Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Zatlers: valdība pirms vēlēšanām bija neizlēmīga

Valsts prezidents Valdis Zatlers domā, ka vēlēšanas ir ietekmējušas valdības darbu, to padarot neizlēmīgu smagu lēmumu pieņemšanā. Intervijā LNT raidījumam 900 sekundes viņš atzina, ka ir apmierināts, ka šobrīd valdība rīkojas un cer, ka tā turpinās rīkoties arī visu “grūto” vasaru."Nav ko pārmest, ka pirmajā dienā [pēc vēlēšanām] sekoja rīcība. Jāsaka tā - labi, ka sekoja rīcība. Bet rīcībai jāseko arī otrajā, trešajā, ceturtajā. Faktiski, visai grūtajai vasarai," sacīja Zatlers.

Viņš piekrīts, ka pašvaldību vēlēšanas "ienesa savas korekcijas" valdības darbībā, kuras bija ne tās labākās, "jo vēlēšanu gaisotne ir vēlēšanu gaisotne". To esot ņēmis vērā arī Starptautiskais valūtas fonds un pagājušajā nedēļā neizdarīja nekādu spiedienu uz valdību, "jo skaidri apzinājās, ka vēlēšanu situācijā smagi lēmumi var radīt daudz būtiskākas sekas nekā tie lēmumi, kas pieņemti nākamajā dienā pēc vēlēšanām," trešdien LNT raidījumam "900 sekundes" sacīja Zatlers.

Prezidents sacīja, ka, viņaprāt, "visu laiku ir pietrūkusi izlēmība pieņemt šos lēmumus". Viņš arī netieši piekrita apgalvojumam, ka priekšvēlēšanu gaisotnē radies iespaids, ka "valdība nevada valsti, ka valdība gatavojas vēlēšanām".



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas