Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Atcelti satiksmes ierobežojumi uz Rīgas apvedceļa Salaspils-Babīte viadukta

Ir atcelti visi, ar Rīgas apvedceļa A5 Salaspils-Babīte rekonstrukciju saistītie, satiksmes ierobežojumi uz pārvada pār autoceļu A8 Rīga-Jelgava-Lietuvas robeža, portālu Diena.lv informēja Latvijas valsts ceļu pārstāvis Lauris Vilnītis.

Jau ziņots, ka arī uz pārvada pār autoceļu A9 Rīga-Liepāja ir atcelti satiksmes ierobežojumi, kas bija ieviesti uz rekonstrukcijas darbu laiku.

Pārējā remotposmā - no Jelgavas šosejas līdz Liepājas šosejai no 22. kilometra līdz 35. kilometram rekonstrukcijas darbi turpinās.

Ņemot vērā to, ka darbi pārsvarā notiek uz ceļa nomalēm, remontposmā ir ieviesti lokāli brauktuves sašaurinājumi, kur atsevišķos posmos satiksmi ceļa sašaurinājumos regulē ar priekšrocības ceļa zīmēm. Saglabāti arī maksimālā braukšanas ātruma ierobežojumi - 50 un 70 kilometriem stundā.

Latvijas valsts ceļi arī brīdina par iespējamiem sastrēgumiem un aicinām autovadītājus ievērot satiksmes organizācijas kārtību būvobjektā, kā arī rēķināties ar papildu braukšanas laiku ieviesto satiksmes ierobežojumu dēļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas