Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Arī uz bedrainās Čaka ielas neļauj braukt ātrāk par 30 km/h

No piektdienas Aleksandra Čaka ielā posmā no Ģertrūdes ielas līdz Jorģa Zemitāna tiltam abos braukšanas virzienos noteikts atļautā braukšanas ātruma ierobežojums līdz 30 kilometriem stundā (km/h), vēsta Rīgas domes Satiksmes departaments.

Braukšanas ātruma ierobežojums noteikts saistībā ar satiksmei bīstamām bedrēm, kā arī, lai nodrošinātu vienotu braukšanas ātruma režīmu Aleksandra Čaka ielā, ņemot vērā to, ka jau šobrīd inženierkomunikāciju turētāji ir uzsākuši remontdarbus.

Apakšzemes komunikāciju remontdarbi ir pirmais posms seguma atjaunošanas darbiem Aleksandra Čaka ielā. Paredzams, ka SIA Rīgas ūdens, AS Rīgas siltums, AS Sadales tīkls, AS GASO, RPA Rīgas gaisma, RP SIA Rīgas satiksme, SIA Lattelecom un citi, darbus veiks līdz pat rudenim.

Brauktuves un ietvju segums Aleksandra Čaka ielā pilnībā tiks atjaunots un darbi pabeigti 2020.gada vasarā, sola departaments.

Satiksmes departaments ir uzdevis pilnsabiedrības Daugavas labā krasta uzturētājs, kas saskaņā ar līgumu nodrošina transporta būvju ikdienas uzturēšanu, nodrošināt diennakts brauktuves stāvokļa kontroli, lai nekavējoties uzsāktu satiksmes drošībai bīstamo avārijas bedru remontu.

Vienlaikus Satiksmes departaments informē, ka februārī Rīgā ir veikts bedru remonts 9 647 kvadrātmetru platībā, kopumā ieguldot 302 013 eiro.

Kā zināms, uz kritiskā stāvoklī esošā Zemitāna tilta jau ieviests braukšanas ātruma ierobežojums 30 km/h.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas