Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vēl nav iezīmējušies ne ieguvēji, ne zaudētāji no Zatlera paziņojuma

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Raīta
R
To jau Raīta mums paredzēja Dienas rakstā pag.gada septmebrī, pirms Saeimas vēlēšanām - ja nebalsosim uzreiz par SC, tad būs ārkārtas vēlēšanas un SC tik un tā tiks pie varas. Viss iet kā pēc plāna...
smuki gan
s
vai lietuvas vēstnieks ir absolūtās patiesības nesējs? Balamute vien ir, sevi cienoša valsts par tādiem izteikumiem šo vēstnieku palūgtu 24h laikā savākt parpalas un pazust.
y
y
Zaudētāji cerams būs Vienotība, jo viņi visklajāk ir melojuši un nav pildījuši priekšvēlēšanu solījumus. Tikai pateicoties Vienotībai nepamatoti tika pacelti Latvenergo tarifi, nepamatoti pārmērīgu nodokļu slogs tika uzvelts uz cilvēku pleciem, vēl jau īstā jautrība sāksies jaunajā apkures sezonā kad pateicoties Vienotībai ievērojami celsies apkures cenas, pateicoties akcīzes nodokļa piemērošanai gāzei. Vienotība visu šīs Saeimas darbības laiku darbojās pēc principa, ka tauta pēc četriem gadiem jau tā īsti neatcerēsies Vienotības melus un pirmsvēlēšanu solījumu nepildīšanu, bet sanāca ka par saviem meliem un nepildītajiem pirmsvēlēšanu solījumiem nāksies atbildēt jau tagad. Klāt vēl pie vienotības grēkiem nāk personālijas, kuras ir iesaistītas dažādos skandālos t.i. Kampars, Dombrovskis, Caune. Domāju, ka ņemot vērā visu iepriekš teikto vēlētāji ārkārtas vēlēšanās konsolidēs Vienotības deputātu skaitu Saeimā līdz minimumam.
ieguvēji
i
to pateica lietuvas vēstnieks-SC,viņu būs 40-50.Zatlers atdeva Saeimu krievu vēlētājiem. Varbūt viņi ar Putinu bija vienojušies.
to Svins
t
Cilvēki ir vīlušies Vienotībā,ja TP startēs viena,viņiem ir daudz atbalstītāju.Tie atgriezīsies. Pauls paziņojis, ka atgriežas partijā.Kalvīša laiki bija labi laiki Latvijas vēsturē. Sorosisti viņu padzina nevarēdami sagaidīt savu tikšanu pie varas.
to Svins
t
Viņš atbildēja uz jautājumu:kas es esmu? Tā ir ka ļauj par prezidentu būt jebkuram. Audzis bez tēva un tagad par tēvu arī neliekas ne zinis,divreiz precējies,'mnēmis aploksnēs papildsamaksu par darbu,vadījis firmu it kā uz sievas vārda. Tā tomēr nav valstsvīra biogrāfija. Vienkārši neizturēja pārbaudi ar varu. Kaut arī ieradās Saeimā ar Satversmes grāmatiņu rokā,šoreiz PĀRKĀPA satversmi. 14.un 48. pants jāskatās kopumā,kā uz to norāda daudzi juristi.
Pēpanorāmas diskusijas
P
LTV raidījumā zvanītāju balsu par oligarhiem pārsteidzoši daudz. Cilvēki laikam gaida stingrāku roku un ātrāku ekonomisku atlabšanu. Tas dīvaini,parasti LTV bija pret oligarhiem.
Aiva
A
Vai kādam ir šaubas, ka šie 3 oligarhi nesadarbojās ar Krieviju? Kā jūs domājat, kas notiek Rīgas Domē? Vai tad Šlesers vientulībā visu izšīverēja bez SC.?Tāpēc viņi balsoja pret Šlesera kratīšanu.
Jukums
J
Ieguvēji - ja pratīsim šo iespēju izmantot, tad praktiski visi vēlētāji. Ieguvēji ir arī tie deputāti, kuri bija aktīvi, uzklausīja cilvēkus, kuri nebija augstprātīgi - kopumā, tie kuri normāli strādāja. Kā tātus es saskatu vispirms jau VL/TB/LNNK - ne jau viņu nacionālās nostājas dēļ vien. Zaudētāji - vispirms jau tie, kuri atbalstīja oligarhus un nostājās mafijas pusē, lai gan grūti ko ir spriest par SC - tur var būt visādi brīnumi. Zaudētāji ir arī Vienotības augstprātīgie un savtīgie muļļas. Āboltiņa, visticamāk, būs aiz borta, Dombrovskis var nepalikt premjera amatā, Kampars prom. Tad vēl viss Vienotības sieviešu klubiņš - no Bendrātes līdz pat Kursītei un, iespējams, pat Kārkliņai, par kuru īpaši brīnos. Lai gan ieguvēji varētu būt arī Vienotības PS daļa. Ļoti iespējams, ka saeimā varētu iekļūt vēl kāda jauna partija
GARĀM
G
Politoloģe -- kura no partijām spēs izmantot situāciju savā labā ( VIŅA NEARKO NEATŠĶIRAS NO OLIGARHIEM)
Svins
S
es īsti neredzu kā gan Šķēle varētu būt ieguvējs no šīs situācijas.
Delta
D
Nepiederu pie globālistiem, bet piederu pie latviešiem, jo mana tautība nav globālists, bet mana tautība ir latvietis arī es nebalsoju par Vienotību un netaisos to darīt šoreiz, bet zinu vienu šoreiz noteikti balsošu par Visu Latvijai, jo ierosinājums pakaāpeniski ieviest valsts finansētajās skolās macības latviešu valodā manuprāt ir politiķu parāds latviešu tautai no 90.gadu sākuma, mani vecāki vieglas viņiem smiltis, sapņoja, ka reiz Latvijā visi sapratīs latviešu valodu un tajā runās, jo šeit ir Latvija, ši bija partija, kura arī 10.saeimā nesasmērējās un parādīja, ka ir arī cits vadības stils nepievilt savus vēlētājus un latviešu tautu, es to pārliecinājos, lai arī par šo spēku pirms tam nebalsoju.
zvirbulēns
z
Vakar Kažoka pie Mamikina spīdēja, es jums teikšu, nu moins, drausmīgs paskats! :)
zvirbulēns
z
Kas tā tāda Kažoka mums?
Kurzemnieks
K
Es nebalsjoju par Vienotību, bet balsoju par ZZS, bet tagad redzot, ka ZZS ir izteikta Brigmaņa Lemberga partija, kaut arī tika ievēlēts ZZS rindas pārsvarā jauns kontingents, redzu, ka ši partija ved uz imperiālismu, kādu piekopa komunistu laikā un nu es pārliecinājos, ka ne tikai Šlesers un Šķēle ir valsts mēroga noziedznieki, bet arī Lembergs, jo apzog savu tautu, atmetot no nozagtā kaut ko Ventspilij, bet Ventspilnieki par to sajūsmā, jo ir pietoiekošs pilsētas progress, tikai Lemberga nozagtā nauda pieder visai latviešu tautai, bet to, kas nozagts tautai, tas iemet ārzemju kontos, nelietīgi , bet tas ir fakts, ka ši oligarhu trijotne darbojās kopā Šlesers, Šķēle, Lembergs. Tā kā Vienotība ir grupējums, kas nezin kurā virzienā doties, izņemot vienu būt par pasaules pilsoņiem, ne Latvijas pilsoņiem, but kopā ar pasaulīgo, bet ne ar savējo latvisko. Visu stingri pārdomāju par saeimas atlaišanu balsošu par, bet politiskais spēks par kuru balsošu ārpuskārtās velēšanās rudenī šoreiz būs Visu Latvijai, kas manuprāt vienīgie no 10.saeimas sastāva nav sasmērējušies un tīkojuši uz tautas naudu, savam labumam, arī tamdēļ, ka tie ietur kursu atbalsot savu tautas piederību latviskajam garam, ko nīdē mediji Latvijā, ko nīdē tās sauktās oligarhu partijas Latvijā, ko nīdē kosmpolītiskā Vienotība, mana ģimene no kurzemes šoreiz balsos par Visu Latvijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas