Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Ātrās palīdzības priekšnieks uzdod pārbaudīt operatīvo transportlīdzekļu tehnisko stāvokli

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta direktors Armands Ploriņš uzdevis Rīgas reģionālā centra vadībai pārbaudīt visu Rīgas reģionā izsaukumos izmantojamo operatīvo transportlīdzekļu tehnisko stāvokli.To viņš darījis, reaģējot uz sociālajos tīklos publicēto informāciju saistībā ar iespējamām operatīvo transportlīdzekļu tehniskajām problēmām Rīgas reģionā.

NMP dienestā ir kārtība, kā brigādēm vai citām iesaistītajām struktūrvienību rīkojas, ja dežūras laikā operatīvajam transportlīdzeklim tiek konstatētas kādas tehniskas problēmas, tāpat arī procesu, kā notiek transportlīdzekļu nomaiņa avārijas vai tehnisku problēmu gadījumos.NMP dienesta Rīgas reģionālā centra 76 brigādēm operatīvos transportlīdzekļus un šoferu pakalpojumus nodrošina uzņēmums Rīgas sanitārā transporta autobāze, kam jānodrošina, ka transportlīdzekļi atbilst līgumā noteiktajām prasībām un būtu tehniskā kārtībā. Līguma nosacījumu izpildi ikdienā pārrauga Rīgas reģionālais centrs, kurš nepieciešamības gadījumā (piemēram, ja brigādes auto avarē vai mašīnai konstatē kādas tehniskas problēmas) pakalpojuma sniedzējam pieprasa 40 minūšu laikā nomainīt auto.

Aizvadītajās nedēļās aktuāls temats ir bijis ātrās palīdzības auto iegāde nākamajam termiņam. Veselības ministrs Guntis Belēvičs nācis klajā ar ieceri iegādāties ātrās palīdzības mašīnas līzingā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas