Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Atzinies ceļa bedrīšu izpušķotājs

Pēdējās dienās Latvijā vairākās pilsētās bojātā ceļa seguma vietā parādījās iestādītas puķes. Bedres bija norobežotas ar barjerā un zīmēm, kas aicināja pamanīt uz ceļa esošo bedri. Bedrīšu "izpušķotājs" ir atzinies - tas ir optikas salons Metrapole.

"Ikviens no mums vēlētos, lai Latvijas ceļi būtu sakārtotākie Eiropā. Tomēr tā vien šķiet, ka pagaidām šis sapnis ir nesasniedzams. Gluži pretēji, ar katru gadu mūsu ceļi sabrūk aiz vien izteiktāk, un bedres tikpat kā jau nepārsteidz nevienu braucēju. Tomēr, ja mēs nespējam padarīt  mūsu ceļus par vissakārtotākajiem, tad mēs varam padarīt Latvijas ceļus par visskaistākajiem pasaulē, stādot ceļu bedrēs ziedus! Vienas nakts laikā optikas salonu Metropole kolektīvs 12 Latvijas pilsētās 90 bedres padarīja par skaistākajām pasaulē. Lai arī tas notika tikai uz vienu nakti un vienu dienu!" teica uzņēmuma pārstāve Kristīne Gruznova.

"Ar šādu rīcību mudinām ceļu uzturētājus un pašvaldības tomēr veikt savus darbus daudz atbildīgāk. Taču, ja nesekos nekāda rīcība, tad arī nākošgad, iestājoties pavasarim, mēs noteikti atkal pārsteigsim Latvijas iedzīvotājus, padarot Latvijas ceļus par visziedošākajiem pasaulē un aicināsim arī citus iedzīvotājus piebiedroties, lai visas bedres mūsu valstī vienā naktī uzziedētu!" atzina optikas salonu Metropole attīstības vadītājs Jānis Kossovičs.

Optikas salona organizatori atvainojas ikvienam Liepājas, Ventspils, Jūrmalas, Olaines, Jelgavas, Tukuma, Ogres, Siguldas, Jēkabpils, Preiļu, Rēzeknes un Daugavpils iedzīvotājam, ja ziedošās bedres traucēja ikdienas gaitas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas