Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Vienota valūta spēcina Eiropas Savienību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Teodora
T
Nav jau gan īpaši daudz laika, lai visu tik pamatīgi inernetā izlasītu, bet škiet, ka slovaki ir tīri apmierināti ar eiro ieviešanu un viss viņiem tur "burā" uz priekšu samērā līdzeni, neskatoties uz to, ka ir dažas problēmas. Starp citu - arī ļoti maza valsts, arī ar dažām nacionālajām problēmām u. tml.
nn
n
cerams, ka sekos vesela seerija saadu popularu rakstu, kuri sniegs izsmelosu priekstatu par to kaa tiesi funkcionee eiro.. un kaa, piemeram, sodienas situacijaa eiro buutu paliidzeejis latvijai.. par nodarbinaatiibu pedejos gados --- tikpat lab tas bija globaalaa burbula efekts, ne eiro nopelns.. bet par "droso burasanu" --- buutu interesanti palasiit kaa tiesi daliba eirozonaa to nodrosina! ..vai caur piekluvi ECB iistermina resursiem ?? ..un vai, piemeram, lokaalajiem ekonomikas tempiem neatbilstosaas vienotaas likmes neveicinaaja nekustama ipasuma burbula uzpuusanos jau piemineetajaa iirijaa ?? iirijas iipasumu burbulis ir viens no pasiem negantaakajiem eiropaa
======
=
Es kadreiz ari domaju ka mums nav vajadziga vienota Eiropas konstitucija, tas ierobezo nacionalo suverenitati.. pec Islandes notikumiem kad vinu valuta kritas gandriz par 50%, pec Latvijas notikumiem kur musu valdiba meligi uzvelot vainu pasaules krizei.. pasi sagrava ekonomiku.. es esmu mainijis savas domas un uzskatu ka jo atrak ieviesisim eiro ja labak.. Pirmkart tautai nebus jabaidas par eiro devalvaciju.. pastiprinasies kontrole no Eiropas savienibas par musu finasem.. to vini nepielaus ka mes ar savu nepareizo ekonomisko politiku grautu eiro stiprumu.. Es domas esmu mainijis un uzskatu jo dzilak mes integresimies Eiropas strukturas jo stabilaki mes busim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas