Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Ārgalis: ar Dienvidu tiltu ir tumša lieta, paradokss, ko nevar izprast

Ar Dienvidu tiltu vispār ir tumša lieta, paradokss, ko nav iespējams izprast šobaltdien, tā Rīgas vicemērs Andris Ārgalis (TP) intervijā Neatkarīgā Rīta avīzē atbild uz  jautājumu par Dienvidu tilta celtniecībā izšķērdētājiem 27 miljoniem latu.

“2001.gada rudenī bija izstrādāts Ziemeļu tilta šķērsojuma skiču projekts. Pilnīgi neizprotami, kāpēc ar 2002.gadu sākās spiediens uz Dienvidu tiltu, bet par Ziemeļu šķērsojumu aizmirsa. Negribu teikt, ka Dienvidu tilts nebija vajadzīgs, bet kā prioritāte tas bija kāds ceturtais sarakstā. Bet Aivars Kreituss tik stūma un stūma uz priekšu Dienvidu tiltu un pārējie tāpat.”

Savukārt uz jautājumu, cik Rīgas domē liela vai maza ir korupcija, A.Ārgalis pauž viedokli, ka arī ar to lietas ir neizprotamas, jo aptaujas liecina, ka 70% rīdzinieku uzskata, ka pšvaldība ir korumpēta, taču neviens par konkrētām lietām nav ziņojis.

“Es varbūt nepareizi spriežu, bet, ja aparātā strādā 4000 cilvēku, tad būtu naivi cerēt, ka no tiem ikviens būs godīgs kā dzidra avota ūdens lāse. Bieži vien korupcija veidojas no tā, ka kāds ierēdnis nespēj turēties pretī kārdinājumam izmantot situāciju. Kāds klients ir kaut ko nokavējis, kaut ko grib ātrāk, un tad ierēdnim ir iespēja nākt vai nenākt viņam pretī. Simtprocentīgi šādus gadījumus nav iespējams paredzēt un noķert.”  


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas