Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

ZZS demonstrē varu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mikro uzńēmumu strādnieki
M
Ar šo likumu būs tie zaudētāji un Zaglīgo Zemnieku Savienībai ne Vienotībai ir jāuzńem atbildību par šādu nepareizu rīcību
patriots
p
Kapec no Vienotibas lidz sim nav izmesti zagli, nodoklu nemaksataji Dzintars Zakis, Aigars Stokenbergs, Sarmite Elerte, Girts Kristovskis? Kapec no Vienotibas nav patriekta Aboltina, glupa Straujuma, dienas zaglis un zagla Skeles sulainis A. Pabriks?
Lacplesis
L
Vienotiba ir zaglu, korumpantu partija lidzigi kadas bija LC, TP, PP, PLL in kada ir ZZS in SC.
Artuss
A
Nu jau pilnīgi skaidrs, ka ZZS iet un ies kopā ar Saskaņu. Protams ar Saskaņas balsīm pieņems nodokļu grozījumus. Tik jautājums, kad Izmetīs no valdības Vienotību? Bet jautājums - vai mēs gribam tādu pozīciju gan Saeimā, gan valdībā: ZZS +NA +Saskaņa un iespējams +Sudrabas partija. Un opozīcijā: Vienotība +Bondara partija +Kaimiņš. Pie šādas kombinācijas virziens vairāk kā skaidrs - AUSTRUMI un divvalodība.
Vienotības pēdējā iespēja
V
Ja Vienotība tagad piekāpsies, tad tas ir Vienotības gals. Principā Vienotībai tagad vajadzētu pamest šo valdību un pēc tam veidot jaunu. Citas iespējas Vienotībai vairs nebūs.
Kārtības nebūs
K
Vienotības sasēdinājusi savus neliešus Valsts kancelejā un Finanšu ministrijā, kuri apzināti diskeditē VALDĪBU! Vai kādam tas vēl nav pielecis, PIEBALG?
bumers
b
Vienotība aizejot pa skuju taku vēlas iegriezt Latvijas tautai un sarežģīt citām partijām turpmāko valsts vadību. Varbūt viņi visi pēc kārtas būtu jātiesā par dažādām valsts naudas izsaimniekošanām, tad beidzot nomierināsies.
Strupceļš
S
ZZS gaumē.
bumers
b
Izskatās, ka Vienotība ir kaitniecīga Latvijas izaugsmei un ekonomikai vēlēdamās sagraut visu, kas vēl ir sagraujams, ieviešot nez no kurienes izdomātos soc maksājumus!
Komentētājam
K
izmisumā dots uzdevums uzbrukt Vienotībai, it kā Dana Reizniece Ozola būtu no Vienotības :). Taču savas kļūdas ir jāatzīst ne tikai Kučinskim, bet arī D.Reizniecei Ozolai un visai ZZS ar A.Lembergu priekšgalā. Tās kvotas Ventspilij arī ko vērtas...
Kučinski!
K
Iztīri no Vienotības parazītiem Valsts kanceleju un Finanšu ministriju citādi Tevi pašu drīzz padzīs ar negodu!
Kad
K
Premjers p adzīs Vienotības š aiku no Finanšu ministrijas un Valsts kancelejas, kas tikai sabotē valdības darbu? Kad beidzot Premjers pats pārraudzīs drošibas struktūras nevis to dara Vienotības cariene?
Vienotībai jāaiziet no šādas valdīb
V
Ja ZZS metas kopā ar opozīciju, tad Vienotībai jāaiziet no šādas valdības.
Cik
C
dumji, redzot to, ko ZZS sastrādājuši, ar savu finanšu ministri , "izcilo šahisti" priekšgalā, neizvērtēt "viņas patieso devumu" savā amatā. VID un Koļegovas sāga, budžets - kur ķeras klāt, tur haoss valstī.
Ēdelweiss
Ē
Laikam jau šitais izbinusais Eirojudenpidaresenkomisaren un politmafijas klana sulainis Piebalgs, nespej saprast to, ka viņa piemineta koalīcija ( latvijas valdoso politmafijas klanu kloāka) nav nekada leģitima institūcija..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas