Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Zatlers: Saskaņas centram jādod atbildība par noteiktām sfērām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ansis
A
SC vienīgi var uzticēt biļeši sagādāšanu krievvalodīgajiem kolonistiem. Zatlers, gribēdams pielīst visiem, kā parasti tādos gadījumos, nepanāks neko.
nezinu
n
Vietēji prihvatizaroti un viņu rokaspuiši būtu pilnīgi pret to, bet Vita Matīsa būtu ideāla
I.Gr.
I
Lai SC atklaati atbalsta latvieshu valodas ievehanu itin visaas Latvijas skolaas. Kad tas buus izdariits, latvieshi un mazaakumtautiibas ies kopiigi skolu klasees, tad varees pat SC laist pie varas un latvieshi varees veeleet SC. Kameer SC veelas savu , krievu kopienu, tikmeer sadarbiiba nav iespeejama. Un veel: mees nemaz neveelamies krieviem atnjemt vinju valodu, skolaas var iekaartot krievu valodas paliigstundas.
pipka
p
Ak Kungs,nevis atbildibu,bet gan jadod iespeja shiem skriet krosinju Zliupes virziena,kam sekotu Mates Latvijas labavelejumiem svetits muzha celjojums pa krievijas smarzhigajem plashumiem,un jo atrak jo labak DDD
hmm
h
Pretīgi, pretīgi, pretīgi, tik ļoti grbas būt ievēlētam, ka uzvedas kā Ulmanis 1940 gadā
Helena
H
SC ir tikai un vienīgi 5.kolonna . Vai patiešam zagleram acis ir citur neka parastam cilvēkam un viņš to neredz? Nē, viņām ir vajadzīgas Sc balsis!
bimbam
b
Lai SC būtu valdībā , vispirms viņiem jāsāk saprast , ka ir Latvijas varas pārstāvji , nevis Krievijas . Jāsaprot , ka dzīvo Latvijā un valsts valoda šeit ir latviešu. Jāatzīst okupācija. ----------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------ Ja Nulles kungs ko tādu tik tiešām panāktu, tad varbūt viņu varētu arī par kautko cienīt!
las
l
Re kā grib iegūt SC labvēlību ! Fui !!!
Dr.xy
D
SC vienigais pienakums ir organizet okupantu izbrauksanu no Latvijas,austrumu virziena. Prezidenta kandidatam Zatleram : viena no savam runam Jus APSOLIJAT,ka "nokartosiet" jautajumu par latviesu legionariem un okupacijas seku noversanu.Ta ka tagad Jus,it ka, atbalstat Latvijas Valsts un latviesu tautas ienaidniekus SC,tad nav saprotams kada veida Jus "kartosiet" legionaru un okupacijas jautajumu. Vai tiks noliegts okupacijas FAKTS,un musu tautas varonus-legionarus Jus nosauksiet par slepkavam?!
Air
A
Sarežģīti - Zatlers pamatā spēj mētāties ar pareizām frāzem (nejūt pašu Zatleru), savukārt Bērziņam stipri neveikls izteikšanās veids, lai gan, var just, ka ir ko teikt.
sarmite
s
nuja piemeram sc varetu atdot sferu valsts prezidents tiesam sliktak ka tagad jau nebus
devize
d
SC vajadzetu dot par pienakumu visas Latvijass valsts skolas ieviest apmacibu latviesu valoda. Ir kauns un amorali, ka Latvija pirmas amatpersonas prezidenti, ministri, deputai, iredni nerada piemeru presonigi un neaicina Latvijas iedizvotajus parakstities par to, lai visas Latvijas valsts skolas bernu apmaciba notiktu latviesu valoda- valsts valoda. ja jau Latvijas prezidents ir tik glevs, nespejigs pastavet par latviesu valodu Latvija tad ko no vina vispar var sagaidit? Alkatiga, ciniska, nekauniga, godpratiga freiberga bija ta, kur nelava pienemt likumu Latvija, lai latviesu valodas pielietojums tiktu paplasinast Latviajs valsti, tai pat laika si nekauniga radiba dzivo uz tautas un valsts rekina parpilniba, sanem milzigu pensiju un citas privlegijas. Kad Ulmansi un Freiberga tiks izmesti no valsts dzivokliem? Kad viniem tiks nonemtas visas privlegijas kuras vini bauda uz aplaupito lidzcilveku rekina un apzagto pensionaru un bernu rekina, kuri dzivo pusbada, bada un neiedomajama nabadziba? Ulmanim un freibergai ir jatstaj tikai pensija apmera Ls, 300-400/menesi.
Ministry of Truth
M
Šaubu nav - piemēram, par lātviešu vāloda. Jo pats Zatlers (krievu preses komentāros a.k.a. Zadlers) taču ir teicis, ka visus cilvēkus Latvijā vienojot latviešu valoda. Tātad Biškekas solītājiem, kā minimums PCTVL (= Interfrontes) slēptiem ideju nesējiem Zatlers sola, ka bus lābi, ja lābi bus āri vīņam. Urbanovičs Saeimā nonāca no "Par PC un TV elektropreču tiesībām vienalga kādā Latvijā". Kur nonāks Latvija, ja īstenosies Zatlera plāns?
Emma
E
Atbildība jādod Voldiņam - operēt slimniekus,Lilitiņai strādāt kādā RIMI,vai MAXIMĀ.Lūk,atbildība būs visiem,arī Bērziņam -labot Minskas televizorus.
dase
d
Nu un sis solis solijumins, ka tada mutautina nomesana lai damai paceltu kads kavalieris! vai tad sis solis ir mazak apsurds, ka BIRKA ko piesien Sudrabai par izpatiksanu Krievijai? Smiekligi, kaa samacijies makskeret balsis. Nelgas kungs!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas