Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Vējonis šajā Saeimas sasaukumā neplāno atkārtoti iesniegt iniciatīvu par nepilsoņu bērniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vara
V
Reti pretigs purns un sis kretins ir latviajs prezidents?
jautājums Vējonim
j
Pastāsti, Kremļa sulaini Vējoni, kāds sakars mūsdienām vai stabilitātei ar pilsonības piešķiršanu visiem? Starp citu, Kremļa sulaini Vējoni, visi tie, kas 1938. gadā balsoja par anšlusu, bija Austrijas pilsoņi. Tāpat kā tie 200 000 rusnacisti, kas nobalsoja par Latvijas rusifikāciju divvalodības referendumā. Ja austrieši balsoja zem vērmahta stobriem, tad kas attaisno rusifikācijas referendumā par rusifikāciju balsojušos valsts nodevējus?
jautājums Vējonim
j
Tie 200 000 rusnacistu, kas balsoja par Latvijas rusifikāciju, bija Latvijas pilsoņi. Pēc zīdaiņa jūs neizskatāties. Tātad kas esat, muļķis vai Kremļa sulainis? Pēc madžiņgestapo domām aizliegts jautājums, publicēts ar otro mēģinājumu.
  • 1
  • 0
Toms
T
Kapec sis bezsmadzenu udensgalva Saeima neiesniedza likumprojektu par pareju uz izgitibu Latvijas valsts valoda- latviesu valoda? Vejonis ir Latvijas valsts pastavesanas drauds un Latvijas sabiedribas sanaidotajs, tadejadi meginot sev nodrosinat atkartotu ievelesanu amata, debilais kretin neceri uz to. Ja Latvija ir kaut viens sapratigs cilveks, politikis tad tas iesniegtu likumprojektu Par pareju uz izglitibu Latvijas valsts valoda 100% un pec gadiem 10 varetu iesniegt likumprojektu Par automatisku pilsonibas pieskirsanu, ja vecaki pret to neiestajas, visiem Latvijas valsts teritorija patstavigi dzivojoso gimenu dzimusajiem berniem, ta butu logiska un sapratiga politika, lemumu pienemsana, bet ne ta ka sis stulbveidigais Vejonis megina paveikt, pie tam sis stulbikis sanem 3 500 eiro/menesi lielu algu. Vai Vejonis ir tik stulbs ka nezina to, ka valodai un busanai viena bernudarza, skola ir saliedejosa un integrejoss speks? Kapec Vejonim ka padomnieces ir kaut kada mistkasnieces.
Cile
C
Ko sis idiots, degratetais lumpenis Vejonis no sevis ir iedomajies? Ka vispar sads idiots kads ir Vejonis, kurs nav spejigs iemacities kaut cik saprotama, gramatiski pareizi latviesu valdosa iemacities runat, vareja klut par Latvijas prezi? Kapec Latvija 27 gadus par prezidentiem ir vieni idioti, zagli, stulbi, aprobezoti cilveki? Normala valsti tiesi prezidenti ir tie, kuri aizstav valsts un pamatnacijas intereses, tikai Latvija viss ir otradi. Es neesmu dzirdejis ne no viena preza Rumpja, Vikenes, Zaglera, Berzina, Vejona ka Latvija ir japariet uz Latvijas valsts valoda Izglitibas sistemu visas Latvijas valsts, pasvaldibu skolas un bernudarzos, tiesi preteji sie idioti trance so procesu. Vai Latvijas debilie prezi zina valsts pamatpazimes: tas ir; teritorija, pamatnacija un valdosa valoda, parvaldes sistema?
Latvietis.
L
Nākamaja sasaukuma Vējonis nebūs.
ērce
ē
Vējonis ir spītīgs padomietis.
latvietis
l
Ir tikai viens iemesls iesniegumam >75 lati barikāžu vīriem ! Lai vēlāk nebūtu jākaunas ! Bez barikādēm Latvija nekad nekļūtu Brīva !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas