Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Zatlers: SC tikšanās laikā “nemēģināja tirgoties”

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
debilka
d
"Prezidents atzina, ka tikšanās laikā gandrīz katrs deputāts uzdeva savu jautājumu un saruna beidzās tad, kad beidzās jautājumi." Kā tur tas aņuks : " Dēls tēvam prasa to, prasa šito - tēvs visu laiku saka, lai liekas mierā, beigās māte neiztur - saka, lai liek tak to piepi mierā, a tēvs : "LAI TAK PRASA - kā viš savādāk ko uzzinās ! :" - kaut kā tml. - JAUTĀJUMI KAD BEIDZĀS .... a atbildes ..... "viena kīna takš ! ... ne, ko ???? "
pamela
p
Cienītais par ko un ar ko lai SC tirgotos,jo jūs NEESAT tirgošanās vērts objekts pat pēc Maska vas tusiņa. SC IR !!!! SAVS kandidāts ko atbalstīs PAT tie,kuri sola jums savu balsi. Naivie sēž bērnu dārzā,ne Prezidenta pilī.Hūte ir dabūjis ko vēlējās,nu var uzmest gan Vienotību,gan jūs.Runāt latviski vēl nenozīmē DARĪT Latvijai labi un aizstāvēt latviskās cilvēktiesības un vērtības.
Tusinka
T
Vai Zatlers siem prokremliskajiem salasnam pateica skiadriun gaisi, ka Latvija visas Latvijas valsts skolas no sis gada septembra ir japriet uz apmacibas programmam latviesu valoda- valsts valoda, lai Latvija nakosa paudzes runatu valsts valoda un notiktu veiksmiga integracija un valsts ietaupitu bezjedzigi iztereto valsts naudu uzturot kaut kadas minoritasu skolas?
ussi
u
"saruna beidzās tad, kad beidzās jautājumi" - tå turpinåt. vai varu uzdot jautåjumu?
Arturs M
A
Ko tad viņi var notirgot,savu 9.maiju,vai Biškekas scenāriju ar savu pustrako Urbanoviču priekšgalā???!!! RD viņi sēž pozīcijā un tāpat nauda plūst un tek un ko tad labāku!:D
lauķe
l
Nu, nu gods un slava?????????? Vai tad SC bija klāt kad godu dalīja????????????????
K-K
K
... Vai sarunas kaut cik ari tika pielietota Valsts valoda ?
ha ha
h
Izlasīju ziņu Delfos. Pēc apraksta skaidrs Zatlers SC vajadzīgs kā zaķim stopsignāls. Tātad aktivēts scenārijs destabilizācija

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas