Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Zatlers: Es nebūšu malā stāvētājs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Barons
B
Pilnīgi garām. Ja Zatlers neko nedarīja būdams prezidents, tad tagad viņš ir politisks līķis. Un viņš var stāvēt priekšā vai pakaļā, bet tas nedos neko. Asolūti neko. Naivi ir domāt, ka uz viena rīkojuma pamata varēs būvēt visu savu politisko karjeru. Varbūt Zatleram uz šī populisma viļņa izdosies kļūt par saeimas deputātu, bet tas arī ir maksimums, ko viņš var iegūt. Nekāds cīņā saucējs viņš nav bijis un nebūs. Lilitiņai būs lielāka ietekme šajā situācijā kā Valdītim.
īstais latvietis
ī
Es arī neesmu malā stāvētājs. Esmu balsojis par latviešu valodu un balsošu par Saeimas atlaišanu un par "Visu Latvijai" ievēlēšanu.
oligarhu trojas zirgs?
o
neviens nav padomājis kas viss šis ir tikai teātris? zatlers jau no paša sākuma ir bijis oligarhu marionete.Un nospēlējot šo teātrīti,un iebīdot otru marioneti-bērziņu oligarhiem tagad ir jau divas marionetes.Viens-bērziņš.Otrs-tautas NU JAU MĪLULIS zatlers.Ar tautas uzticības kredītu kabatā.Vai nav jauki?bet kas noteik aizkulisēs patiesībā......par to var tikai minēt.
fantastic
f
Pašam smiekli nenāk? Droši vien,ka nenāk, jo vajadzētu pieteikt vizīti pie psihiatra- tāds fantāzijas lidojums ar laiku kļūst kaitīgs - paranoja un širzofrenija diezgan grūti pakļaujas ārstēšanai..
  • 1
  • 1
Igors
I
Neliela piebilde tiem , kas nav daudz lasījuši un domājuši - vislielākā Latvijas nelaime bija " latviešu biedri" , Pelše un Voss - pateicoties šiem vīriem un viņu lišķu baram latvietim Latvijā bija daudz grūtāk elpot nekā latvietim Krievijā !
Igors
I
Ja es būtu Zatlera kunga vietā , es noteikti izveidotu spēcīgu nevalstisku organizāciju , kurā varētu iesaistīt tos gaišos Latvijas spēkus , kuri pilnīgi saprotamu iemeslu dēļ nevēlas iesaistīties jau esošajās partijās . Manuprāt , esošās partijas iestigušas tajā purvā ( privatizācija , kredīti , ofšori , alkatība ), , kur visiem , neatkarīgi no labticības , jāmēģina tagad kārpīties ārā - līdz ar to par valsti kopumā nevienam nav laika domāt - ka tik pats saglābtu savu ādu .Plus vēl personīgās ambīcijas - kas latviešiem ļoti raksturīgs ! Manuprāt , jāmēģina graut partiju varu no malas - jāmēģina tautai ieskaidrot , kurš īsti ir vainojams pie tā , ka 20 gadus pēc Atmodas mēs esam vēl sliktākā situācijā nekā padomju laikos - es domāju latviešu nācijas izzušanas problēmu ( ja kāds nav piedzīvojis tos laikus , tad man jāatgādina - katras nācijas savdabības saglabāšana bija pēdējo gadu kompartijas uzmanības lokā ). Jā , bija citi laiki un citi uzstādījumi , bet tos mēs pārvarējām kā uzvarētāji , bet tagad zaudējam !
Dr.xy
D
Padzit Saeimu ir pirmais solis,tatad tas ir atkarigs tikai no Latvijas pilsoniem.Zatlera kungs var but atkal par Prezidentu,ja vins izpildis savu solijumu sakt runat ar starptautiskajam institucijam,lai vinas izpilda pasu izdotos likumus par okupacijas seku likvidesanu.Pasreiz viss ir Latvijas pilsonu rokas: ir iespeja ievelet Prezidentu,kredita reitings ir stabils, Riga ir FBI, kuram ir svariga partikusi un politiski stabila NATO Valsts- Latvija. Un to visu mes VARAM PANAKT!
kampo
k
Ja Zatlers pievienosies Vienotibai, kura ir Skeels emisari Stokenbergs un Pabira un si banda SCP tad tas bus vienkarsi komiski un tragiski, jo tiesi sis saika ir ta, kura parstavj valdiba oligarhu intereses. Lai Pabriks pastrada par Ls100/menesi tad redzesim, ka sis garigais degradats, neizglitotais smerdelis nirgasies par Latviajs iedzivotajiem, kuri dzivo patstaviga nabadziba, bezceriba, pazemojuma visus pedejos 20. gadus. Staveju rinada medicinas iestade un dzirdeju sarunu, kada sieviete, rinda pirms manis, staveja un teica, ka vinai neesot mediciniskas kartinas, jo vina esot divus bernus dzemdejusi majas apstaklos un iztikusi 10 gadus bez medicinas palidzibas, jo tas esot parak dargi...luk, vel viens piemers ko sie debilie Latvijas politki- valsts un tautas aplaupitaji ir sasniegusi.
Rozekrese
R
Ai, viss ir Dieva rokas, lai Zatlers un Berzins pasi atbild par savam darbibam, man tiesam vienalga.
K-K
K
... NEDRIKST SAKT AR NEVALSTISKU ORGANIZACIJU - TAS NEDOS IESPEJU AKTIVIZETIES UN IESPAIDOT AKTUALO, SPECIFISKI SAEIMAS, POLITISKO DARBIBU ! UN, LAICIGI PARTAPT POLITISKA PARTIJA TIKS NOGRIEZTA ... ... PIEDALITIES 'VIENOTIBA' IR SAISTITS AR IESPEJU IZZUST ! SI VIENOTBA, AR SCP STOKIJU UN PABRIKU, NAV PIENEMAMA TAM ELEKTORATAM, KAS PASLAIK ATBALSTA TEVI, VP, ZATLER !!! NE BEZ VL! ATGRIESANOS VIENOTIBA !!!!! ... ATLIEK DIVAS - STARTET, BET KA UN KUR/ UN, DIBINAT JAUNU PARTIJU! ... VEL IR VIENA IESPEJA - PACELOTIES VAJADZIGA POLITISKA UN KULTURALA LIMENI: UZNEMTIES SASAUKT NACIONALAS KRIZES K O N G R E S U - NACIONALI DOMAJOSO PARTIJU BIEDRU APVIENOSANAI - N A C I O N A L A B L O K A PARTIJAS IZVEIDEI
labāk būtu
l
Atgriezties ārsta amatā. Tad būtu cieņa.
Svins
S
Valdi, labāk ej mājās!
kriss
k
Zatleram jāslēdzas klāt Vienotībai, lai latviešu partijās nav vēl lielāka sadrumstalotība.
Balts
B
Runas neskaitās ! Tas laiks ir garām ! Kur ir darbi ?
Marga
M
Ļoti labi,ka Zatlers dibinātu jaunu partiju,par viņu balsotu arī daļa krievu tautības.Par Vienotību arī daļa balsotu,arī VLsavu daļu balsu savāktu.Varbūt tad Saeima būtu vienreiz normāla.
zebra
z
Apbrīnojami, ka TIKKO paveras iespēja panākt labāku dzīvi Latvijā, tā sākas nomelnošana, nozākāšana, aprunāšana u.t.t. Laikam taču šie ir visi pašu oligarhu komentāri, jo TAUTA BŪS AR Zatleru!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas