Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Līdz ar Čaklo atkāpusies arī visa RLB valde

Trešdien Rīgas Latviešu biedrības (RLB) domes sēdē atkāpās priekšsēdētājs Ingmārs Čaklais un pieci valdes locekļi, portālu Diena.lv informēja RLB pārstāve Ieva Nikoleta Dāboliņa.

Par biedrības pilnvarotajiem pārstāvjiem līdz valdes pārvēlēšanai 3.augustā apstiprināta bijusī priekšsēdētāja vietniece Ieva Nikoleta Dāboliņa, kā arī valdes locekļi Aivars Smagars, Skaidrīte Naumova un Marija Heislere - Celma.

Sēdē tika pieņemts lēmums turpināt reorganizāciju, veicot pārrunas ar darbiniekiem un par hosteļa būvniecības projekta vadītāju iecelta pieredzējusī projektu vadītāja Lauma Celma. Paredzams, ka konsekventi turpinot iesāktās reformas, novembrī biedrība izkļūs no īstermiņa parādiem, kas šobrīd ir 46 000 latu.

I.Čaklais savu atkāpšanos pamatoja ar nespēju tālāk vadīt biedrību, jo nav pietiekama valdes un domes atbalsta vajadzīgajām reformām.

Trešdien, 3.augustā notiks RLB domes sēde, kurā tiks ievēlēts jauns RLB priekšsēdētājs, vietnieks un pieci valdes locekļi.

Jau ziņots, ka RLB domes sēdē trešdien no amata atkāpies biedrības valdes priekšsēdētājs I.Čaklais, raksta Latvijas Avīze.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas