Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

VNĪ nepubliskos Zatlera dzīvokļa remonta tāmi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?????
?
Kampēj Zatlerīt&Ļiļka jums nav kauns pa ielu staigāt un cilvēkiem acīs skatīties???
#####
#
Norobežosies,nepublicēs,konfidenciāli,ierobežota pieejamība,komercnoslēpums - varnešu gara augļi .Vai tik BEZIZMĒRA alkatīgam un melīgam eksprezim uzticēt vadīt par valsts drošību nav šausminoši un bezatbildīgi.Jā ,kungs tak strādā "Latvijas labumam"-nu šausmas!
mala
m
zaglers- tāpēc jau nepubliskos.
aizbraucējs
a
Cool! Pilnīgi noteikti, ka nicinājiem plebejiem nodokļu maksātājiem nav absolūti nekādās daļas kā tiek tērēti viņu maksātie nodokļi.
jo ir
j
kauns
Antiņš
A
Interesanti, ka kamēr VNĪ bija būvniecības direktors, remonts nebija jāveic. Jaunā valde kopa ar valsts sekretāru panāca, lai direktors piekrīt aiziet, un re - tāme kā stiklakalns.
Art
A
Ak, ko nu pārmetiet Zatleristam, viņš ir ļoti kautrīgs un uzspiedošam dzīvokļa remontam pretoties nespējīgs cilvēks. Ļoooti kautrīgs, re - ne vārdiņa neiebilst par to lielo TAUTAS naudiņas tēriņu. Viņš jau neņemtu, bet ar varu grūž, ar spēku liek remontēt. Moceklis viņš, cieš kā Jēzus
arturs
a
80 000 nav daudz labam, elegantam remontam. es būvēju elegantus apartamentus un villas un varu apgalvot, ka šajā summā ar darbaspēka nodokļiem neko īpaši ekskluzīvu iespiest nevar.
arturs
a
vienmēr laipni. es arī maksāju nodokļus, man Zatleram nav žēl, tā nav zagšana. Zog RD, brīvosta, Rīgas satiksme, LDz un Latvijas Meži- tur nosvīst miljoni, bet Zatleram iedot likumā noteikto dzīvokli skauž.
  • 3
  • 3
Vārds
V
Paldies, nomierinàji.Izstàstisu saviem radiem , kas vél Latvijà par grasiem vergo , ka tam par vinu nodokliem pirktajam un remontetajam apààààrtmentam tie 80 taukski tà tik bus.Varesim gulet mierigi , paldies tev , labo cilvék!!!!
  • 2
  • 1
Stop!
S
Dzīvokli nopirka Valsts Nekustamie Īpaśumi par valsts naudu valstij. Ex prezidentus izmitina, nevis viņiem nopērk šos dzīvokļus. Kurš no atbildīgajiem par pirkumu bija nesaimniecisks vai Pulkinenas draugs, to vajag atrast ne Zatleru tramdīt.
arturs
a
opā, kā te skaudēju kompānija komentāros mauc. Zatleram vienīgais pārmetums ir nespēja sakarīgi komunicēt, Ušakovs būtu publiskojis tāmi par 300 000, pēc tam publiski sarājis kādu departamenta vadītāju un koriģējis to uz 120 000. Ko ta tauta necepas, kad Mākslas muzeju taisījās remontēt par 8 milj, konkursu uzvarēja ReunRe par 23 milj, bet līgumu slēdz par 30 milj. A te par nieka 80 000 cepas tādēļ, ka skauž, jo labums tiek konkrētam apskaužamam cilvēkam nevis mistiskiem 20%.
Zog 'Gods kalpot Rīgai' biedri
Z
Viens pats Kārlis Kavacs "ievilka nāsīs" trīs tādus dzīvokļus ar visu remontu un mēbelēm.
  • 0
  • 0
arturs
a
kas teica, ka te zog? dzīvoklis ir paredzēts likumā, pirkumu un remontu nodrošina VNĪ, prognožu tāmi nepublisko, jo tas vēl nav reālais iepirkums. zog citur un daudz lielākas summas, te tikai apskauž bijušo prezidentu. nākamais LV prezidents būs vai nu miljonārs, kuram neko nevajag, vai arī ierindas santehniķis, kuram pietiek ar trīsistabu dzīvokli Purčikā.
  • 2
  • 1
Vārds
V
Viss kàrtibà????Skauz???Man skauz , ka zog??? Atklati zog valsti ar pensiju 120LS, bernu naudu 8Ls? Te péc tiesas prasàs, ja ne péc revolucijas.Atradies skaugu meklétàjs!!!!
  • 2
  • 2
Noziedznieks
N
Noziedzība ! Turpinā apkrap tautu...
w
w
reformu partijas seja
Buba
B
Nav ko cepties, - tie rumpīši no VNĪ, kas parakstīja "dzīvoklis OK, remonts NAV nepieciešams" ir universālie polikomisāri, kas nemaz nevar sajēgt remont/celniecības specifiku, un, galvenais - ar savu kabatu neatbild.var jau to kāds - nomainīt logus,grīdu, apkures sistēmu, kanalizāciju, vannas istabu u.t.t. saukt par KAPITĀLO remontu,bet tas jau vien tāds būvinženierītis izrādīsies ...
tad jau
t
pašreizējais prezis ir tīrais eņģelis, jo neprasa ne rezidenci, ne arī algu , to ziedojot skolām. Un kundze vispār nemīl zīmēties atšķirība no Ļiļkas.
> he he he
&
Kad pašreizējais kļūs par eksprezi, tad atšķirībā no Zatlera valstij izdevumi nepieaugs, jo visa kā jau pietiekoši sagrābies pirms tam. Toties par Z.un viņa Ļiļku maksāsim vēl ilgi un dikti, jo allaž vajadzēs te apsudrabotu limuzīnu, te gultu ar zelta kājām....
  • 1
  • 0
he he he tīrais eņģelis
h
Apkāsis valsti ar lielāko pensiju, uzmetis ES ar Kājiņām, sgrābies 30 īpašumus, skaidrs, ka eņģelis!!!!
  • 3
  • 1
Andron Mc
A
Nja, pasimulē 4 gadus par prezidentu un vecumdienas nesatrauc vispār vairs. Dzīvoklis, mašīna, pensija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas