Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

Valdības deklarācijas melnraksts: Mērķis - vairot piederību Latvijai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ivars graudums
i
Redzu, ka gandriiz visus komentaarus rakstiija ljoti gudri un godiigi cilveeki. Tikai kapeec vinji netika ieveeleeti Saeimaa?
ivars graudums
i
Redzu, ka gandriiz visus komentaarus rakstiija ljoti gudri un godiigi cilveeki. Tikai kapeec vinji netika ieveeleeti Saeimaa?
demos
d
Ka ir apriebusie ssi tuksa plerkstesana. Latviajs valsts parvalde ir sapuvusi no ieksam... Latviasj prezidents sava pasparne ir peinemis kaut kadu miskastnieku Roni, kurs izmanto valsts amatu un apkalpo Latvijas valsts izlaupitaju, latvieus tauast slepkavu Skeli un A.Ronis ir tika nekaunigs ka nekaunas par ar sos zagli, banditu A.Skele doties uz Baltkreiviju, par valsst lidzekliem, kartot savus biznesu.. Latviajs prezidenta durvis ar kaju ver vala zaglis, bandis, kriminalnoziegumos apsudzetais Ventspils punduris A.Lembergs...... Aboltina, kura netika ieveleta Saeima par savu nekaunibu, visatlautibu, cinismu, augstpratibu....nu ir ielidusi Saeima un nekautrejoties karto savas privatas lietas, ceriba ienemt kadu vadosu amatu, lai sanemtu uz Latviajs valsts un tautas rekina visas iespejamas privlegijas....... Kapec Saeima netiek pienemts likums, ka visma valsst amatpersonam ir pienakusm uz darbu doties ar savu privato transportu vai ar sabiedrisko transportu vai ar taksi, bet ne ar valsst automasinam....Latvija civleki dzivo jau 24. gadus. liela dala, neiedomajama nabadizba, cilveki nevar samaksat par dzives vietu, nevar nopirkt kaut cik cilveka cienigu, pilnvertigu edienu ikdiena, nevar nopirkt zales, navar atlauties apmeklet medicians pakalpojumus....bet sie riebigi nirgajas ar kaut kadam degeneratu frazem un skribele kaut kadu deklaraciju, protams, pasi preiks savam privatajam vajadzibam..
Juris Avotiņš
J
Mērķis - vairot piederību Latvijai – Vai nav pārāk bāli no LR valdības pēc ceturtaļgadsimta valdīšanas? Vairāk - www.juris-avotins.info
carpenter
c
Vai tas jāsaprot tā, ka par kukuļiem valdošie salašņas tirgos pastiprināti eiropederastijas pilsonību ???
Ameba
A
Mērķis? Cilvēks, lai kādas nacionalitātes nevar būt kādas valsts privātīpašums? Atgriežamies pie iededzinātas piederības zīmes? Kur auguši, ko mācījušies, ar kuru vietu domā šie "RAKSTNIEKI"????
Luka
L
Saja deklaracija ka pirmais punkts ir janosaka, ka no sis gada septembra visas Latvijas valsts skolas, macibu iestades, bernudarzos bernu izglitosana, apmacibas ir janodrosian 100% Latvijas valsts valoda- latvieus valoda ka to paredz un nosaka Latvijas valsts Satversmes tiesibu norma par valsts valodu. Ja si norma tiks realizeta tad stulbajiem politkiem nevajadzes so bezjedzigo deklaraciju kimikot un dzejot, tadejadi imitejot to ka vini nu loti strada un rupejas par Latviajs iedzivotajeim, noladetie liekuli, neliesi.
Jule
J
Deklaracija ir jaieklauj pat galvenais un svarigakasi, ka Latviajs visi cilvekiir vienadi un brivi un ka nevienam nav tiesibu uzkundzeties uz citu civleku nopelnitas naudas ka tas notiek Latvija, kad preizdnti , ministri, Saeimas deputati, ieredni pasi sev nosaka lielas algas un likumos iestrada visa veida privlegijaska to izdarija Sandara Kalniete un Maris Riekstins, izlobejot likumu Par diplomatu izdienas pensijam. Sada likuma nav neviena pasaules valsti. Ulmanis, Vikene, Zatlers ir jaizmet no valsts dargajiem dzivokliem, viniem ir janonem nepelnitas lielas pensiajs un valsts automasinas, miesasargi un ta naua ir jasadala Latvijas pensionariem kuri dzivo neiedomajama nabadziba, pusbada, kuriem pensiajs ir 150-250/eiro menesi. Latvijas valsts pedejos 24. gados ir izveidota par negodigako valsti Latvijas valsts pastavesasn vesture, kura labi dzivo tikai p[olitki, prezidneti, minstri, deputati.
Es
E
Ka? Veicinot izbrauksanu ari talak?
Ezis UK
E
ārzemju latvieši neraksta tāpat,Tildi jebkurš var ieinstalēt,bet ja nu nv tad raksta divus a.Kaut šinī gadījumā Es ir taisnība ,jo tikai "valsts"ir veicinājusi cilvēku aizsplūšanu no Latvijas.Var jau zākāt Latvijas strādniekus( pašam bija tāds grēks ,kad Latvijā vadīju būvdarbus),bet ticiet man tie ,ko "valsts"cer ievest izbraukušo vietā,vajadzīgi vismaz 5 ,lai aizstātu Latvijas ne visai strādnieku ,bet ,kādi 10 ,lai aizstātu labu cilvēku! Viņi var "rakt" ,bet vēl labāk viņi māk "nerakt",tas gan viņiem padodas.
  • 3
  • 0
Es
E
Tad, kad arzemju latviesi raksta tapat, tad jums nav ne laika, ne velesanas vinus pamacit rakstit pareiza latviesu valoda. Tiklīdz to izdara kāds, kas neglaimo Vienotībai, tā uzreiz ir sūdaina pamācība. Viegli konstatēt, kas jums prātā.
  • 3
  • 2
Biedri -
B
vārds ''talak'' norāda uz Jūsu tautību...Un tad viss top skaidrs...
  • 3
  • 3
Šai korumpētajā valstī nav vairs ko
Š
Kamēr pie varas būs ciniskā Vienotība,mana ģimene nevienās vēlēšanās vairs nepiedalīsies. Latgalē tika uzpirkti ,apdzirdīti vēlētāji ,lai negodīgā ceļā iegūtu mandātu saeimā. Tas pats ar Āboltiņu . Tika shēmots ,lai Āboltiņa tiktu saeimā. Priekš kam tad vispār tādas vēlēšanas jārīko. Cilvēkiem vienkarši tiek iespļauts acīs. Kam vispār šai valstī vairs var ticēt.,ja roka roku mazgā . Mēs visi redzējām ,kā blēdis tiesā tiek attaisnots. Korumpēta valsts,un godīgiem cilvēkiem te nav ko darīt. Tāpēc šodien pārrunājām,ka dosimies prom no šīs blēžu valsts,jo tas ,kas notiek patreiz ,tas manai ģimenei nav pieņemams.
ak ta' pielēca?
a
Beidzot. Labāk vēlāk, nekā nekad...
  • 2
  • 3
Šobrīd vēl pazagsim
Š
Vēlāk attīstīsimies. Pēc 1.01. Jānotriec 100 miljoni pusgadā. Viegli nebūs,solča! Bet ar zaķpalīgu spēsim. Āidā! Blē!
muld tik
m
galvenais jaunās valdības mērķis ir nozagt pēc iespējas vairāk eiropas naudas!
pamuļķiem valdībā
p
šitās neko neizsakošās deklarācijas jūs nepārtraukti strīķējiet. varbūt vienreiz sākiet pārmaiņas pēc strādāt?????
Ezis UK
E
Copy and paste samainot punktuis vietām ,to taču viņi māk ,bet Latvijas"valsts"daļa taču tiešām paplašinās un tur jau nemaksā minimālo algu ,bet vidējo "aprēķināto sakalkulēto",vienīgi ,ka drīz būs pavisam maz,kas nodokļus maksā,jo nebūs viņu vairs Latvijā! Tiešām tie biedri nesaprot ,ka viņus baro tie ,kas strādā un rada,bet ne jau neskaitāmās iestādes ministrijas un kancelejas? Pāris gadus atpakaļ valsts sektors 286 000 cilvēku ,strādājošie 505 000,attiecība 1/1,7 ,kas ir tagad noslēpums!
  • 4
  • 0
piederība
p
Vienotība 5 gadus tā vairoja piederību Latvijai, ka pusmiljons latviešu bija spiesti doties bēgļu gaitās. Cik būs spiesti aizbēgt tagad?
bezjēdzīgi plānot piederību, ja
b
Āboltiņa un Zaķis būs Saeimā!!! Pilnīgi noteikti Āboltiņas lēmums "iespraukties" var nogremdēt ne tikai Vienotību, bet arī neatkarīgu Latviju, jo cilvēku cinisms var atspēlēties nākamajās vēlēšanās, kad patiešām "tautieši" būs tā noriebušies, ka savēlēs ne tikai ušakovu, bet arī ždanoku un rubiku.
  • 10
  • 1
lol
l
NA kangari - lata slepkavas var pakaarties

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas