Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Apdrošinātājs: 30% "ziemas traumu" cilvēki gūst slēpošanas trasēs

Tieši slēpošanas trasēs – slēpojot, snovojot, braucot ar ragaviņām - ik ziemu tiek gūts ap 30% no visām "ziemas traumām", portālu Diena.lv informēja BTA Insurance Company pārstāvji.

Šobrīd aktuālākās ir traumas, ko rada no jumtiem krītošs sniegs.

Pagājušajā ziemā BTA Insurance Company SE ik dienu saņēma 8 – 10 atlīdzības pieteikumus no nelaimes gadījumos cietušajiem. Neskatoties uz to, ka šogad ziema iestājusies samērā vēlu un sniegs ar salu pieturās nu jau ilgāk par nedēļu, BTA šajā laikā saņēmusi jau 16 apdrošināšanas atlīdzību pieteikumus no cilvēkiem, kuri guvuši traumas, paslīdot uz nekaisītām vai netīrītām ietvēm. BTA prognozēja, ka pieteikumu skaitam būs tendence pieaugt, saglabājoties mainīgiem laika apstākļiem un darbu uzsākot slēpošanas trasēm.

"Kopumā pagājušās ziemas laikā BTA saņēma 1200 pieteikumus no saviem nelaimes gadījumu apdrošināšanas klientiem, kuri bija guvuši dažādas ziemas traumas. Tomēr ziemā vairāk nekā puse nelaimes gadījumu notiek nevis uz slēpošanas trasēm, bet gan ikdienā, paslīdot uz slikti tīrītām ietvēm un gūstot bieži vien ļoti nopietnus savainojumus," uzsvēra BTA Insurance Company SE Personu apdrošināšanas departamenta direktore Jekaterina Radzinska. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas