Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Vai iespēja nosargāt vērtības nav palaista garām?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
who cares
w
Varētu piekrist. Par vēlu nav nekad, nav nekāds futbols. Cita lieta, ka novēlota reakcija nozīmē garām palaistas iespējas...
Altin Yildiz
A
Kamēr jūs, nolādētie padomju vergi, kas dienu nevar dzīvot bez čekista pātagas, nebūsiet apsprāguši, Latvija turpinās grimt purvā un čekisti, pedrasti un komuņagas to postīs un nebēdu. Iznīksti izdzimteni !!!
Lelle
L
Ne jau ar Loskutovu vien notiek izrēķināšanās, arī es sāku just oranžo kretīnu spiedienu darbā, nepasaka, bet liek saprast, ka jātinas...viss sākās pēc manas piedalīšanās Lietussargu mītiņā...tur vazājas špjons, kas mani nostučīja, pēcāk kāds vēl sponsoru vārdus(arī manu) Internetā nopublicēja.Muļķu zeme rullē...
lūzeru morāle
l
Īkstēns: "Ja kāds iekrīt ūdenī, par vēlu peldēt uz krastu - tam jānoslīkst"
Taure
T
Kursīte-Pakule vismaz nebaidās teiktajam savu vārdu apakšā parakstīt, bet tāds kā tu tik no pagldes spēj vaukšķēt.
Buka
B
Kursīti-Pakuli Janīnu noteikti jāvirza par latviešu mēslu zagļu kukuļņēmēju galveno izrīkotāju. Ja Druviete var būt ministri starp latviešiem, tad starp latviešiem noteikti var būt vēl lielāka prīkšnīce pakule.
Berluskoni
B
Esmu gandrīz invalīds , bet paiet vēl varu. Kur iespejams tuvāk Saeimas namam novietot auto, lai rīt piedalītos?
Bins
B
Ir jāaizstāv KNAB - kā tiesiskuma un ētikas institūcija, bet ne kā politiskas spēkošanās placdarms, kurā, tēlaini izsakoties, - Lāčplēsis kašķējas ar antiņiem, lipstiem un bierniem, bet Sarkanais bruņinieks atbrīvo latvijiešus no zagļiem.
lno vēlreiz
l
Ruta Marjaša » Par A.Loskutova "vainu". 18.06.2008 11:27 ...Visa sava pusgadsimtu garajā juristes darbības laikā ne reizi neesmu sastapusies ar gadijumu, kad ierēdnis, kurš pats parakstijies par naudas saņemšanu savā glabāšanai, būtu to piesavinājies, vai izšķērdējis, neviltojot dokumentus, paliekot uz vietas, nemēģinot pazust, izbēgt. Kas un kādā nolūkā iepriekš bija garantējis šiem ierēdņiem nesodamību? 'Tam jānāk gaismā!!! ______________________________ manuprāt labāk nepateiksi:)
lno
l
Ja koalīcijā ir stingra vienošanās, ka Loskutovs ir jānoņem, neba jau deputāti sāks baidīties no tautas dusmām. _______________________________________ Tomēr! Domāju, ka Pabriks arī izšķīrās pēc Sipenieces tirādes, varbūt tomēr vēl kādam deputātam atmožas sirdsapziņa /izņemot tos, pār kuriem karājas Damokla zobens/:) Iespēja nosargāt vērtības ir palaista garām. ++++++++++++++++++++++++++++++++++ Manuprāt vēl par agru likt puķītes uz Latvijas kapa:)) Tāda latvisks pesimisms...
Altin Yildiz
A
. Es spēlē iesaistīšos tikai tad, kad aiztiks Jutu Strīķi... vai arī Loskutova vietā ieliks pilnīgu marioneti. ------------------------------------------------ ------------------------------ Redz kā. tu jau visu uz priekšu zini, kā rīkosies valdošā čekistu, pederastu un komuņagu varza.
Mosties!
M
Kārtējo reizi tumsa kāpj uz grābekļa,un paldies Dievam.Vienreiz šim augonim bija jāpārsprāgst,lai apturētu un izravētu korupciju no mūsu zemes.Priecājieties,jo taisnības uzvara nav aiz kalniem!Vēl cīņa nav galā un nebeigsies,Tev, KNAB, tauta palīgā ies!Vēl Jēkaba(Dieva vīra) ielā viļnosies gaiss! Ņemot vērā, ka šis ir korupcijas organizēts VALSTS APVĒRSUMS,ir vērts saņemties,pacelt taisnības karogu un rīt,tas ir svētdien 29.06.2008.plkst 9.00.ierasties pie Saeimas nama un paust tautas kalpiem savu nostāju un viedokli,lai,arī,cik tālu tu atrastos no Rīgas.Kas nevar ierasties,lai lūdz Dievu. Valdības korupcija tautu iegrūž milzīgā postā uz ilgiem laikiem! TP-istu komentētāju algotņu brigāde mēģina ar samazgām apliet KNAB. TP-istu komentētāji,jūs esat pieslējušies tautas apzadzējiem,cilvēkiem kuri savā alkatībā pazaudējuši goda un mēra sajūtu,gatavi, pat,pārdot savu miesīgo māti!Augstprātība nāk pirms krisšanas. Lai Dievs jums to nepieskaita par ļaunu un lai apžēlo,jo jūs nesaprotat,ko darat. Neesiet kā zirgi, kā mūļi, kam nav saprašanas, kam iemaukti un laužņi jāliek mutē, kad viņi negrib nākt pie Tevis." Ivars jau ir cietis. Bet cirvis kokiem jau pie saknes pielikts; un ikviens koks, kas nenes labus augļus, top nocirsts un iemests ugunī. Kam ausis dzirdēt,tas lai dzird!Lai Dievs jums dāvā žēlastību un ved pie atgriezšanās!
Andris
A
Svētdien būtu labi pie Saeimas pulceties jau plkst. 8:00, jo tad sāk ierasties deputāti, un nākt ar puķēm, lai pateiktos Loskutovam par viņa ieguldījumu Latvijas pretkorupcijas darbā!
101
1
Bet Loskutovs taču arī nav neatkarīgs,pirms apstiprināšanas amatā taču tikās ar abiem-Lembergu un Šķēli!Nekur jau viņš tā arī nav pteicis,par ko īsti bija saruna. Ja būtu vecis ar mugurkaulu,tad vispār uz tādu tikšanos nebūtu devies,uzreiz pateicis sabiedrībai-pilsoņi,kas notiek valstī,mani grib ielikt amatā divi ārpus Saeimas stāvoši fruktiņi.Un ja viņš piekrita pie šādiem apstākļiem iet amatā,tad jau nu varēja pakustināt savu smadzeņu podu,pievērsties tiešajam darbam,sakārtot iestādes iekšējos normatīvos aktus,cvensties visu izdarīt perfekti,jo taču,esot pie vesela saprāta ,saprata,ka viņu var nojūgt pie mazākās izdevības.Bet tas dēļ kā viņam jāatstāj amats,ir šausmīga bezatbildība.Mani māc šaubas,vai viņam izdosies izsprukt no kriminālatbildības.Ir patīkami gozēties vars saulītē,taču viņš ieņema amatu,kas prasa konkrētu darbu,milzīgu atbildību,kontroli,principialitāti. Bet ja tas cilvēkam nav personiskajā dzīvē,tad darbā arī nebūs.Un ar savu sūdzēšanos visiem un par visu,viņš tiešām ir kļuvis smieklīgs.Man viņa vietā būtu kauns izmantot šo sabiedrības pacēlumu un atbalstu tieši paāsam. Es no tā norobežotos,bet aicinātu atbalstīt KNAB ideju.Un man liekas,ka tieši nākošais priekšnieks tiks izvirzīts kā zem lupas,jo tagad mēz zinām,kā Loskutovs tika amatā,otrreiz amatā ielicēji to neatļausies.
zoss
z
Ar olām un tomātiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas