Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vienotības reitings martā noslīdējis līdz 10 %

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
goga
g
Balsošu par VL!
daunitis
d
Nesaprotu tos lumpeņus, kas atbalsta SC. Ja tik ļoti gribās pārkrievoties, lūdzu, -Krievijā nokļūt nav problēmu!
redīsiņš
r
Novāciet tos zaļos ābolus, Jau otrais gads iet un man tie sāk šķebināt.
Vēlētājs
V
A ko man domāt pēc kampara deklarācijas? Ka viņš patiešām uztur privātmāju, dzīvokli, auto un 5 nestrādājošus cilvēkus pa 420 latiem mēnesī un vēl no šīs summas var aizbraukt ceļojumā uz alpiem? Bet tie ir viņa vienīgie legālie ienākumi pēc kredīta nomaksas!!! Kāds vēl reitings? Vai tad viņš ir atkāpies? Tak nē, turēsies pie siles kamēr nogāzīs un aizdzīs opozīcijā. Atkulakot vajag viņus visus.
Zirka
Z
Ja visi mediji tik ļoti cenšas šādus uzskatus ieborēt tautas apziņā, tad tauta arī tā sāk domāt. Man gan nekad nav laimējies būt starp tiem, par kura uzskatiem kādi aptauju organizētāji interesētos. Man gan vairāk interesē to cilvēku viedoklis, kas nevēlas, ka mēs atdodam parādus. Varbūt vairāk jāsauc pie atbildības tie, kas šos parādus aizņēmās, nevis tie, kas cenšas tos atdot, lai mūsu bērniem nebūtu tik daudz jāmaksā?
nevēlētāja
n
Nākamreiz par pisām varēsi vēlēt, pagaidām pacieties...Bet arklā varēsi savu gultas teli iejūgt un ar TO art.
vēlētājs
v
Lai VL iet kopā ar PiSu un būs jauna nacionāla partija. Ar jēlo Dombrovski un intriganti Āboltiņu nebūs aršana.
Ernests
E
Vienotība zināmā mērā ir pārvērtusies ne jau par latviešu vienotību, bet par globālu miskasti, kas vairāk domā par svešiniekiem, ne savu latviešu tautu. Globālistu murgs, kas lieks muguru, katra priekšā, lai tam pakļautos, pirmais gājiens bija ar savu vēlētāju piemānīšanu saistībā ar vēlmi valdībā pieaicināt SC, otrs gājiens nacionāli patriotiskāk noskaņotās daļas atstumšana no valdības, trešais gājiens latviešu patriotiskās daļas noniecināšana 16. marta gājiena dalībniekus pat nepakautrējoties nosaukt par ekstrēmistiem man šī Vienotība uzskatu un viedokļu ir vairā murgs, kurš nelīdzinās latviskas Latvijas veidošanai, bet gan daudznacionalitātei paši nezinādami kādu to veidot, par Lembergistiem, šķēlistiem, šleseristiem nemaz neizteikšos tie veido ceļu uz krievisku Latviju tāpat, kā SC ne daudznacionālu , ne latvisku. Vai latvietī atdzims veselais saprāts un tas sapratīs, ka tikai savs nacionālais savā valstī ir vērtes vērts nezinu, kā redzu Somu to izprata, to parādīja nesenās vēlēšanas, gribētu cerēt, ka to sapratīs arī mana latviešu tauta. Varu pateikt arī to, ka nožēloju, ka balsoju par Vienotību un atrados starp pieviltajiem par to man latviešu nacionālajiem spēkiem jāatvainojas turpmāk vairs nataisos kļūdīties un balsošu par latviski nacionālāko spēku, kas varētu iekļūt saeimā patreiz tāds ir Visu Latvijai. Visu iepriekš rakstīto izsecināju vairāku gadu garumā, latvieti mosties taču vienreiz no sava letarģiskā miega. un veido ce''lu uz savu latvisku Latviju, kādu to vēlējās musu senči.
ddd
d
Kas taisa tos reitingus??? Pirms vēlēšanām nu nekādi reitingi nerādīja,ka Vienotība var iegūt vairākumu,bet šito reitingu laikam PLL ar Šķeli un Šļesaru taisījuši!!! :)))
d
d
Varbūt jenotu fani reiz sapratīs ka zaļos ābolīšus ēdot... nu tā kaite piemētās... ātras kājas un bez biksēm ! Ko arī novēlu JUMS JENOTIŅI... nu pietiek izģērbt un trimdā sūtīt latviešus !!!
Blatu Lapsa
B
Kā "liecina tirgus domas pētījumu centra SKDASS" manā pastkastītē ievietotie CD..
Buba
B
Masīvā, plānvedīga kritika - visos mēdijos VISNEPOPULĀRĀKAIS politiķis Šķēle + Vienotības kļūdas = reitings
Ministry of Truth
M
No zaļiem āboliem reitings vienmēr noslīd (parasti caur biksēm). Secinājums: nerijiet zaļus, nemazgātus budžus - tā nav gaļa.
money
m
Malacis Lato Lapsa, ar saviem pseidoskandāliem ir panācis savu - tagad populārākās partijas ir SC un ZZS. Braavoo!
zirnekliene Šeloba
z
Nu jau Kristovskis atklāti paziņo, ka tika apsvērta Libānas bēģļu uzņemšana Latvijā - kādi tad var būt reitingi?! Nerunāsim jau par koķetēšanu ar Saskaņas centru uzreiz pēc vēlēšanām, skandāliem ap Mūrnieci, Kristovski, Pabriku un Kamparu. Tagad vēl šmuces ar deklarācijām, kur Kamparam parādās nezināmas izcelsmes nauda, arī Dombrovskis pamanījies investēt līdzekļus (no kādas "puķu audzēšanas" viņam tie?) sievas un ģimenes draugu NĪ biznesā, dažai citai kaut kur traktors "pazudis", Mūrniecei ievilcies demisijas process. Jā, kur nu vēl Dr. Sluča prasta uzmešana, turklāt viņa ziedotie 10000 tā arī nav atdoti, cik zināms... Un tā bez gala. Un galvenais, ekonomiskā darbība - nekādu citu ideju, kā nodoļu celšana, algu griešana un dotāciju samazināšana Vienotībai nav. Es, piemēram, balsoju par VL ne tikai tāpēc, ka viņi ir nacionālisti, bet arī tāpēc, ka šī partija politikā vēl nav bijusi vispār, līdz ar to mazticams, ka iesaistīta visādās ekonomisko interešu "kupi-prodai" shēmās. Man ne visai patīk, ka šie paņēma kompanjonos TB, taču jāatzīst, ka odiozākie šīs partijas politiķi (Dobelis, "Batjka") vairs nepiedalās pasākumā - tas pozitīvi. Vārdu sakot, tieši VL, nevis Vienotību, uzskatīju par "mazāko ļaunumu", kad gāju vēlēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas