Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vēl nav vakars

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šarikovs
Š
Kā Grieķija nonāca tu kur ir tagad? Tērējot vairāk nekā nopelna. Dari tu tāpat un arī pāris mēnešos būsi parādos - un vainīgi, protams, būs kreditori, tu pats jau nē. Ar ASV te nav nekāda sakara, bet komunistu bļauris jebkurā tēmā iepīs ASV, pat ja tēma būs toršu receptes (amerikāņi daudz ēd!!!)vai ikebana (amerikāņi Hirosimu bombardēja!!!).
he
h
Kaa Griekija nonaca tur, kur ir tagad? Imitejot ASV. Katra nakama krize tika nosegta ar jauniem paradiem un “stimuleshanu”. Tachu ir milziga atskiriba starp stipraako pasaules lielvalsti, kas izlaizh vienigo rezerves valutu pasaulee un muljku zemju pavalstniekiem. ASV var darit, ko grib, no vinjiem nevar aizbegt. ASV finansu tirgus ir 1/2 no pasaules tirgus, piedevam parejas valstis, kas raksturojas ar sapratigu politiku (Kina, Vacija) ir ciesha saitee saistitas ar ASV eksporta tirgiem. Tas viss ir garantets ar vieniigo kaujasspejigo armiju pasaulee. Taa ari visa patiesiba, versim iedomaties, ka vinjsh ir Jupiters nav veseligi, var gadities, ka izcepj. Bet nu muljku zemeem muljku liktenis: redzu Tochs un vinja oligarhu finansetaji domaa, ka Latvija ari var izlaist rezerves valutu - good luck :)
he
h
Taadas muljku zemes, kas neapzinas savu vietu pasaulee un "maacaas no ASV" ir pilna pasaule. Griekija, Spanija utt. ASV ir imperija, kas ir uzspiedusi savu kartibu parejai pasaulei. Tas nav nekas slikts, jo imperija ir diezgan civilizeta un, salidzinot ar citam imperijam vesturee, ar augstiem morales standartiem, tachu imitet ASV :DDD
komunistu muļķim
k
ASV ir republika un vienmēr tāda ir bijusi. vai antiamerikānim ir notiekti jābūt galīgam idiotam?
  • 2
  • 0
Dzens
D
Tā vietā lai rakstītu savas blēņas Točs varēja palasīt, ko par ASV situāciju saka pasaules top eksperti ekonomikā. Kaut vai to pašu Pola Krugmena sleju The New York Times būtu palasījis un tad padomājis, kas tad ir tas, ko mums vajadzētu mācīties no ASV. Bet Toča urlas patoss, ka, redz, amerikāņi aizstāv savas intereses un mums vajadzētu rīkoites tāpat vispār nav vērts klavieri deldēt. Tukrš žvadzēšana, kas laikam ceļas aiz totāla stulbuma un nespējas saprast, ka Latvija salīdzinājumā ar ASV ir pundurvalsts.
Pelēkais Vilks
P
Vai točtočs ir reāl stulbs, vai vienkārši pelna stipendiju?
KLM
K
Gaudo kaut uz Mēnesi dien un nakt ! .................................................................... puzes tālavas taurētāj no dižās egles zemē kāp - tev būs dziļu bedri zem egles rakt lai tajā sakrīt visi lumpeni kas atnākuši tavu varu zagt
  • 2
  • 0
zvirbulēns
z
Pelēkajam vilkam Tu, pelēci, i negaudo, patīk tev vai nepatīk, bet ļumpeniem neizdosies sagrābt varu! Gaudo kaut uz Mēnesi dien un nakt! :) Kā tevi ieraugu - ierēcu! :)
  • 1
  • 3
PV
P
Žēl, ka arī zanders beidzot piesūcies tam pašam pupam. Lai gan - var saprast - krīze, jaunuve u.c. lietas
  • 2
  • 0
PV
P
Atstrādā samaksāto stipendiju. Peļņa ir tikai gaišās nākotnes prožekcijās.
  • 1
  • 1
J
Toč, kāpēc tāda nekonsekvence, kad amerikāņi palielina valsts parādu un izglābj pasauli no ekonomiskās krīzes, tad viņi darbojas amerikāņu interesēs, bet kad tieši to pašu- palielina valsts parādu un nesagrauj zviedru ekonomiku- izdara Latvijas valdība, tad viņi darbojas ārvalstu interesēs? Vai tu pats, Toč, nedarbojies ārvalstu oligarhu labā, jo viņi ir ļoti ieinteresēti vājās un nestabilās valdībās?
Pelēkais Vilks
P
točtočs ir Latvijas dižākais žurnaļuga. Ne velti modificētā kazjola diena angažē (engage) šos speciālistus
PV
P
Ar būdu uz baznīcu> Arodbiedrība: kovajag tovajag.
  • 0
  • 0
Jozefs Šveiks
J
Ja Dombrovska valdība ņemtu vēl aizņēmumu (palielinātu ārējo parādu), Točs būtu pirmais brēktu par nejēgām, idiotiem un korumpēto kliķi.
KLM
K
Ne tikai brēktu par idiotiem un korumpēto kliķi, bet arī piesauktu ģeniālo biedra Ļeņina darbu - ''Solis uz priekšu, divi soļi atpakaļ''
  • 3
  • 0
muļķiem ir vakars
m
nepielec
zvirbulēns
z
Latvijas parāds aug kā sēnes, bet nauda ekonomikā nav, asinsrite teju nulle, visa naudiņa, kuru aizņemamies, tiek nodota zviedru banku sektoram, īsāki sakot, Vienotības politika, tas ir kas saprātam netverams, tik ciniski strādāt uz privātām bankām, turklāt svešzemju, tur jābūt i cinismam, i nekaunībai. Tiesa, visu šo vājprātu aizsāka LPP/LC valdība ar biedru Godmani priekšgalā, kad Latvijas valdība, pārkāpjot virkni likumu, to starp Satversmi, bez Saeimas akcepta, tā vienkārši paņēma un vienu miljardu (!!!!) iegrūda Parex. Miljards tika izņemts no asinsrites un sākās ļaska pļaska, tautas spīdzināšanas kārtējais vilnis, griešana, nodokļu celšana, utt.. Viņus visus būtu jāieliek cietumā, tik ģenerālprokurors kaut kur aizkritis!
Pelēkais Vilks
P
Ak tad beidzot izkārpījies no zirgābola un sākās čiepstēšana. Paldies Dievam! Tomēr dzīvs! Šobrīd Latvijai katrs $ūds ir no svara!
  • 3
  • 4
Elmārs
E
Ir vajadzīgi daudzi dombrovski, lai ASV varētu domāt par savu tautu. Elementāri, Toč.
Sandris R.
S
Jums acīm redzot nav saprotama būtība. Atliek tik padomāt, kāpēc tā? Vai pie vainas ierobežotas prāta spējas vai antiemerikāniska tendence, kas liedz objektivitāti. Iespējams, ka Jums tā izteikties pieprasa starptautiskie aizdevēji, tāpat kā šie nosaka Dombrovska kunga rīcību, kas kvalificē tautu kā kaut kādas spēles figuriņmas, pie kam, spēles, ko var pārspēlēt, ja gadās zaudēt.
  • 5
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas