Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Žurnāliste: Kalnmeiera lēmums ir klaja iejaukšanās izmeklētāju darbībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
slēptā optika
s
Banda savus bandas locekļus tiesā ne pēc valsts,bet pēc bandas likumiem.Mēgināsim nākošajās vēlēšanās demokratizēties un nebalsot par politiskajām apvienībām,kur ir vismazākās aizdomas,ka viņām ir bandas ietekme.
Munks
M
Baiba Lulle noteikti ir gudrāka par prokuroriem.. vismaz izskatās, ka viņa tā domā...
iksters
i
Visi visu saprot, kas vainīgs, kas rīkojas nelikumīgi, kāda partija labākā, kur ņemt Latvijai naudu, kā pabarot un sasildīt (ziemā) cilvēkus! Bet, kad nonāk pie varas, neko nevar atrisināt! Tas laikam tāds Latvijas fenomens??
wista
w
nākotne rādīs, bet gan prokurori neklusēs, ja uz viņiem tiks izdarīts spiediens. Nav jau 90.gadi, kad nebija pīeņemts ar masu mediju starpniecību informēt visus par nelikumībām. Paskatījos Kriminālprocesa likumu un nemācēju atrast pantu, kas saka, ka ģenerālprokurors var jaukties izmeklēšanā. Varbūt nemācēju meklēt?
IncParaac
I
Meitene draiskā! Acālij! Tu nupat Mārci Bendiku - "piesmaidīji"! Kurmīšsmiekli - hm ... Die'z kas nu būs ... ;-)
IncParaac
I
Kurmīši smej - klusi, klusi - anoņīmi un uzkož - beļašš.
Nu ja!
N
Bresim vien būs taisnība, ka esam "ieķēpājušies", tikai - nevis netiekam galā, bet negribam! Varbūt arī nevaram, jo tur apgrozās liela nauda, un kuram gan to nevajag?!
Ku-Kū
K
Jaunas vēlēšanas klāt,bet vēl nav iztiesāta priekšvēlēšanu aģitācijās pārtērētās naudas lieta.Digitālā televīzija ieviesta,bet afēristi vēl nav norāti.Sēdēt jau neviens nedabūs,kādēļ tad jāfinansē tāda tukša darbošanās.
kas
k
Beigu galā kalnmeijera kantoris pierādīs tikai to,ka tante Alma pojenes kuras stiepa uz tiesu lembim nospēra savas kaimiņienes dārzā,bet par lembja naudas atmazgāšanu ,korupciju,piesavināšanos,tas taču sīkums priekš dieva vaiga,kurš sen kā nogrimis Lētā.Bet tas komentētājs,,apsmējos -apd... nugan ir ar makten lielu intelektu,kurš viss cik jau nu ir ,atrodas viņam zemāk par jostas vietu.
hm
h
Inventarizācija tās pozitīvā nozīmē ir normāla lieta. Bezjēdzīgi izmeklēt 100 zagšanas epizodes, ja pietiek ar 10 skaidri pierādītām, no kurām izriet viennozīmīgi secinājumi. Visu epizožu izmeklēšana ļauj visu novilcināt līdz bezgalībai, tā bieži ir apsūdzētā interesēs un stipri sarežģī arī tiesas procesu.
fon der Golcs
f
a vot man pie pakaļas, kam tad beigās taisnība....... taisnība ir manai kaimiņienei, sakot : iepūt man....
Apsmējos!
A
Kā vairs orgāns nav tieši pakļavīgs Vienotības šaikai, tā pasaules gals klāt... Nabaga siles brāļi no Vienotības...
DD1
D
Te nu atklājas, kā ir neitralizēta ar kampējiem paklausīgu vadību vēl viena svarīga valsts institūcija tāpat kā KNABs. Dadz kas vairs nepaliek. Drīz Latvija kā valsts beigs pastāvēt, jo jau tagad ir notikusi valsts nozagšana.
Apsmējos!
A
Paldēs , paldēs par aplamāšanu , jaunslauceņu fane... Kaut liedzies kā tāda brūte...
Acālja
A
dikti jau gribas paspīdēt vai ne..asprātību pamētār.. ..bet tāds pats vien mūjābelis, kā Tavs neizglītotais puņķu fīrers, pacaniem jau der, tas tiesa.. ..un nekabini klāt man JL..neesmu ne biedrene ne atbalstītāja ..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas