Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva
Soda nauda par remontdarbu kavēšanos jāmaksā tikai ceļu būves uzņēmumam A.C.B.

Lielākā daļa Rīgas ielu remontdarbu jāpabeidz šonedēļ

Šonedēļ būtu jāpabeidz lielākā daļa ieilgušo Rīgas ielu remontdarbu, arī tie, kam jau pagarināts termiņš. Savukārt firmai A.C.B., kas laikus nav paprasījusi termiņa pagarinājumu, turpina griezties skaitītājs, palielinot soda naudas summu.

Remontdarbu sarakstā, kas atrodams Rīgas domes Satiksmes departamenta (RDSD) mājaslapā, redzams, ka, piemēram, SIA Ceļu būvniecības sabiedrība Igate darbus Ganu un Lenču ielā plāno pabeigt 30. septembrī, tāpat kā SIA Binders, kas strādā Krišjāņa Valdemāra ielas posmā no Kronvalda bulvāra līdz Dzirnavu ielai un no Dzirnavu ielas līdz Zirņu ielai. SIA Binders līdz sestdienai sola pabeigt darbus arī Stabu ielā.

RDSD pārstāve Una Ahuna-Ozola stāsta, ka uzņēmums Roadeks saņēmis termiņa pagarinājumu diviem ielu posmiem – Dzirnavu ielā no Gogoļa ielas līdz Marijas ielai darbi bija jāpabeidz līdz 27. septembrim, bet tie kavējas dažas dienas, jo tunelī zem vecā ielas seguma atklājušās dzelzsbetona pamatu pēdas. Savukārt Dzirnavu ielas posmā starp Marijas un Tērbatas ielu uzņēmums Sadales tīkls strādājis līdz septembra vidum, bet paralēli ielas seguma nomaiņu nebija iespējams veikt, tāpēc termiņš pagarināts līdz 20. oktobrim. Vēl Imantas 2. līnijā ielas seguma nomaiņa notiks līdz 4. oktobrim, liecina informācija RDSD mājaslapā. 

Ahuna-Ozola gan norāda, ka darbu pabeigšana nenozīmē ielas posma nodošanu ekspluatācijā – var gadīties, ka kādu posmu pasūtītājs prasīs pārtaisīt. 

Visu rakstu lasiet laikraksta Diena ceturtdienas, 28. septembra, numurā!

Top komentāri

ridzinieks (latvietis)
r
Lai ka man riebjas Usakovs ar savu krievisko un prokremlisko uzvedibu, tacu, vins ir pirmais Rigas pilsetas vaditajs, kurs pec 50 gadu Krieviajs okupacijas ir uzsacis Rigas ielu atjaunosanu un par to vinam un vin akomandai liels paldies un velejusm, lai katru gadu tiek saremontetas, atjaunotas vasaras sezona pa 4-5 ielam visu to garuma un tad jau ari Riga pec 10 gadiem izskatisies pec civilizetas pilsetas un riedziniekiem un tas viesiem nebus jakaunas par Latvijas galvaspilsetu Rigu ka tas bija lidz pagajusajam gadam (pirms uzsaka ielu remontu), kad Vecriga ir izlaizita, bet 5 soli talak haoss, bardaks, necaurejamasa ielas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas