Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Vienotības dibināšanu sveic sabiedrībā pazīstami cilvēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
žī/mu/kū
ž
ar uzvaras saucienu uz lūpām
Aitina
A
Jus visi cik gudri rakstat komentarus ka mans virs sak na x.. nav ko pasutit, bet kapec jus tas ''gudrinieki'' neviedojat partijas un neiet glabt valsti, bet tika tuksi muldat un piesarnojat tiru azonu virs mus milas LATVIJS.
Sniper'sEye
S
No coments.
slava nākošajam.MP Dombrovsk
s
paldies JLDombrovskim par labodzīvi, 07.03.2010 18:34 Egils Kuprijanovs Vakar 14:55 . Mīļo premjer! Nemaz nezinu kā lai palīdzu , jo nepīpēju ,nedzeru šņabi un alu , arī darba vairs nav ,tātad ar tiem nodokļiem nu nevaru palīdzēt . Jā un autiņš arī noparkots sētvidū stāv , uz veikalu ar riteni braucu , varbūt man tagad pabraukāties bišku lai tak vismaz kaut kāds valstij lielāks ienākums būtu no benzīna vismaz .Maizīti arī varu atļauties tik divreiz nedēļā nopirkt , tā ka atvaino ka neatbalstu ..
sad story
s
'Idealu nesana' jau nenozime krievu lamasanu un tautas dziesmu dziedasanu! Latvietis, kam ideali un principi sveti, butu papulejies savu principialo nostaju paust, atklati iestajoties pret valsts izzadzejiem, protestejot pret konkretu (sava tuvuma darbojosos) cilveku patvalu, nebaidoties saukt valsts interesem nelojalos (pamata latviesus, diemzel) varda - un to darot, nebaiditos risket ar darba, statusa, personiskas labklajibas zaudesanu. Vai starp latviesiem ir cinitaji, jeb tikai glevuli?
viedoklis
v
Visu cieņu ANNAI ŽIGUREI!
juris
j
Man arī patika frāze "puse mediju ir valodā, kuru nesaprot neviena Eiropas valsts" - tas laikam par latviešu valodu
sad story
s
Atkal muld par 'Latvijas atdosanu bez neviena saviena...' Kad vienreiz latviesu sabiedriba attistisies tik talu, lai saprastu: gan starp krieviem, gan latviesiem ir godigi nodoklu maksataji, valstij lojali pilsoni. Tapat ir gan krievi, gan latviesi, kas so valsti neciena (atceramies skandalu ar pasu pardosanu turigiem krievijas pilsoniem, Kalvisa skriesanu pie Putina), paslabuma del gatavi valsti atdot jebkurai varai par naudu! Latvijas valstij bus iespejams attistities tikai tad, kad valsts interesu laba vienosies godigie un principialie pilsoni - gan latviesi, gan citu tautibu parstavji
Berta
B
Kā man nepatīk tukši muldētāji! Tātad: "Tur taču nav nevienas, kas par ekonomiku pat parunāt atbildīgi varētu" ----> vai Tu, tukšpaure, bez Repše vēl kādu uzvārdu Latvijā esi dzirdējusi? "Dombrovskis, pats bez savas nostājas..." ----> esi pārliecināta? Tu ar viņu kopā ēd, kopā guli un pie viena galda sēdi? "...tagad represijas pret atlikušajiem strādātājiem grib pastiprināt" ---> kādas konkrēti ir tās represijas? Ak, tad beidzot būs jāmaksā prgresīvais nodoklis (uz to jau, paldies dievam, atgriežamies, - es pati līdz 1992. gadam maksāju progresīvo nodokli), kā tas ir citās valstīs, un vispār - beidzot būs jāmaksā nodokļi, nevis jāapzog valsti, no kuras Tu tikai kaut ko prasi? "...... ēnu ekonomika ir tabakas akcīzē..." ---> par maz Tev ir zināšanu! "... JēLie 2 stulbenīši pacelt apsolīja SVF..." ---> kuri KONKRĒTI ir tie "stulbenīši", kuri uzņēmās IZPILDĪT Tautas partijas un citu valsts izlaupītāju parakstīto līgumu ar SFV- ? Tev ir variants, kā var bez soda sankcijām (, turot badā visu tautu vismaz 10 gadus, ja būs jāmaksā sods) - atteikties pildīt smagu starptautisku līgumu? TAD LŪK, ko es Tev pateikšu: tieši tādu nejēgu dēļ, kāda esi Tu, Latvijas iedzīvotāji cieš visvairāk, jo Tev nav ne mazākās saprašanas par lietām, par kurām Tu runā. Visa Tava vērtība ir ne vairāk kā tajā, ko saka Old Vēverlijs: "gaļa paliek gaļa, un ielika sievasmātes līķi ledusskapī". Šā gada budžetu, protams, var koriģēt, un tā nav nekāda nelaime, bet parasta parādība, jo ekonomiskais stāvoklis mainās, t.sk., daži prognozētie ieņēmumi valsts budžetā ir pārpildīti ar uzviju. Tā ka darīt būs, ko. Tāpēc jau nevajag smirdināties ar saviem komentāriem, jo tas tiešām ož pēc "sievasmātes".
Sniper'sEye
S
Tur taču nav nevienas, kas par ekonomiku pat parunāt atbildīgi varētu: Repšes stumtais Dombrovskis, pats bez savas nostājas, nu brīnās, ka no0dokļi nepildās, muld par represijām, -- būt jefiņš apgrozījuma atliekās, valsts nepamatopti augsti uzturētajos siltuma un enerģijas tarifos ierēķinājis Ls 280 miljonus, ko te palikušajiem pērn no Īrijas vien iesūtīja, tad saprastu, ka aploksnes nav tik lielas, kā vajag tiem, kuri tagad represijas pret atlikušajiem strādātājiem grib pastiprināt! Nav liela ēnu ekonomikas sektora ražošanā, jo pati ražošana ir mizerabla! ēnu ekonomika ir tabakas akcīzē, ko JēLie 2 stulbenīši pacelt apsolīja SVF, kur tikpat gaisā parauti žaketīšu un portfelīši nēsātāji. Degvielu kannās nepārnesīs, gāzes spannīti caur krūmiem neizvilks, bet cigarešu visus nesējus jūs nevart izķert... Un nāksies šāgada budžetu koriģēt, -- varētu jau apdomīgi, bet Valdis ar RePšiku atkal to izdaris latviski -- vistulbākajā no iespējamajiem veidiem.
Antons
A
Apsveikt, protams, vajag, bet nevajag to visu tipiski latviskā garā pārvērst par kārtējiem dziesmu svētkiem. Priekšā ir smags darbs un svarīgi uzdevumi - kā izvilkt valsti no bedres, kur tā iekritusi iepriekšējos gados īstenotās politikas dēļ. Uz to arī jakoncentrējas.
hui
h
kangaru un zagļu saiets
targash
t
Arī inteliģentiem ir kaut kā naudiņa jāpelna.:)
Vecais
V
Redzu Ēlerti kā nākamo prezidenti Kā izmainīsies vēlētāju sastāvs līdz vēlēšanām ??Cikdesmiti tūkstoši šo mēnešu laikā aizbrauks no Latvijas ? Nesen kādā no ŗīgas labajām skolām bija aptauja; 65 % atbildēja,ka pēc skolas beigšanas dosies prom no Latvijas. Var nepatikt Vienotība,bet vai Jūs redzat labāku piedāvājumu ? Atkal izvēlēsimies mazāko ļaunumu......nesaudzīgi svītrojot tādus ākstus kā Kristovski,Kariņu un tml...
mia
m
ja apriešana ir dzīvesveids, tad noteikti jāturpina sēdēt gan DIENĀ gan TVNETĀ. Paldies Dievam ,beidzot varu atvadīties no šīs '' kvekšķu" sabiedrības - beidzot ir par ko vēlēt. Attā visiem. Jauku dieniņu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas