Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +2 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Aicina pieteikties Ilustrētā Junioriem vasaras nometnei

Vai tu gaidi vasaru un piedzīvojumus? Mēs arī! Un kur gan notvert vēl neaizmirstamākus iespaidus kā Ilustrētā Junioriem vasaras nometnē? Nenokavē iespēju pieteikties – vietu skaits ir ierobežots!

Pasaule ir ārkārtīgi skaista – tajā ir daudz brīnumainu un interesantu vietu. Jau kopš sendienām cilvēks vienmēr ir centies izzināt visu nezināmo. Iepriekšējā gadā mēs devāmies iepazīt kosmosa plašumus, šogad izzināsim tik saistošo un noslēpumaino zemūdens pasauli. Kura ir pasaulē dziļākā vieta? Cik daudz no Zemes platības ir ūdens? Kādi ir zemūdens iemītnieki? Kas ceļo pa plašajiem ūdeņiem? Vai pirāti ir mīts vai tomēr patiesība? Kas ir Lielais Barjerrifs un kāpēc tas mirst? Jautājumu ir tik daudz! Šovasar meklēsim uz tiem visiem un vēl daudziem citiem atbildes kopā.  Ūdens un viss, kas ar to saistīts, – mūsu nometnes moto.

Pateicoties ūdenim, Visumā ir zināma tikai viena vieta, kur eksistē dzīvība – tā ir Zeme. ¾ no Zemes platības klāj ūdens – tas ir tik daudz! Pētīt un izzināt par to mēs dosimies uz vienu no skaistākajām Latvijas vietām – Kurzemi, kur Talsu novadā atrodas atpūtas parks Laumas.

Pirmajā nometnes dienā iepazīsimies ar draugiem, kam arī interesē ūdens dzelmes un to noslēpumi, atraktīvajiem un jautrajiem nometnes pedagogiem, sapratīsim, cik labi mēs katrs spējam sazināties vienā no Zemes lielākajām valodām – angļu valodā, kā arī iepriecināsim citus un sevi ar pašgatavotajām dāvaniņām maiņas tirdziņā! Nometnes laikā mēs uzzināsim par dažādām ūdens tilpnēm, papētīsim, kas dzīvo dzelmē, kā arī iejutīsimies pirātu ādā.

Gatavosim dažādu dzelmju iemītnieku tērpus modes skatei (jāpaņem līdzi kādi materiāli, auduma gabali utml., kas mājās varbūt vairs nav vajadzīgi, bet šādām jaukām modes parādēm varētu lieliski noderēt), piedalīsimies Neptūna ballītē. 

Piedalīsimies gan dažādās prāta spēlēs, gan dosimies nakts trasītē, lai pierādītu gan sev, gan citiem savu izturību un atjautību. 

Un dzelmē noteikti nevar iztikt bez jūras zvaigznēm! Arī par tām ir tik daudz interesantu lietu, ko ir vērts uzzināt. Arī paši būsim lielas zvaigznes un visi piedalīsimies Zvaigžņu talantu parādē.

Katru dienu mēs darbosimies gan radošajās nodarbībās, gan papildināsim zināšanas angļu valodā, gan, protams, sportosim.  Nometnes dalībniekus ik dienu sagaida radoši, aktīvi un izzinoši piedzīvojumi. Nometnes laikā būs iespēja arī iemācīties pateikt un uzrakstīt kaut ko ķīniešu valodā!

Papildini savu svešvalodu zināšanu krājumu, atraktīvi pavadi laiku kopā ar Ilustrētās Junioriem draugiem, atpūties un smelies iedvesmu!

Uz tikšanos!

Nometnes tiks organizētas ņemot vērā tā brīža epidemioloģisko situāciju valstī un ievērojot noteiktos Covid – 19 epidemioloģiskos drošības pasākumus.

*Vietu skaits ierobežots.

Vairāk informācija un pieteikšanās – www.junioriem.lv/nometne

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas