Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Zatlers neredz pazīmes Dombrovska valdības iespējamai krišanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx3>Jurim
x
Diemzel jasaka ka jus apmulkoja, jusu pensiju nolaida PAREX ateja Godmanis nevis Dombrovskis, ja nebutu Parex afera loti iespejams pensijas nevajadzetu cirpt. Dombrovskis nav nekads svetais, bet tomer vins megina tirit tos meslus ko parejie ievarijusi. Ari ar iesniegumiem satversmes tiesa jus apmulkoja jo spriedums jau ir zinams. Butu labak 10 000 iesniegumu aizsutijusi uz eiropas tiesu, tad gan tas butu pasaules skandals.
daugavas vanags
d
Dombrovska valdibu negazis aiz vienkarsa iemesla, un ko tad liks vieta? ta saucamo kremla sarkano tristuri? Usakovu Sleseru un Skeli kura cilveki cum un mudz ne tikai pa Usakova kabinetiem bet pat pa Kremli.. naivi ceret ka sada valdiba gutu tautas atbalstu, sadu valdibu atbalstitu ja nu vienigi Zdanoka un veterani kas liksmo 9 maija pie ,,uzvaras,, pieminekla.
Juris
J
Manu pensiju un algu apēda Dombrovskis&co! Gaidu Satversmes tiesas spriedumu!
anna
a
Pēc visa tā uh! -izskatās,ka "jaunietis" pats šlesers ar raksta...kam vēl tādi pacilāti murgi var rādīties..
Kaspars Gasūns
K
Calit, to bernelu pusdienas jau sen ir Kalvisa kungi - jau avansa sen viss ir izterets!
Tā nu tas ir...
T
Jauns un dumjš.
iii
i
Tu izklausies kā šķēles angažēts komentators. Nākošā dienā, kad atnāks škēle tiks devalvēts lats. turpmāk neredzu iemeslu veltīt laiku šādiem komentāriem.
Zigis
Z
Kā te dažiem jauniešiem patīk skandēt "Halva, halva" un idiotiski gaidīt ka mutē būs kārotais saldums... :))
Jaunietis
J
Pilnīgi piekrītu! Tāpēc Saeimai iespējami ātrāk jāatbrīvojas no visādiem Dombrovskiem un Repšēm un valsts vadība jānodod politiķiem, kas izvedīs Latviju no krīzes un Latvijas tautu no nabadzības un bada. Ministru Prezidenta krēslā jāsēž Šlesera kungam un Finašu ministram jābūt Šķēles kungam.
Alex
A
Prezidents jau sen neredz,kas notiek ar Latvijas iedzīvotājiem ,kuriem Dombrovskis atņēma darbu,atstājot 200 000ģimenes bez darba, tātad arī ,bez iztikas līdzekliem, tātad arī , bez kurināmā,bez iespējām ārstēties,,bez iespējam skoloties ,jo šīm ģimenēm nav naudas dārgajām biļetēm, lai bērns nokļūtu līdz tālajai skolai. Bet, vistrakāk sirds sāp par tiem skolniekiem,kuri iziet no mājām jau pēc plkst.6 no rīta un kuriem līdz plkst. 18 visu dienu jādzīvo ar tukšu,rūcošu kuņģīti...bet to jau tik lieliem kungiem kā Zatleram un viņa ieliktenim no Jl Dombrovskim ,nesaredzēt,nesaprast, nesadzirdēt mazos ,badā esošos Latvijas bērniņus . Pat cietumniekus netur uz maizi un ūdeni,bet te 89%/pensionari,skolnieki, bezdarbnieku ģimenes/dzīvo daaaudz sliktāk par cietumniekiem.
nnn2
n
ZOO prezidents jau neredz,ka viņa zvēru dārzā sen jau vajadzētu dabisko atlasi.... savos mēslos jau vienmēr labāk spēlēties
Oskars
O
Jo Zatleram pašam pakaļa DEG.
Jaunietis
J
Nožēlojami, ka Zatlers neredz to, ko redz ikkatrs. Ikkatram ir redzams, ka šī krīze ir likumsakarīgs rezultāts jēlo sorozīdu nemākulīgajai valsts pārvaldei. Tas ir rezultāts valsts iestāžu, tanī skaitā VID graušanai, iestāžu vadītāju un atbildīgo ierēdņu terorizēšanai un politikānisku intrigu vērpšanai, kam visu savu laiku velta marsiša jēlā kliķe. Tomēr varu dot arī cerību Latvijas ļaudīm. Tikko būs pieņemts budžets un nebūsim vairs atkarīgi no nepārvaramiem apstākļiem, šī jēlo marsiešu un Briseles lācīšu kliķe tiks aizlaucīta politiskajā miskastē! Vietā nāks profesionāļi, atbildīgi politiķi, tādi kam vadmotīvs nav "kā var nesolīt", bet kas sola un izdara visu solīto līdz beidzamajam vādam. Ministru prezidentsm būs Šlesera kungs, kurš kopā ar jauno finanšu ministru Šķēles kungu īsā laikā sakārtos Latvijas ekonomiku un ja vajadzēs, ar austrumu kaimiņu atbalstu piegriezīs skābekli alkatīgajiem zviedru baņķieriem un visādiem starptautiskajiem masonu veiojumiem kas ar sazvērestību un šantāžu palīdzību mēģina pārņemt kontroli pār bijušajām PSRS republikām.
diemžel
d
Dombrovskis ir vienīgais JL, kurš atstāj krietna cilvēka iespaidu (kaut meli pirms vēlēšanām citā valstī nebūtu piedoti). Jo viņs izstrēbj putru, ko savārījuši TP- LPP censoņi. Bet viens nav karotājs.
izbijis valsts patriots
i
To ko vajag redzēt ,to Latvijā neviens neredz..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas