Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Zatlers dodas vizītē uz Krieviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
Pļauja, pļauja uz Krievijas pusi un tagad ved uzņēmējus. Ar izstieptu roku Rietumos paņema kredītus un uz Krievijas rēķina vēlas nopelnīt, tā vai tā visu nozags. Sirds tiem atvēras. Lai Krievijā pajautā, kā viņi balsoja par Kristovski. Ticēt viņiem nedrikst – viņi ir tik nomēlojušies tautas priekšā. Bet Zatlers devās dzimteni pārdot. Kā Ulmanis 40. gadā pārdeva. Un 120 makus paņēma līdzi... Galvenais – nepārdot pa lēto. Novēlu Zalteram reālismu un pragmatismu. Un labu veiksmi. Un "pārdot" arī ir ar prātu nepieciešams. Nav jānoguļas zem pirma garamgājeja, kā Atmodas laikā. Vēl ir nesaprotams, kāpēc šo hronisko muļķi un krievufobu Kristovski uzcēla par ārlietu ministru? Laikam, Saimai viss ir skaidrs ar savu ārpolitiku un par ministru var uzcēlt ikvienu. Vai tas ir kauls TB? Un, protams, pēc nesenā skandāla ar Sluci Kristovskis vienkārši nepiedienīgi ņemt uz Maskavu, neskatoties uz protokolu. Nav liktenis Kristovskim vecumdienās rakstīt memuārus par savu vizīti Maskavā Latvijas delegācijas satāvā un par nakšņošanu Kremļa viesnīcā. Būs jādodas uz viensēti, lai dziedēt brūces.
Kurmītis
K
... что смертность среди нелатышей выше ... vai neesi pamanījis ka kādai daļai '' нелатышей '' dikti patīk '' glušiķ vodku '' visai dīvainā veidā izmantojot šim nolūkam '' graņonkas '' pieļauju ka šāda maniere '' glušiķ vodku '' krietni saīsina dzīves ilgumu
Kas jauns
K
Reaģējot uz kasjauns rīcībā esošo informāciju, kas mūsu piloti no gūsta Sudānā izlauzušies paši un nekādas glābšanas operācijas nav bijis, Ārlietu ministrija izteikusies ļoti nekonkrēti. ----------------------------------------------- ------ Tagad skaidrs kāpēc Kristovski neņēma līdz. Kauns par melošanu.
pako
p
...abas valstis paziņos par kopīgas Vēsturnieku komisijas izveidošanu. Nez ko tas varētu nozīmēt? Vai to,ka šī komisija atzīs,ka 1940.g.Latvijā bija sociālistiskā revolūcija!?
5 колонна
5
""И это не считая тех, которые умерли от голода и недостаточного медицинского обслуживания вследствие дискриминационных законов." Internetam ir viens trūkums - jebkurš auns var uzrakstīt jebkādus melus, un viņam par to nekas nebūs. Tas gan nenozīmē, ka stulbeni un meli tāpēc var sākt saukt par pravieti." - Но ведь это же не секрет, что смертность среди нелатышей выше, более того, вы радуетесь каждый раз, когда заново читаете об этом в новостях. Так же как не секрет и то, что, к примеру, рецепты лекарств часто даются только на латышском языке - и для некоторых нелатышей это вопрос жизни и смерти. И, если вы узнаете о смерти такого нелатыша, боюсь, многие из вас здесь, в интернете, только порадуются. Что же касается смертности от алкоголя, то не секрет, что латыши пьют не меньше русских, о чем еще и Гарлиб Меркель писал: "Vispār latvietis no sava kunga tikai ar nepatiku pieņem visu to, ko viņš nevar uz vietas izlietot tieši savā labā, tas ir, apēst vai nodzert. Tieksme uz dzeršanu ir otra vispārēja latviešu tautas pazīme (pirmā ir "ar rūgtu riebumu savienots naids"). Maigi uzupurēdamās, mātes dalās pasniegtajā degvīna glāzē ar saviem zīdāmajiem bērniem. Četrpadsmit gadu veci zēni un meitenes dzer degvīnu, nesaviebjot seju, un starp vīriešiem un sievietēm reti atradīsim tādus, kas nepiedzertos katru svētdienu, it sevišķi tad, kad viņi bijuši pie dievgalda. Ja tiem šim nolūkam trūkst naudas, tad vīrieši nes pārdot labību, bet sievietes - savas drēbes. Pieredzējuši mācītāji un zemes īpašnieki sūdzas, ka latvieši ar divkāršu sparu aizejot pa šo maldu ceļu - par netikumu es šo solamen miseriae(Tulk. no latīņu val.) neuzdrošinos saukt, - pat ja viņi līdz četrdesmitajam mūža gadam no tā izvairījušies. Man liekas, šī piezīme pati jau atrisina jautājumu, kāpēc žūpošana šai tautā tik izplatīta."
Budapešta vēl atceras 1956..
B
paldies par Ziemassvētku apsveikumu, Jums arī novēlu Priecigus, bet domāju, ka virtuālajā komentu telpā netiksimies, jo šādas aktivitātēs sevi ierobežoju - tikai lieka laika kavēšana.... P.S. VL ir patrioti, tacu viņos ir daudz kas nepieņemams un pat muļķigs arī, piemēram, tas ka viņi latvisko un patriotisko nebūvē uz šodienas situāciju, bet gan uz 1918. gadu.. ,bet laiku nevar atgriezt atpakaļ, tāpat kā situāciju kāda tā bija tajos gados un kāda tā ir šodien... patriotismu un latvisko ir jābūvē uz šodienu ar skatu nākotnē!
foxa
f
veiksmi!
KLM
K
Atvainojiet, es neesmu VL fans... .................................................... ..... Atvainojiet, es arī, bet pieļauju, ka VL tomēr ir savas tautas un zemes patrioti..Priecīgus Jums un tuviniekiem Ziemassvētkus! (tas gadījumā, ja līdz Ziemassvētkiem netiekamies)
Плинер
П
Не совсем так. Некоторых убогих придурков прислали, но большая часть нецивиллизованных советских голодранцев приперлись на оккупированную Советским Союзом Прибалтику, в поисках лучшей жизни, как ни как - Европа, и Советский союз, в целях руссификации оккупированных территорий, этому всячески способствовал. Вся эта мрязь которая хлынула во время советской оккупации, является оккупантамы, потому, что пользовались ситуацией, когда прибалты не были хозяйвамы на своих землях. Так что, советским голодранцам надо убыратвся от сюда нахрен полюбому! Без процесса деоккупации Латвии, без дезинфекции и дезинсекции ж/д перонов после отбытия последнего советского оккупанта на этническую родину, нечего даже и мечтать об нормальном европейском государстве.
Kurmītis
K
... продавать в Москве свои шпроты ... te nu tu izgaismojies kā absolūts pamuļķītis nu nevar pārdot to ,ko nevienam nevajag un šinī konkrētajā gadījumā ar šprotēm painteresējies kas vairāk ieinteresēts - pircēji vai pārdevēji manuprāt 50/50 atminos vēl no seniem laikiem,ka ierindas vai kā saka vidējais statistiskais Krievijas iedzīvotājs labprāt pie vodkas uzkoda šprotes
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Atvainojiet, es neesmu VL fans, bet tas man neliedz būt ne mazāk patriotiskākam pret savu tautu un zemi!
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Krievija ir ērmota valsts, par to nav divu domu. Bet VL un TB fani jau ir tie kas šeit raksta, ka lai Zatlers nebrauc atpakaļ utt... neba jau nu tie ir Vienotības vai ZZS fani..... Par kirilicas kvaukšķiem šeit vispār nav ko runāt. Personiski es vispār vēlētos redzēt Latvijā "sasaluma politiku" attiecībā pret Krieviju - robežu ciet un nekādu diplomātisko attiecību, jo neuzskatu par vajadzību uzturēt jebkādas attiečības ar šadu haotisku, un imperiālistiskas domāšanas valsti, kas uzskata, ka viņu nodarījumi nav noziegumi, klasisks piemērs 1949 gada izvešana. Kas attiecas, uz Zatleru, domāju, ka viņš kaunu Latvijai nenodarīs - viņš ir audzis un iemācījies būt prezidents, un kā jau teicu ārsti nav muļķi! Kas attiecas uz VL - man viņu patriotisko monopolistu loma nav pieņemama, šī patriotisma funkcija būtu jāuzņemas ikvienai latviskai partijai - tas būtu pilnīgi passaprotami. Bet nu ta kā Vl ir sava elektorāts tad nu lai viņi pilda Saeimā sargsuņa funkciju attiecībā uz tādu derdzigu un kaitniecisku veidojumu kā SC. VL noradīšana uz Krieviju tāpat neko nemaina, Latvijā tāpat visi zin kas ir Krievija.... un arī to, ka tur kamēr nenomainīsies 1-2 paaudzes nekas nemainīsies.
Civilais
C
"Kremlis: Viens no svarīgākajiem jautājumiem būs krievvalodīgo tiesības Latvijā" -------------------- paralēli šim, ceru Voldiņš arī runās par Latviski runājošo tiesībām Krievijā! un kad brauks uz Vāciju- par Latviski runājošo tiesībām Vācijā! kad tiksies ar USA diplomātiem tad runās par Latviski runājošo tiesībām USA! kad ar Ķīniešiem- par Laviski runājošo tiesībām Ķīnā! ar turkiem- par Latviski runājošo tiesībām Turcijā ................ nez kāpēc Krievijas amatpersonām tiekoties ar amerikāņiem šāda tēma nekad netiek aizskarta, lai gan arī Amerikā šie utainie ir!
okupant,hochesh dengi?
o
katrs krievvalodigais okupants un to pectecis,kas joprojam atrodas LV,drikst griezties ECT ar prasibu pret krievijas federaciju,kaa psrs mantinieci,par kompensaciju,par sho nabaga cilveku nelikumigu nometinashanu okupetas LV teritorija.
KLM
K
p.s. un dumjie kirilicas vaukšķi var riet cik grib, tāpat kā dusmīgi noskaņotie VL un TB fani - attiecības normalizēsies bez Jūsu vēlmēm vei nevēlēšanās. :) ......................................................... .......................................................... C ienītais, šoreiz gan mazliet pārsteidz Jūsu teiktais - manuprāt, neviens nav pret attiecību normalizēšanu bet pilnīgi nepieņemama ir līdz šim piekoptā Krievijas retorika, apsūdzot Latviju visos nāves grēkos, gan krievu apspiešanā, gan fašisma atdzimšanā Latvijā, pa Kremļa logu neredzot, ka tūkstošiem vietējo fašistu aicina sist un slepkavot ''melnādainos'' un ''sķībacainos'', izkliedzot saukļus - ''Krievija krieviem''...Un, iespējams, Jūsu piesuktie VL un TB pievērš uzmanību tieši tam, nevis protestē pret attiecību uzlabošanu, manuprāt, pilnīgi pamatoti pieprasot no Krievijas arī okupācijas fakta atzīšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas