Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Apledojušu ceļu dēļ vietām Latvijā iespējama atsevišķu autobusu reisu pilnīga vai daļēja neizpilde

Arī trešdien Autotransporta direkcija saņem informāciju par atsevišķu autobusu reisu kavēšanos, kā arī pilnīgu vai daļēju neizpildi ceļu stāvokļa dēļ, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas pārstāve Zane Plone.

Saskaņā ar pārvadātāju operatīvi sniegto informāciju otrdien, 4.janvārī, netika nodrošināti 11 reisi.

Autotransporta direkcija saņem informāciju no pārvadātājiem par to, ka apledojušu ceļu dēļ visā Latvijā iespējama reģionālo maršrutu autobusu reisu izpildes kavēšanās. Tāpat atsevišķos gadījumos neizbraucama ceļa dēļ nav iespējams nodrošināt reisu pilnā garumā.

Līdz šim Autotransporta direkcija ir saņēmusi informāciju par sabiedriskā transporta kavēšanos vai atsevišķu reisu pilnīgu vai daļēju neizpildi ceļa stāvokļa dēļ Pierīgā, Bauskas, Alūksnes, Rēzeknes, Madonas, Cēsu, Jaunpiebalgas, Aizkraukles, Ērgļu, Limbažu, Saulkrastu pusē.

Plone skaidroja, ka pārvadātāji katru mēnesi Autotransporta direkcijai sniedz atskaiti par neizbrauktajiem reisiem, norādot iemeslu, kādēļ katrs konkrētais reiss netika izpildīts, piemēram, sliktu ceļa apstākļu dēļ.

Novembrī šī iemesla dēļ netika izpildīti 35 reisi. Dati par decembrī neizpildītajiem reisiem būs pieejami tuvāko dienu laikā, bet informācija par janvāri Autotransporta direkcijas rīcībā būs februāra sākumā.

Direkcija paredz, ka decembrī un janvārī neizpildīto reisu skaits būs būtiski lielāks nekā novembrī.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas