Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Vilks: Izglītības ministrijā ar reformām nepietiek, jāsauc avārijas brigāde

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mr.Raitis
M
Izglītības ministrijā ar reformām nepietiek, jāsauc avārijas brigāde kas notiek ? reforma ..ir pateiciba ir ..kas tur aizgaja šķibi ?
Nepietiek gan
N
Vēl vajadzīgs izglītības nodoklis.
Janka
J
IZM ar avārijas brigādi nebūs līdzēts; tur tagad ir dūmojošu drupu kaudze ar neziņā apkārt klīstošiem ķīlistiem... Pareizāk būtu tagad taisīt jaunu ministriju, bet esošās atliekas aizsūtīt bezdarbniekos; tas valstij būtu gan lētāk, gan lietderīgāk.
Fredis
F
Vilk, nenovel savu vainu uz IZM! Tu nekad neesi bijis dāsns pret IZM-tikai pret bankām.
danna
d
Vilk, lāci vajag, lāci! :) Kā jau pasaku zemē.
Guntis
G
Vajadzētu tomēr atturēties no dažu ministru emocionālās attieksmes publicēšanas. Vilka un Viņķeles teiktais ir tikai un vienīgi viņu subjektīvās interpretācijas, kam nav ne mazākā sakara ar realitāti. Starp citu, Avārijas brigādei īstais darba lauciņš būtu tieši Finanšu ministrijā kaut vai tikai tāpēc, lai beidzot sāktu sakārtot valsts ieņēmumu administrēšanas jomu, kā mazspējas dēļ valsts budžetā ik gadu netiek iemaksāti tie vairāki simti miljonu latu, kuri pašreiz pietrūkst tautsaimniecības nozarēm.
cece
c
FM gan vajadzētu saprast, ka no pamata likmes rēķināti procenti ir mazāk, nekā no algas apjoma, kas sastāda likmi+ piemaksu par ārpusstundu darbu un gatavošanos stundām. Kopā iznāk mazāk. Kuram jāsauc AB?
varbūt izglības iestādes arī izņem
v
dividendēs. Pie mums viss iespējams.
haha
h
ķīļa reformu reālais iznākums - tas arī bija viņa vienīgais mērķis, alkohola samaitātās smadzenēs izperināts atriebības plāns visiem, kas par viņu gudrāki
direktore
d
Neticu ne grama par tām lauku skolām. Bērnus saskaitīt starp citu ir grūti vēl šodien - daži izbraukuši un nav pateikuši, citi saslimuši, citi vēl tagad nāk klāt un aizmirsuši uz iepriekšējo skolu aiziet...To patiešām reāli tikai ap 4. septembri varēs saskaitīt.
Ministri - amatieri (Sk. foto)
M
Kad budžetu reķinaa gaitenii ar telefonaa iebuveeto kalkulatoru, kļuudiities par dažiem milioniem nav gruuti. Bet Volks tomeer vienmeer " Kļuudas" uz samazinaašanu.
skolotājs
s
Lūk, ķīlis Viņķelei derēja, bet šis sagājis grīstē.
ķēmi
ķ
Nu te ir kaut kas jādara. Apsveikums učukiem mācību gadu uzsākot. Nekāda prieka strādāt vairs nav.Vēl tiesībsargs ar savu putru. Vai ātrāk nevarēja pateikt, ka nebūs algas pielikuma.Meklētu vēl kādu pusslodzi kaut kur.
haha
h
Ķīļa reformas darbībā - visi normālie un zinošie cilvēki tika atlaisti vai paši aizgāja - te nu ir rezultāts. Jo ķīlis ar reformām saprata izrēķināšanos ar cilvēkliem ,kas ir gudrāki par viņu
ssavākušies
s
Riktīgs tandēms - cietuma uzraudze ar spīdzinātājas manierēm un dusmīgs vilks...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas