Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Žirinovskim būs preses konference Rīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vita- tante
V
Galma āksts! Un tie drīkst daudz atļauties!
tara
t
Zjirinovskis - liberaaldemokraatu liideris Krievijaa un Niks Klegs - taada pasha nosaukuma partijas liideris Britaanijaa. Vai shiem diviem ir kaut kas kopiigs?! Tikai nosaukums! Te pat kakjim jaasmejas - putins paarstaav iipasho demokraatiju Krievijas gaumee, savukaart Zjiriks - iipasho BARBARU LIBERAALDEMOKRAATIJU!
KLM
K
Tas dubultidiotisms - būt prātīgam, bet tēlot ''muļķīti'' - vecs čekistu paņēmiens (ja atceras par beigta ēzeļa ausīm - tas pats variants!)
tante
t
Viennozīmīgi,viņš nav "muļķītis". Reizēm,pat ļoti prātīgs.
KLM
K
Latvija vēl atbildēs par to, ka nepiedalījās kopīgā uzvaras parādē Brestā, lai godinātu uzvarētājus, Vāciju un Krieviju, pēc sekmīgas Polijas okupācijas, tāpat Latvija atbildēs par to, ja neatzīst, ka poļu virsniekus Katiņā apšāva papuasi....
akmentiņš
a
Man arī. Ar interesi gaidu, kas būs.
lasitajs
l
Ja jau vinu sauca pie atbildibas pasu prokuratura,tad kapec vinam jalauj iebraukt Latvija? Vins kuda uz vardarbibu,izsakas nicinosi un draudigi par Latvijas valsti. Ko gan tadam cilvekam meklet Latvija? Domaju atkal kudit pret Latvijas valsti cilvekus,kuri nav lojali pret Latviju.
KLM
K
Latvija vēl atbildēs par to, ka savulaik sanaidoja Krieviju ar Vāciju un tādēļ izcēlās Otrais pasaules karš. ............................................ ............................................................ ................................ Tas pilnīgs sīkums - Latvija vēl atbildēs par to, ka savulaik cars Ivans Bargais teica savi sievai - es tevi, maita, cauri redzu! - Latvija atbildēs par to, ka neatzīst to par rengena aparāta izgudrošanas dienu... (pervije v mire)
V
V
Zinot Krievijas izpratni par atbrīvošanu un brīvību, var tikai aptuveni iztēloties, ko viņi saprot ar "garantēt drošību ". Kas attiecas uz Žirinovska perliem (speciāli tā uzrakstīju šo vārdu), tad man visspilgtāk palika atmiņā tāds (tulkojums uz latviešu valodu): "Latvija vēl atbildēs par to, ka savulaik sanaidoja Krieviju ar Vāciju un tādēļ izcēlās Otrais pasaules karš."
sp
s
Nu dzeks visus izlamaas un gan kadam pa shnobeli ar iedos! man shis popularais aktieris ljoti patiik .......
KLM
K
Dievs lai nedod bet būs pat no vietējām karadraudzēm - šaut ''kak v tire'' un ''močit v sortire'' - visus un kaudzēm
!
!
Pēdējā rindkopa ir asinis stindzinoša. Sakiet, vai pie mums pietiks proletariāta Šarikovu, kas varēs pēc tam teikt "vakar ... žņaudzām, žņaudzām, žņaudzām, žņaudzām, žņaudzām, žņaudzām, žņaudzām un žņaudzām"?
KLM
K
un šajā liekulības karnevālā tie kas nāk un nāca mums viltus patiesības māca bet nevajag atkāpties ne soli atpakaļ iet - no jauna būs zeme vaļā bet debesis ciet....
!
!
Tā gluži nav,. Ragozins un Žirinovskis NATO sakarā izgāž tādas dusmas, ko Kremlis nevar parādīt diplomātiski, Turklāt Krievijas ārlietu ministra un valdības vadītāja iemaņas diplomātijā, saziņā ar brīvo presi, bieži vien ir sarkanarmieša-no pulksteņiem atbrīvotāja līmenī. Šo četru biedru plosīšanās nemaz nav nejauša. Tā ir izrādīšanās un nespēks vienlaicīgi. Acis uz to pievērt būtu naivi, bet latvieši esot naivi, ko pierāda visās jomās, no iekšpolitikas vēlēšanu solijumu sakarā, ārpolitikas spiediena neizturēšanas, līdz banku kredītiem pret līgumiem, kurus nelasa.
!!
!
Tas ka šī kunga verbālā caureja nav ārstējama ir vispārzināms fakts un tāpēc nevajag šūmēties pirms laika, jo tas arī ir viņa mērķis- satracināt prātus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas