi, bet SC nav neviena, kurš kaut minimāli kaut ko sajēgtu par valsts finanšu turēšanu saprāta robežās, par plānošanu, valsts attīstību, par ekonomiku kā tādu. Pieraduši tikai grābt, shēmot, pieprasīt otkatus. Un, protams, solīt, solīt, solīt... ne jau mūsu valsts interešu labā. Pinīgi tukšs numurs.
alberts
a
Do,D,ies ,lai VISI letiņi TO saprastu un nobalsotu par - VL!
  • 0
  • 2
ciniķis
c
SC ir iespējas uzvarēt ne tāpēc, ka viņi būtu labi, bet tāpēc, ka visi pārējie ir piegriezušies un apnikuši ar savām konsolidācijām, dibenā līšanu SVF, vēlētāju regulāru uzmešanu, meliem un valsts dzīšanu postā. SC trumpis ir vēlētāju vilšanās pārējās partijās. Un kaut kad jau tas protesta balsojums, kad cilvēki speciāli nobalso par SC notiks. Vecais lozungs "krievi nāk.." ir tik bieži skandināts, ka tas ir apriebies un uz to neviens vairs īpaši nereaģē atskaitot atsevišķus nacionālistus. Cik ilgi var bļaut vienu un to pašu? Nu 10 gadus, 20 gadus, bet pienāk brīdis, kad uz to neviens nereaģē. Pastāvēs, kas mainīsies. Ja latviskās partijas neko jēdzīgāku par nodrāztiem saukļiem izdomāt nespēj, tad uz ko viņi cer? Vēlētājs grib pārmaiņas. Tāda ir šībrīža situācija.
Vārds
V
Nu takš melot gan tev nevajadzēja, ļautiņi nav ne ar aizsietām acīm, ne ar aizbāztām ausīm. Un ir arī līdzzinātāji, kas notiek iekš SC.
  • 1
  • 0
alberts
a
Tu saki "parmaiņas"? BET! Doma - atpakaļ - ieks to psrs.Nez vai zini kas IR psrs? varbut zem galda staigaji? Tad TEV vieglak - funktiere tik talak. SC galvenais mērķis ir atgriezst Latviju - Krievijas guberņā - TU to gribi? tad brauc uz Abreni - ta jau ir Latvija - Krievijā! Papriecāsies!
  • 2
  • 1
irtr
i
Tas būtu solis bezdibenī...Vairums grib tiekties uz Eiropas dzīves līmeni, nevis krievijas perifērijas atpalicību un korumpētību, zaglīgumu visu to ar ko cīnās Latvija šos 20 gadus.
  • 8
  • 0
K-K
K
... Bet ko tad prasts ,zombets un vadits politikis lai saka ka tikai automatiski pielietoto 'Lielo patiesibu': ' Soreiz planojam (!), un liekas, ka ta ari bus, ka uzvaresim (!) ...' ... Jautajums, kas ! no kurienes! plano ko! un ar kadu palidzibu! - vai ari ar Daugavpils metodem - !? ... Un kada butu uzvaras nozime situacija, kad kadai partijai censoties panakt to kas pec Satversmes un valsts likumiem ir pretvalstisks, pasai esot nelikumigai, un, ar velmem turpinat O. K. un B. stavokli Bezabrene ! ... Nav jau brinums, ka laikam M ... draudzigo saistibas noradem no komentetaju vidus jau nedelam ir izzzudis 'CILOVEKS' !!! ... TATAD, pirms Daugavpils Krievijas 'Lielo melu' propogandetaju specialistu NELEGALAM 'politiskas izglitibas akcijam', drosi vien, LIDZIGI tika piestradats SC velesanas strategijas attistibai, seit pat Riga !!!! ...Letin, atver acis - vele par NA vai ZRP !!!! Vel nav par velu mest so stalli !
glupakovs
g
...protams, protams sapņojiet tālāk....
nu jā, jūs jau paši pareksā nezagāt
n
mūsu stulbie čangaļi birkavi sudrabas krastiņi kokini čeveri bišeri baķkas.........................
.
.
nesapņo
zoo
z
Nespiid viniem. uzvarees VL. Vieniigais ko krievi dara, ir tas ka balsojot sviitro nosarakstiem taa saucamos (latviesus) noeveejus pat krievi nemiil.
bio
b
Un dabūs premjeru, kurš domā, ka Latvijas teritorija ir apmēram 3000 kvadrātkilometru. Un tas ir pats gudrākais no viņiem.
  • 0
  • 0
alberts
a
Paldies par CERĪBU! Varbūt tiešām šoreiz latvieši NENOBĪSIES - neskries balsot par kautkadiem ZRP,ZZS un citiem "muļķiem" - nobalsos par - VL! Ļoti CERU!
  • 8
  • 2
zoo
z
Nespiid viniem. uzvarees VL. Vieniigais ko krievi dara, ir tas ka balsojot sviitro nosarakstiem taa saucamos (latviesus) noeveejus pat krievi nemiil.
turi muti
t
mans premjers ir tikai Bērziņš vai Dombrovskis - un tā tas paliks, pat ja Jūs Kremļa padauzas uzvarēsiet vēlēšanās....
lux
l
Nevis ciest un cerēt, bet vismaz šoreiz aiziet uz vēlēšanām un pirms izvēlēties sarakstu, padomāt ar galvu. Jāizbiedz tā nabaga cietēju nostāja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaut vai katrs personīgi parādīt okupantu un masveida rusifikāicjas rezultātā sabraukušo pēctečiem viņu īsto vietu. Uzņēmība un izglītība izglābs latviešus. Man ir tā laime, ka man no minētās kategorijas cilvēkiem neko nevajag. Viņiem no manis gan. Tāpat man ir laime dzīvot mājā, kur maz krievu, viņi pat neuzdrošinās mest pastkastē savus izdevumus, kur ni vēl aplīmēt liftu, kā te viena žēlojās. Protams, ka visa padomju arhitektūra bija iecerēta, lai te veidotu krievu geto. Ja tā viņi dzīvotu izklaidētāk, pirmkārt, viņu, iespējams būtu mazāk, jo viņi drosmīgi ir tikia barā, otrkārt, ātrāk viņiem iemācītu, kam domāts lifts un ka ne viss, kas rokā, jāmet zemē un citas daudz maz civilizēties cilvēkiem noderīgas lietas. Tadd arī valsts valodu būtu iemācījušies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas