Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Notiks Eiropas Savienības dārza svētki

Svētdien Vērmanes dārzā par godu Eiropas dienai notiks Eiropas Savienības dārza svētki 2011. Šogad tie veltīti Eiropas brīvprātīgā darba gadam. Pasākums domāts visu paaudžu apmeklētājiem. Bērni varēs iesaistīties dažādu radošo darbnīcu aktivitātēs, priecāties par čehu leļļu teātri, risināt konkursu uzdevumus, krāsot komiksus, iepazīties un kopīgi fotografēties ar Ezīti Jostiņu, kā arī sagatavot mīļas dāvaniņas māmiņām Mātes dienā.

Jauniešus gaidīs tikšanās ar skeletonistiem brāļiem Dukuriem, visplašākā informācija par Pasaules čempionātu hokejā un Eiropas čempionātu basketbolā, iespēja sastapt ielu vingrotājus, piedalīties video konkursā, veidojot video klipus, un piedalīties gokartu rallijā.

Vecāki un vecvecāki saņems ieteikumus par veselīgu uzturu un uzzinās jaunumus par dabas noslēpumiem, varēs apgūt nūjošanas iemaņas, piedalīties brīvprātīgo himnas vārdu sacerēšanā un apgleznot puķu podus, kurus ar iestādītajām puķēm kā krāšņu suvenīru varēs ņemt līdzi.

Visi varēs iesaistīties Latvijā jau tradicionālajā Eiropas dārza svētku interaktīvajā spēlē „Piedalies!” Atbildot uz dalīborganizāciju sagatavotajiem jautājumiem, izpildot aizraujošus uzdevumus un sakrājot uzlīmes, ikvienam būs iespēja piedalīties vērtīgu balvu izlozē, kuras nodrošinās ES dalībvalstu vēstniecības, valsts un nevalstiskās organizācijas.

Daudzveidīgajā koncerta programmā Vērmanes dārza estrādē visas dienas garumā uzstāsies latviešu un ārzemju mākslinieki, kas atbalsta brīvprātīgo darbu Latvijā un Eiropā. Parka teritorijā izvietotajās 11 informatīvajās teltīs ikvienam interesentam būs iespēja saņemt izziņas materiālus par brīvprātīgo darbu dažādās sociālajās jomās, skaidrojumus par brīvprātīgo kustības pamatprincipiem, kā arī praktiskus ieteikumus, kā iesaistīties sabiedrībai tik būtiskajā sociālajā kustībā.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas