Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Zagļi Dieva dusmu nebaidās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
King of the Pop
K
Lentenis vietā rakstāms l-a-t-e-n-t-a-i-s , jo uz 2nd comming vēl jāgaida
Taradaikins
T
pie mums to jau redz, ka nekaadi dieva sodi nenaak par valsts nozadzeejiem un tie neseed čohaa , tad arii zagleeni redz ka Dievs nav visspeeciigs un aptiira taa tempļus veesaa mieraa , uz Dievu vien nevar paļauties , jaaiekaarto signalizaacija, turpretim pie musulmaņiem cita kaartiiba , tur Allaahs atļaavis zaglim nocirst roku un tur taa nezog , tur ir cita kaartiiba , arii ķiiniešiem cita kaartiiba , vakar televiizijaa redzeeju kaa ķiinaa sašņoreeja taksometra vadiitaaju par to ka pie viņa atrada 2 porcijas heroiina paardošanai , policists piebilda ka šo deelieti gaidot bargs sods proti nošaušana , vot to es saprotu kaa ciiņu ar noziegumiem , Lembem piemeeram musulmaņi buutu nocirtuši abas rokas un kaajas , a pie mums populaaraakais politiķis , to baabu kuru saņeema ar 8 kg heroiina iebaaza uz dažiem gadiem , ķiinaa to buutu dziivu sadedzinaajuši , re pie kaa noved paļausanaas uz dieva sodiem , muusu dievs ir paaraak humaans taadeeļ zagļiem muusu valsts ir iista Eldorado....
Teo
T
Var jau nebaidīties, bet savu saņems tik un tā.
Terorists
T
Neesmu ar jums kopa šnabi dzēris un atļurbenē gulējis kad svešu cilvēku uzrunājat uz TU.Tātad secinājums,aprobežotība abpusēja. Un kas attiecas uz ticību lūdzu tici,bet mani šīs pasaciņas par to dieva kunga iekšķīgām kaitēm tikai uzjautrina.
anglosaxis
a
Aprobežots Tu patiešām esi, bet rakstīt tomēr patīk...
Terorists
T
Dievs it kā viens,bet iekš iekš tā dieva vesalas trīs būtnes -DIEVS TĒVS,DIEVS DĒLS UN SVĒTAIS GARS ĀMEN. Un kur nu manam aprobežotam saprast kā DIEVA DĒLS kļuva par dievu apejot nemirstīgo un visu zinošo tēvu kurš visu paveica pirms KRISTUS. Tātad sapratu kad šamējais kā lentenis ieritinājās tēvā un vēl līdzi paķēra arī svēto garu un tātad dievu dievs vien iznāk jo viss ir iekšķigi.
*****
*
atvainojos - "Dievu dusmu"
*****
*
Nesapratu par ko atvainošanās - ja uzskati, ka Dievs ir viens, tad viss kārtībā, ja domā, ka dzaudzi, tad vajadzēja "Dieva dusmu"
lieli ūdeņi
l
Katrs atbild par savu-gan "baznīcas tēvi", gan teroristi, gan ūdeņi, jo bauslis " tev nebūs zagt" attiecas uz visu cilvēci un, nav ko ar pirkstu uz citu rādīt, ja pašam par sevi jāzin - gan Tas, kas pasauli radīja, zinās atbildību" iekasēt" no tiem, kas pasaulē IEKŠĀ.
Kas
K
Pagaidām mīklainos apstākļos... pagājušajā nedēļā... Pļaviņās... no baznīcas ziedojumu kastes... nozagti... 250 lati... aptuveni... :D
Terorists
T
Atvainojos bija domāts- DIEVU DIEVA.
Terorists
T
Bet jāuzdod pretjautājiens ,,VAI BAZNĪCTĒVI DIEVA DIEVA DUSMAS NEBAIDĀS"?Paši dzīvo vienos grēkos,korumpētībā un neķītrībā,bet vēl savas avis baida ar dieva dusmām.VAI TAD POPIEM KAUNA NEMAZ NAV?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas