Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Aizvadītajā diennaktī ugunsnelaimēs gājuši bojā trīs cilvēki

Nepareizi rīkojoties ar uguni, vai arī nepareizas apkures iekārtu lietošanas dēļ aizvadītajā diennaktī degušas trīs privātmājas un ugunsnelaimēs gājuši bojā trīs cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD). 

Vakar VUGD darbinieki saņēmuši izsaukumu Daugavpilī, kur degusi vienstāvu dzīvojamā māja. Ugunsnelaimē gājusi bojā 50 gadus veca sieviete. 

Līdzīgs ugunsgrēks noticis Mālpils novadā, Sidgundā, jo arī tur degusi vienstāvu dzīvojamā māja 100 kvadrātmetru platībā. Ugunsnelaimē gājis bojā 54 gadus vecs vīrietis. 

Vienstāvu dzīvojamā māja degusi arī Mārupē, Zeltiņu ielā, jo tur liesmas ēku bija apņēmušas 120 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gājusi bojā 22 gadus veca sieviete. 

VUGD pieļauj, ka ugunsgrēki minētās vietās izcēlušies nepareizi rīkojoties ar uguni, vai arī nepareizas apkures iekārtu lietošanas dēļ. 

Kopumā aizvadītajā diennaktī VUGD darbinieki piedalījušies 19 ugunsgrēku likvidēšanā, no tiem divi notikuši Rīgā, pieci -citās pilsētās, bet 12 novados.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas