Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

RNP apsvērs iespēju vērsties tiesā

Pašvaldības SIA Rīgas namu pārvaldnieks (RNP) šodien ir saņēmis Valsts kontroles (VK) revīzijas ziņojuma gala versiju, kā arī VK padomes lēmumu, ko izvērtēs, lai lemtu par uzņēmuma turpmāko rīcību, tostarp iespējamu vēršanos tiesā pret VK.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja RNP pārstāve Santa Vaļuma, uzņēmuma pārstāvji izskatīs un izvērtēs šodien saņemtos dokumentus, lai lemtu par turpmāko rīcību, tostarp arī, vai iesniegs prasību pret VK tiesā.

Laikraksts Diena šodien jau vēstīja, ka RNP valdes priekšsēdētājs Ivo Lecis preses brīfingā vakar paziņoja, ka VK revīzijas ziņojumā minētie Rīgas pašvaldības SIA RNP pārkāpumi ir vienpusējs VK secinājumu un viedokļa uzskaitījums. Uz žurnālistu jautājumiem preses brīfingā Lecis atbildēt atteicās, norādot, ka vēl nav iepazinies ar VK gala ziņojumu.

"Mēs pilnībā noraidām jebkāda veida apgalvojumus par fiktīvi nodarbinātām personām. Visa šī informācija no RNP iesniegta arī tiesībsargājošo institūciju pārstāvjiem. Esam izstrādājuši darbības plānu, lai VK ieteikumi, kas kopskaitā ir 23, tiktu ieviesti vistuvākajā laikā. Darba ir daudz," paziņoja Lecis.

Lecis atteicās atbildēt uz žurnālistu jautājumiem, skaidrojot, ka RNP pārstāvji vēl nav iepazinušies ar VK ziņojumu. Arī žurnālistu pretargumentus par to, ka RNP ziņojumu pārsūdzēja, kā arī iepriekš apgalvoja, ka problēmas jau pārrunātas ar kompetentajām personām, RNP pārstāvji nekomentēja un pameta zāli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas