Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

ZRP rosinās grozīt Satversmi, lai ieviestu līdzsvaru varas dalījumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rudis
R
Tautas veletam prezidentam protams varetu un vajag dot plasakas pilvaras, bet lidzsinejam oligarhu pakalpinam Berzinam tiesi otradi nekadas pilnvaras uzticet nevar. Jacer ka jau ir izstradats kads plans lai oligarhu ielikteni Berzinu izmestu no Rigas pils un vina vieta tauta brivas velesanas ieveletu jaunu prezidentu kam ari varetu uzticet plasakas pilnvaras.
es - Ha Ha
e
Laika nezini , kas ir jēdziens "oligarhs", Iesaku atvērt informācijas lpp. un iepazīties, pirms sāc ķengāties.
Ilgvars
I
Protams, to visu neizdomāja Zatlers viens pats. Tie, kas seko Zatlera darbībai zina, ka darbojas vairākas komisijas, t.sk. par grozījumiem Satversmē, par dažādiem strātēģijas modeļiem, pa tizgl'tibas problēmām, par energoresursiem utt. Mīļie cilvēki, kļusim kaut nedaudz izturētāki, jo rupjības nav attīstības instruments.
Ha-Ha
H
Zatlers dzīvo miljonāres dzīvoklī. Kāds KAUNS!!!Lielais tautas aizstāvis. Smiekli nāk!! Dzīvo taču oligarhu dzīvoklī. Balsošu PRET NOTEIKTI REFERENDUMĀ. Vēlēšanās par Vienotību, Visu Latvijai!!! Tautiņu atkal grib apkāst AŠ2 PARTIJA. Zatlers ir tikai izkārtne!!
Pingvīne
P
Pret
PRET
P
23.jūlijā jābalso PRET 10.Saeimas atlaišanu!
PAR
P
Ir jābalso PAR 10.Saeimas atlaišanu.
  • 2
  • 0
KLM
K
Noteikti jābalso PRET, vienlaicīgi balsojot PAR biedra Lemberga iecelšanu ģenerālprokurora, ministru prezidenta un prezidenta amatā vienlaicīgi, visas valsts iestādes pārceļot uz Puzi, arī Anglijas Karalisko tiesu.
  • 2
  • 1
vārds
v
satversmi grozīt nevajag, pagaidām bet līderu vārdi partiju nosaukumos ir forši - zatlera reformu partija, lemberga kabatas partija, šlesera atslēdznieku partija, āboltiņas pļāpu partija, urbanoviča īgņu partija
KLM
K
Vēl Šķēles mākoņu partija, Kalvīša 7 trekno gadu partija, Slaktera nothing special partija, Veldres jātnieku partija, Godmaņa pingvīnu partija, Krištopāna muļķu zemes partija, Birkava reņģu ēdāju partija, Šlesera stikla kupolu partija, Urbanoviča Biškekas partija, Lemberga angļu Karaliskās tiesas partija, Brigmaņa pieminekļu zaimotāju partija....
  • 3
  • 0
Mareks
M
Vaētu arī mažoritāro balsošanu pie viena: http://manabalss.lv/ma-orit-r-v-l-anu-sist-ma/show
Svins
S
Mani reāli sāk kaitināt ZBP aktivitātes. Tas ir tik neiedomājami naivi - ticēt, ka tagad atnāks Zatlera tētis savā nelielajā pagaidu dzīvoklīti un atrisinās visas problēmas ar grozījumiem Satversmē. Es uzskatu, ka viņa piedāvājums ir nepārdomāts. Tik pat labi tās pilnvaras, ko Zatlers tagad iecerējis piešķirt prezidentam, var tikt izmantotas savējo iebīdīšanai tieši aiz "profesionālisma" aizsega.
bimbam
b
Tieši tā! Zatleram to kā oligarhu ieliktenim un TP dibināšanas manifesta parakstītājam vislabāk vajadzētu zināt!
  • 0
  • 1
Rezidents
R
Nu, nav svarīgāka jautājuma Latvijā, kā jautājums par prezidenta varas daudzumu.
Ieva
I
Nu re, tagad skaidrs, ka par Zatleru balstot nav vērts, neatkarīgi no tā, vai viņš sevi uzskata par visgudru, vai ir kāds visgudrais, kas viens pats visu risinās, padomā.
mežmalis
m
politiķiem iesācējiem tomēr nevajadzētu mēģināt grozīt satversmi!
Gogi
G
Skatos, ka ventspils kabatas vaukšķi lec no biksēm ārā, un spiedz gluži kā mikrobi pirms Domestos ieliešanas klozetpodā.
standzinieks
s
Gogi žetons, bet VL atbalstītājiem gan nevajadzētu pūst vienā stabulē ar oligarhu pakalpiņiem- pēc vēlēšanām tieši Vienotība, ZRP un VL varētu veidot koalīciju.
  • 3
  • 1
Koba
K
Nomierinies. Aicinu izrauties no savas ilūziju pasaules, kurā cīnās labais ar ļauno, proti tikai Zatlers ar Lembergu. Es piemēram Lembergu uzskatu par noziedznieku, tāpat kā pārējos PLL, taču tas man nav laupījis spēju redzēt un saprast, ka Zatlers ir vienkārš populists - pašlabuma meklētājs. Aicinu cilvēkus neuzķerties uz šo Zīgeristu-nr2, bet balsot par VL!
  • 3
  • 0
pakausis
p
hahaha.. Zatleram viss pasaules smagums uz pleciem savēlies :DD No komandas ne vēsts, partijas biedri neredzami un nezināmi.. viss vienam pašam jādara.. šveices nazis ne cilvēks :DD Es jau skrienu balsot :D
V. Zatleram
V
Zatler, pasakiet vismaz Jūs kaut ko - tas taču ir jūsu uzvārds! Jūs varat neļaut likt savu uzvārdu partijas nosaukumā! Vai tiešām Jūs esat pilnīgi zaudējis elementāru gaumi? Apjēdzieties!
vārds
v
Atslābstiet. Zatlers ies vēl tāļāk. Ierosinās CVK iekļaut biļetenā arī savu foto ;)
  • 3
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas