Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

ZZS reitingu audzē kļūdas robežās, pirmajam trijniekam — krītas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kāpēc
k
te nav JAUNLATVIJAS? Kas tā par spēlēšanos ar reitingiem? Es saprotu, ka tur nebūtu nekādi 5%, bet kāpēc tur ir partijas, kas vispār vairs nedarbojas, bet nav tādas, kas ir ar reālu potenciālu?
Bet
B
Vai tiešām būs tik traki un buldozers būs premjers. Tad nu tiešām Latvijas ir krahs un valūtu devalvēs, kā to grib Mākoņtēvs un ne vienu vien reizi to ir paudis! Galu galā tad zviedru bankas pametīs Latviju un krievu kapitālam būs ceļš'vaļā! Negribu tādu Latviju, jo par tādu Latviju es nestāvēju Baltijas ceļā un ne tur vien! Vai tad Šlesi taisa par premjeru un Bondaru par prezidentu! Neticu, ka tādas cūcības ar tautu notiks!!!
Domātājs>The Black Helico
D
Jā, 2008. gada filma arī ir par brīvu tajā pašā Zeitgeist filmas saitā. Viņi tagad taisa augšā jaunu filmu, kas iznākšot 2010.
Gogi
G
Visas partijas gatavas pirms vēlēšanām gāna viena otru, taču nonākot pie siles visas no labsajūtas rukšķ vienādi - gluži kā cūku kūtī.
The Black Helicopter
T
Nu tādā gadījumā es paskatīšos otro daļu, vai tā arī pa brīvu tā kā pirmā?
Domātājs>The Black Helico
D
Jā, pirmā 2007. gadā uzņemtā filma velk jau uz fantastikas un konspirāciju teoriju pusi, it īpaši par kristietību. Bet 2008. gada filmā redzams, ka viņi izdomāja koncentrēties uz ekonomiku un atstāt politiku un reliģiju mierā. Es nezinu, cik patiesi viņi ir, bet viņi vismaz piedāvā jaunas idejas, kā labāk pārvaldīt pasauli un sadalīt resursus, bet lielākā daļa cilvēku māk tik kliegt, ka viss ir slikti, nekas labāk nebūs, bet, ja būs, tad tikai pielietojot vecās metodes, kas acīmredzot vairs nestrādā. Piem., neviens vairs īsti nesaprot, kas globālā līmenī notiek ar ekonomiku un kā tai palīdzēt atkopties. Tomēr jaunu ideju ģenerēšanai cilvēki vēljoprojām nav gatavi.
The Black Helicopter
T
Es esmu pētījis šo kustību, man vienīgi neuzticību vieš viņu filma, kas piedāvā tādus pašus melus kā citi. Vismaz filmas pirmā daļa par kristietību ir blefs, ja visu pārbauda kārtīgāk, par otro daļu neņemos spriest jo ar 9/11 ir neskaidrības, bet pēdējā daļa ir lielā mērā patiesa. Mērķi jau ir labi bet ja cilvēkus grib pievilināt tai sludinot puspatiesības tad arī tiem nevar pilnībā ticēt. Es nesaku ka jums nav jātic šai kustībai, bet es vienmēr pārbaudu katru apgalvojumu ko saka šāda vieda kustības, jo pīrāgam parasti ir divi gali.
Sieru Nāve (indiānis)
S
Katram katlam ir drošības vārsts, tas taisas vaļā ja spiediens aug.Sabiedrībā par tādu vārstu strādā arodbiedrības, piem. mītiņš Esplanādē, sanāca tauta, kura pie vārda netika, pabļaustījas, pat atļava padziedāt Līgo dziesmas, un viss. Izlaida lieko spiedienu caur drošibas vārstu? atkal var mierīgi zagt un āt nabaga tautu
Kuiļu Žanis
K
Atkal iesmesls, lai apsaukātos. Bet pats par sevi saprotams, ka augustā saulē sviests! sāk kust un paliek nervozs!
The Black Helicopter
T
Vispār dalījums "tautās" nav pareizs un tas ir vēl viens politiķu izgudrojumus. Jā kamēr katrs personīgi nespēs atmest savas ilūzijias un delūzijas tikmēr viņi arī gaidīs jaunu Jēzu Kristu, Marksu vai Hitleru. Es personīgi netaisos būt brīnumdaris, jo tad es nonākšu turpat kur nonāca pārējie brīnumdari- viņi kļuva par krāpniekiem. Es vienīgi gribētu palīdzēt cilvēkiem kaut ko saprast, bet tas ko cilvēks grib saprast un nesaprast ir viņa darīšana.
Sieru Nāve (indiānis)
S
Paies laiks un pingvīni vairs nebūs sajusmā par SC un Ušaku. Visstulbāka tauta pasaulē- pingvīni, piem . vajag lai marsietis 100.reizi nāktu pie varas lai viņi saprastu ,ka repše ir kliniskais dauns. un visi viņa senči bija psihenes pacienti. Vēl viens piemērs: ļeščinskis ir zagļu virsaitis un b.ļedjajeva sektas loceklis bet pingvīni balso par mācītājiem un gaida varbūt ļeščinskis nenozags visu. IDIŅI!!!
Domātājs>The Black Helico
D
Pilnībā piekrītu! Tagad jau gan parādās arī alternatīvas, kā uz resursiem balstīta ekonomika (resource based economy), ko piedāvā Zeitgeist kustība. Redzēs, kā viņiem ies, varbūt kaut kas labs beidzot notiks. Viņi saka, ka visas valdības ar savām ideoloģijām var vākties prom, jo viņi piedāvā automātisku resursu un produktu sadali bez valdību starpniecības. Jo lai arī kā un ar kādu ideoloģiju valdības tagad kaut ko dala, vienmēr galu galā izrādās, ka lielais kumoss tiek tikai savējiem....
Loretta
L
Skaidri redzams, ka cilvēkiem riebjas oligarhi un tie pelēkie kardināli. Miljonāra Škēles partijai pat nav divi procenti, bet miljonāra Voldemāra Krustiņa dāsni sponsorētā Visu Latvijai joprojām spēj vien procentu savākt. Nožēlojami un likumsakarīgi.
RēgaināsVirsotnes
R
''Kamēr pasaules tautas....'' - kamēr katrs indivīds personiski nepiespiedīs sevi mainīt savu domāšanu... - tikmēr ilgi var nākties gaidīt atlidojam brīnumdari melnajā helikopterā, kas visu izmainīs uz labāku uz mūžu mūžiem.
The Black Helicopter
T
Visas šīs partijas ir vienādas. Vienalga vai tās ir labējas, kreisas vai nacionālistiskas vai sociālistiskas tie ir krāpnieku vadīti grupējumi, kas katrs sola labumus un paradīzes dārzus lai nonāktu pie varas un izspiestu jūsu balsis, jūsu naudu un liks darīt to ko viņi jums liek. Neviena politiskā ideoloģija nekad nav padarījusi pasauli labāku, tās ir tikai vērienīgas krāpšanas shēmas lai apkrāptu un iznīcinātu cilvēku masas. Politika ir vardarbība. Kamēr pasaules tautas akli sekos līdzi šīm partijām tikmēr nekas nemainīsies, būs krīzes un uzplaukumi un kari. Pagaidām nav izdomāta alternatīva šajai partiju sistēmai un ideoloģiju karam, un vienīgais ko cilvēks var darīt ir turēt vēsu skaidru prātu un neticēt nevienam politiķim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas