Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Lai "nedaudz pavizinātos", trīs jaunieši Rīgā nozog auto

Aizvadītajā nedēļā Ceļu policisti aizturējuši trīs jauniešus, kuri nozaguši automašīnu, lai "nedaudz pavizinātos", portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā (VP).

17. jūnija rītā ap pulksten 4:00 Ceļu policisti pamanīja kādu aizdomīgu Volkswagen Golf markas automašīnu. Automašīnas šoferis, ievērojot policistus, sāka uzvesties neadekvāti un metās bēgt. Policisti uzsāka pakaļdzīšanos, taču pēc brīža bēgošais transportlīdzeklis veiksmīgi tika apturēts. Automašīnā atradās trīs jaunieši. Pārbaudot automašīnas datus, policisti konstatēja, ka tā nepieder nevienam no tajā esošajiem jauniešiem. Sazinoties ar automašīnas likumīgo īpašnieku, policisti noskaidroja, ka pāris stundas iepriekš automašīna tikusi nozagta Rīgā, Kristapa ielā.

Jaunieši tika aizturēti un nogādāti Rīgas Kurzemes policijas iecirknī. Aizturētie ir 1996.gadā un divi 1995.gadā dzimuši jaunieši. Jaunākais no aizturētajiem jau iepriekš divas reizes bijis sodīts par zādzībām, arī viens no 1995.gadā dzimušajiem jauniešiem ir nonācis policijas redzeslokā saistībā ar zādzību un laupīšanu.

Aizturētie jaunieši paskaidroja, ka nozaguši automašīnu, jo gribējuši ar to nedaudz pavizināties.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par svešas kustamas mantas slepenu vai atklātu zādzību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas