Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Rīgā apvienos 4. un 6. tramvaja maršrutus no Imantas līdz Juglai

No trešdienas, 17. maija, plkst. 12 esošie tramvaju maršruti Nr. 4. un Nr. 6. tiks apvienoti vienotā bezpārsēšanās maršrutā Nr. 1. – Imanta-Jugla, lasāms Rīgas domes mājaslapā.

Maršruts no Juglas kursēs: Jugla - Kr. Barona iela - Radio iela - 13. janvāra iela - 11. novembra krastmala – Imanta. No Imantas līdz 11. novembra krastmalai - 13. janvāra ielai - Aspazijas bulvārim - Kr. Barona ielai - Juglai.

Kamēr nav pabeigts sliežu ceļa remonts, jaunie tramvaji, kas kursēs apvienotajā maršutā Nr. 1, apkārt Rīgas Centrāltirgum izbraukt nevar, atzīst Rīgas dome.

Paredzēts, ka jaunajā tramvaju maršrutā kustības intervāls sastrēgumstundās būs četras līdz sešas minūtes, dienā – deviņas līdz 11 minūtes, bet pēc plkst. 22. – ap 20 minūtes. Laiks ceļā maksimumstundās no Juglas līdz Imantai – 65 minūtes, informē pašvaldība.

Savukārt, lai Ausekļa iela, kurā pašlaik galapunkts ir sestajam tramvajam, nepaliktu bez savienojuma ar Kr. Barona ielu, no 17. maija plkst. 12 tiks mainīta arī tramvaju līnija Nr. 11., kuras maršruts turpmāk būs no Mežaparka līdz Ausekļa ielai.

Mēneša biļetes līnijām 4. un 6. būs derīgas maršrutos Nr. 1. un Nr. 11. bez validācijas līdz biļešu derīguma termiņa beigām.

6. tramvajs no Juglas līdz Ausekļa ielai kursē kopš 2013. gada.

Top komentāri

Vija
V
No Juglas ar sabiedrisko transportu var aizbraukt uz dažādiem pilsētas rajoniem bez pārsēšanās. Pamēģiniet to izdarīt no Torņakalna!
varika
v
gandrīz vai jāpārsēžas uz tramvaju, kaut arī man līdz tuvākajai pieturai tad būtu jāiet 10 minūtes. Iemesls tāds, ka 21. autobuss ne visai labi ievēro grafiku, intervāli diezgan gari, tāpēc reizēm gadās, ka gaidu mežā un nesaprotu vai autobuss jau aizgājis, vai vēl nav pienācis, sāku iet lidz Brīvības ielai, bet te man paiet garām autobuss, kas sarosījies starplaikā starp diviem sarakstā norādītajiem laikiem. Taču Brīvības ielā atkal jāstāv, jo visi autobusi, ieskaitot manējo, saplānoti praktiski vienā laikā, pēc tam tukšums..., tad atkal visi autobusi viens pēc otra reizē saplānoti. Tas laikam speciāli ieplānots tā, lai tie, kam ir mēnešbiļetes, brauktu par papildu maksu, jo darbu kavēt negribas. Jaunais tramvajs vismaz kursēs ik pa dažām minūtēm.
Senā
S
Ajajaj! Nebūs vairs mana mīļā 6. tramvaja!! Tā līnija tak tur bija 60 gadus. Un kādus tramvajus laidīs? Jaunos vai vecos?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas