Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Vilks atzīts par gada labāko finanšu ministru Eiropā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viesis
v
Vispār jau, varbūt, ka Vilks kā finansists arī nav tas sliktākais, bet Latvijas iedzīvotājiem no tā ir tikai sliktāk, ne labāk :( Pārfrāzējot Rimševica kungu, šis varētu būt tas gadījums, kad sliktāk ir labāk......... (tas ir, sliktāks ministrs būtu labāks valstij un tās iedzīvotājiem).
Mārcis
M
Diena peider Škēlem un 'Šleseram tāpēc ir dauz negatīvu komentu par Vienotību!!
viesis
v
Ai, nu beidz. Paskaties, cik ilgi turas slavinošais raksts par Vilku. Tajā pašā laikā- ir redzēts, ka raksti, kuros ir runa par reālo Latvijas situāciju, kādā viņa atrodas Vienotības vadībā, pazūd no pirmās lapaspuses jau pēc 12- stundām. Tāda ir tā īstenā Dienas attieksme. Bet komentāri vienkārši parāda cilvēku viedokli par visiem šiem Vienotības un Vilka " labajiem darbiem".....
  • 0
  • 2
Šobrīd
Š
Zaķis un Lapsa šaubās, vai Vilks ir labākais !
Ādolfs
Ā
Eiropai Latvija vajadzīga tik pat cik zaķim triperis, tikai mūsu bauris var izdomāt, ka Eiropai nav cita darba, kā Latviju eiro zonā ievilkt.
sirmais
s
Latvijas ļumpeni nekad nesapratīs, ka tādi cilvēki kā Vilks un Dombrovskis ir Latvijas lepnums.
tā ir
t
Suņu histēriskā riešana apstiprina, ka Vilks ir labākais finanšu ministrs Eiropā!
Andris
A
Tracinie tie KRIEVU "PATRIOTI" ,bet centies vinus nenemt par pilnu .Ta ir tauta --nacija ,kas civilizetai pasaulei vinkarsi sakot MAISA .Vini pasi degrade savu tautu jau no 1917 gada ,bet ne musejo .....
  • 1
  • 0
!
!
Viņa darbībā nav nopelnu. Un tā ir vērsta pret latviešiem.
Andris
A
Interesanti ------cik tev gadinu ,un kada tev izglitiba ,ja vari tik stulbus nepamatotus komentus rakstit???????Tikai nemaini NIKU ! ! !
  • 0
  • 0
Andris
A
Ja ,tev nu neprasis novertejumu KREMLA demagog.Nesaprotu tev------- ATPALIKUSIE DEGRADETIE AUSTRUMI ,bet MUMS CIVILIZETIE UN ATTISTITIE RIETUMI .Nu beidzi vienreiz DEMAGOGET ! ! Mes nekad NESAPRATISIMIES .
  • 1
  • 0
Pareģe
P
Bet pārējais - mūsu koloniālā valdība un demokrātijas vietā - feodālais birokrātisms....
durnis
d
Viss notiek... finanšu ministrija vilka VADĪBĀ atvēlēja 1,2 milj. eiro ieviešanai... kamdēļ vilku neslavēt... jevrosajuzā... tagad visi jenoti būs balti un pūkaini... kādām kampaņām tik tā naudiņa neaizies ... KNAB UZRAUDZĪS... NU NEVAJAG SMIETIES... VAI TAD SAVĒJOS DAUZĪS... tiks norieti visi šīs partejas pretinieki ... vakardiena jau tam bija spilgts piemērs, kā strādā jenotu atmaksātie aģitatori norejot Sudrabas kundzi...
Andris
A
Sudrabu MIZKASTE kopa ar KORELOVU un STEPASINU ! ! ! Nevajaga mums seit KRIEVU AGENTUS.......
  • 2
  • 1
eksperts to durnis
e
paši vainīgi,jo no monitoringa ziņām,kas parāda,ka ļoti liels cilvēku skaits,kas politekonomijas un monetārās politikas minimumu nezina un nav galīgas sajēgas no elementārās ekonomikas,pēc monitoringa šie bāzējās SC,ZZS,GKR,un bijušās PLL,TP bunkuros.Tādēļ valstij jātērē lieli līdzekļi,lai tos durnius apmācītu.
  • 2
  • 2
ap
a
Malacis! Lepojamies ar savu ministru! :)
ekharts
e
Gribētu uzdot banku žurmāla redaktoram 1.vienkāršu jautājumu-kāpēc Labākais finanšu munistrs Eiropā,paniski baidās no savas nacionālās valūtas?
Andris
A
Nesaprotu ,no kurienes jums JESKAM tads naids pret Latvijas valsti ----domaju EKHARDS,RUNCS , ! ,tak brauciet uz savu tevuzemi jo tur KISELUPES TEK UN VISS IR VISPAREIZAKA KARTIBA..........Tak beidziet DEMAGOGET ,jus vienkarsi esat NELIESI.
  • 0
  • 1
Žurnāla redaktors uz tik dumja jaut
Ž
1.vienkāršo jautājumu tikai pasmaidītu par Jūsu tupovnostj un neko neteiktu.
  • 2
  • 0
Dr.xy
D
To: citats (plkst.16:03). Tatad Jusu pazinas ir 9.maija svinetaji,un lopu vagonu kandidati,kuri dosies austrumu virziena.
K-K
K
... Apsveicami !!! ... Bet tas ir tikai PIRMAIS solis uz ekonomijas atdzimsanu ... GAIDISIM NAKOSO -- Mikroekonomikas joma, kas palielinas caurmera letina izdzives kvalitates limeni ...
vilku lielībai slikta smaka
v
Fakts: Latvijā otrais lielākais ļoti nabadzīgo iedzīvotāju īpatsvars ES.
citāts
c
Savdabīgi ir tas, ka runājot ar dzīviem pensionāriem un lauku iedzīvotājiem, neesmu saticis NEVIENU CILVĒKU, kurš piekristu Vilka viedoklim, ka Latvija ir veiksmes stāsts. Īstenībā es nepazīstu vispār nevienu dzīvu cilvēku, kurš tā uzskatītu, lai gan pazīstami man ir visos slāņos- gan trūcīgāki cilvēki, gan turīgāki, valsts sektorā strādājošie, privātajā sektorā strādājošie, uzņēmēji. Nu nav starp viņiem neviena, kurš lepotos ar to, kas šobrīd notiek Latvijā, vai kurš teiktu, ka Vilkam taisnība, un Latvija ir veiksmes stāsts. Par veiksmes stāstu runā tikai virtuālas personības- tās, kuras redzamas televīzijas ekrānā, un daži virtuāli komentētāji internetā..... Droši vien tas izskaidrojams ar faktu, ka arī tas "veiksmes stāsts" ir stipri virtuāls.......

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas